Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Újabb műsorban láthatjuk a párost szeptembertől.

    Majoros Péter Majka és Pápai Joci nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is rengeteg időt töltenek együtt. A műsorvezető duó ősztől az RTL képernyőjén térnek majd vissza: első feladatuk – az X-Faktor mellett – a szeptember 2-án induló Kalandra fal! című műsor vezetése lesz, Sebestyén Balázzsal és Istenes Bencével felváltva. Ezúttal Majka az RTL kameráinak mesélt a 20 éve tartó töretlen barátságukról, és az előttük álló kihívásokról:

    Nagyon jól működünk együtt, mint műsorvezető-páros, és bármilyen olyan műsorba, ahova elmegyünk ketten ott garantált a jókedv. Ez pont azért van, mert mindketten tudjuk, hogy kinek mi a dolga egy műsorban. A Józsi nagyon szeretni feladni az ilyen labdákat, én pedig nagyon szeretem lecsapni őket, ettől pedig lesz az egésznek egy nagyon-nagyon vicces jelenléte.

    – magyarázta az ózdi rapper, akinek ismertsége régre nyúlik vissza az énekessel.

    Vele a kapcsolatunk egy húszéves töretlen barátság. Együtt járunk nyaralni, együtt töltünk rengeteg időt, a gyerekeink együtt nőttek fel. (...) Szóval ez egy igazi barátság, mi mindent tudunk a másikról.

    – tette hozzá.

  • Egy év jegyesség után az oltár elé vonulna kedvesével.

    20230323  MG 8329
    Fotó: Németh Kata / Index

    Illés Viktória, ismertebb nevén DJ Yamina hamarosan esküvőre készül profi futballista szerelmével, Beke Petivel. A népszerű hazai lemezlovas kezét tavaly augusztus 20-án kérték meg, és azóta a szerelmesek már szervezik a nagy napjukat.

    „Már el is kezdtük a szervezést. Megvan a ceremóniamester, a helyszín, az esküvőszervező, nagyon belefolytunk. De picit néha azt érzem, hogy most se tudunk vele igazán foglalkozni” – kezdte a Ripostnak a menyasszony, aki párjával már elindították a szervezési folyamatot.

    Mind a ketten nagyon sokat dolgozunk, elvagyunk a kis világunkban, de amint vége a nyárnak, nekünk is kicsit felszabadulás lesz a sok koncert után szervezni az esküvőt. Bevallom, mi azt találtuk ki, hogy kicsit rendhagyó módon szervezzük le majd.

    Bár szeretnék kézben tartani az esküvő lebonyolítását, de  segítséget is igénybe vesznek,  hiszen örülnének, ha ők maguk is meg tudnának lepődni.

    Szeretnénk, ha nekünk is lenne benne egy kis meglepetés, így vannak adott részletek, adott dolgok, amiket szívesen rábízunk a szervezőre, mert ez a nap rólunk fog szólni. Nem mi szervezzük, hanem nekünk lesz megszervezve.

     – fogalmazott a lemezlovas, aki szerelmével együtt nyitott az új, kreatív ötletekre.

  • Feszített tempóban telt a nyara.

    szabó győző
    Fotó: RTL

    Szabó Győző mozgalmas nyáron van túl, hisz oly mértékben bővelkedik a projektekben, hogy szinte semennyi ideje nincs pihenni. Az 54 éves színész  több helyen is forgat, emellett rengeteg fellépése is van, ezért a nyaralás teljesen kimaradt az életéből, írja a Bors.

    „Nincs időm a nyaralásra és a pihenésre. Jelenleg a Ványa bácsi – Buborékkeringő forgatásai töltik ki a napjaimat, ezenkívül A mi kis falunk című sorozaton dolgozom, emellett a Thália Színházban mennek a nyári játékok. Ott lesz még a Vidor Fesztivál is.

    Eddig összesen kétszer két napot pihentem a nyáron, ezen a négy napon kívül folyamatosan nyomtam. Őszintén szólva azt sem tudom, hogy később mennyi időm lesz a kikapcsolódásra, hiszen ősztől kezdődik az évad...

    Úszom, mint a cápa, végig, ameddig csak tudok, hogy életben maradjak. De nem panaszkodom: addig örülök, ameddig ennyi elfoglaltságom van.” – fogalmazott a Jászai Mari-díjas színművész a hot! magazinnak.

    Mint kiderült, még javában tartanak a Ványa bácsi – Buborékkeringő forgatásai, ráadásul most elérkeztek ahhoz az időszakhoz, amikor a munka nagy része éjszaka zajlik. Bár a színész elmondása szerint nehezen bírja a hajnalig tartó munkát, de könnyedség lesz, hogy a lakóautójában tervez lakni ezidő alatt.