Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Boldog párkapcsolatban él, de a családalapítást elengedte.

    youtubr.png
    Fotó: YouTube

    Ábel Anita az Egy ritmusban című podcast legújabb epizódjában a gyermekvállalás témáját járta körül Puskás-Dallos Bogival, Tornóczky Anitával és Holdampf Lindával. Míg az énekesnő fiatalon szült, az okleveles kutyakiképző pedig hosszú ideig tartó küzdelem után, most, 45 évesen várja az első gyermekét, addig a stylist kezd lemondani arról, hogy valaha is szülővé váljon. 

    Úgy szerettem volna gyermeket, hogy természetes úton fogan, de ha nem tud természetes úton megfoganni, akkor nagyon szívesen fogadtam volna örökbe. Nekem ez a két irány volt, de valamiért ez nem jött össze

    – vallotta meg a műsorban a Palikék Világa csatornán  Holdampf, aki gyermek nélkül is boldog életet él.

    „Én elfogadtam azt, hogy nekem nagy valószínűséggel nem lesz gyerekem. Természetesen, ha úgy adná az élet, hogy terhes lennék, nyilvánvalóan nagyon boldog lennék és eszembe sem jutna, hogy elvetessem.Természetes lenne, hogy megszülöm és a legboldogabb anyuka lennék. Nekem fiatalon nem jött össze, és itt vagyok negyvenhárom évesen, és úgy néz ki, hogy nem lesz már gyerekem. De ha lesz, akkor is boldog leszek, és akkor is, ha nem. Most is boldog vagyok, teljes életet élek, a páromnak van három gyönyörű gyereke, akik nagyon kedvesek, aranyosak, szeretem őket.”

  • Azt hitték, kellemes pihenésben lesz részük, amikor lefoglalták törökországi utazásukat, ám csalódnia kellett egy kétgyermekes házaspárnak. Shonagh King a férjével, Deannel, valamint két kisgyermekével indult útnak a törökországi Belek városába augusztus elején, ám amit álomnyaralásnak hitt, élete legrosszabbja lett: amellett, hogy a szálláshelyüket nem ítélte meg a legigényesebbnek, egyik éjjel arra lettek figyelmesek, hogy be akarnak jutni hozzájuk.

    A 32 éves nő úgy meséli, első este egy kiságyat kellett kérniük 7 hónapos kisbabájuknak, amelyet végül meg is kaptak a személyzettől. Fél tizenegy tájékán le is fektették a gyerekeket, majd a házaspár is nyugovóra tért. Nem aludhattak azonban teljes nyugalomban: arra riadtak, hogy a kártyával működő ajtó kinyílik, és a személyzet egyik tagja váratlanul betoppan. A Northfoto képriportjából az nem derült ki, mi történt azután, hogy a hívatlan vendég bement hozzájuk, de Kingék azt mondják, ez csak fokozta az alapból kellemetlen helyzetet. Kijelentették, ez volt életük legszörnyűbb nyaralása.

  • Íme néhány fotó a kiképzésről.

    A fitneszedző Schobert Norbert és neje, Rubint Réka büszkébb aligha lehetne másodszülött gyermekükre, ifj. Schobert Norbira, a 19 éves fiatalember ugyanis nemrég úgy döntött, területvédelmi tartalékosként csatlakozik a Magyar Honvédséghez. Ennek okairól itt olvashat. A Farm VIP korábbi győztesének öthetes kiképzése hétfőn vette kezdetét, melynek kapcsán több felvétel is felkerült az Instagramra.

    Ma kezdődött el az 5 hetes katonai kiképzésem!

    – újságolta el Schobert, aki tavaly a Sztárboxban mérettette meg magát, idén azonban Megasztárban próbál szerencsét . A sztárcsemete énekhangját korábban is megcsillogtatta; ide kattintva elérhető egy videó, amelyben énekel, és amely év elején nagyot ment a TikTokon.

    A kiképzés megkezdése kapcsán Rubint Réka is posztolt fotókat az Instagram-oldalára, az alábbi sorokkal:

    „Amikor kislány voltam tátott szájjal hallgattam végig újra és újra, amikor Édesapám arról mesélt, hogy milyen volt a katonaság.

    »Kisjányom! Ott aztán megtanulta mindenki, hogy mi a rend és a fegyelem! Férfit faragtak belőlünk!« – mesélte Édesapám. Persze a végén azt is mindig hozzátette, hogy a fiatalság körében mennyire fontos szerepe és nevelő értéke lenne a katonaságnak! Norbika nagyon sok mindenben hasonlít az Édesapámra, aki egy végtelenül megbízható, becsületes, egyenes jellem volt. Amit a fejébe vett, azt tűzön-vízen át véghez vitte!

    Kicsi Fiam! Te épp olyan vagy, mint amilyen Papa volt! Csodálatos, felnőtt Férfivá értél, akire elmondhatatlanul büszke vagyok és bár én mindig aggódni fogok érted, de az Édesanyák már csak ilyenek. Te viszont járd az utad és MINDIG hallgass a szívedre! Sok sikert a Magyar Honvédség Területvédelmi Tartalékos képzéséhez!

    – üzente a büszke édesanya, akinek bejegyzése ide kattintva érhető el.

  • A 36 éves Esperance Fuerzinát a napokban hivatalosan is a világ valaha volt legtetováltabb nőjévé nyilvánították. Testének mintegy 99,98 százalékát borítják immár különböző minták és motívumok, amelyek mostanra szinte teljesen egybeolvadnak. 

    Fuerzina 21 éves volt, amikor az első tetoválását csináltatta, ami után nem volt megállás. Egyik varrás a másikat követte, de elmúlt tíz évben kapcsolt rá jobban a dologra. Most már Guinness-rekordernek mondhatja magát, főleg, hogy testének 89 százalékán testmódosításokat is végeztek.

    Fuerzina nem mindig büszkélkedhetett ilyen extrém megjelenéssel. Ha látni szeretné, hogyan nézett ki régen, lapozza végig az alábbi galériát.