Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mielőtt Jolly és Szuperák Barbara igent mondott az Ázsia Expressz most induló ötödik évadára, visszanézték a korábbi adásokat, és tudták, hogy nem egy romantikus utazgatás vár rájuk a TV2 műsorában. De amit az első este átéltek, az még nekik is sok volt. 

    Szörnyű éjszakánk volt. Konkrétan, szerintem egy órát aludtunk. Tele volt minden állattal. Valami ott mellettünk olyan hangot adott ki, amit még életemben nem hallottam. Kígyót láttunk. Megmondom őszintén, amennyire kíváncsi voltam erre az élményre, soha többet nem szeretném megismételni

    –idézi a Blikk az élménybeszámolójukat. Amiből az is kiderült, hogy meleg volt, napokig éheztek, ha mégis ettek, ment a hasuk, és nem volt jó a kávé.

    Idén nyolc sztárpár küzd majd a 15 millió forintos fődíjért a Fülöp-szigetek és Tajvan vidékein. A műsorban minden párosnak stoppal kell eljutnia a kitűzött célállomásig, ami nem kis feladat, hiszen a gyorsaságuk azon múlik, ki-hogyan találja fel magát egy idegen országban készpénz, bankkártya és telefon nélkül. 

    A szeptember 1-jei kezdés után a TV2-n minden hétköznap este kerül képernyőre a reality, péntek esténként pedig a korábbi évekhez hasonlóan ismét jelentkezik majd az Ázsia Expressz kibeszélő műsora is.

  • Hatalmas operatív munka előzte meg Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon érkezését a Velencei Filmfesztiválra, a szervezők ugyanis mindent elkövettek, hogy a sztár nehogy összefusson volt feleségével, Angelina Jolie-val. A fesztivál művészeti igazgatója, Alberto Barbera egyik legfontosabb feladatának tekintette olyan menetrend kialakítását, amely révén elkerülhető a katasztrófával fenyegető találkozás.

    Ines de Ramon és Brad Pitt.
    Ines de Ramon és Brad Pitt.
    Fotó: James Sutton - Formula 1 / Getty Images Hungary

    Biztos, ami biztos, Jolie az első napon érkezett meg Velencébe, ahonnan a könnyes-ünneplős vonulás után már tovább is repült egy coloradói filmfesztiválra. Így Brad Pitt és barátnője szombaton már önfeledten gondolázhatott.  A színésznő a Maria című filmjét mutatta be, amely Maria Callas operaénekesnő életrajzi drámája, míg volt férje a George Clooney-val forgatott, Wolfs című akcióvígjáték vetítésére érkezett.

    Angelina Jolie és Brad Pitt 2016-ban jelentették be válásukat, de a harc azóta sem csitul kettejük között. Az eljárásnak még mindig nincs vége, ugyanis nem tudtak megállapodni gyerekeik felügyeleti jogáról, a vagyonelosztásról, valamint a  franciaországi  Chateau Miraval  borbirtok tulajdonjogáról, ahol az esküvőjüket is tartották

    Pitt és barátnője rendszeresen nyaral a vitatott franciaországi birtokon, és a hírek szerint a Velencei Filmfesztivál után is ide utaznak majd.

  • Húsz év után visszatér Magyarországra a Temptation Island, azaz a Kísértés. A TV2-n  vasárnap este 20:15-től startol a Kasza Tibi vezérletével, Thaiföldön forgatott párkapcsolati próbatétel, amely hírnevéhez méltó módon rögtön belecsap a lecsóba.

    A párok rögtön az érkezésük után megismerkednek a női és férfi kísértőkkel, majd a szerelmeseket szétválasztják, és a sziget két külön szegletébe, egy-egy villába költöznek a csábítóikkal. A történések az alábbi módon követik egymást:

    • Alex nem tétovázik, a műsor kezdetén ráhajt Brigire.
    • A háttérben Zotya és Dávid figyel, és szakmai szemmel értékeli Alex próbálkozását.
    • Brigiről első körben lepattan Alex.
    • Lóriról kiderül, hogy Hugh Hefner a példaképe, de a sorsa nem teljesedhet be, mivel eljegyezte a párját, így már nem mehet 3-4 lánnyal szobára.

    A versenyzők szemrevételezték a csábítás helyszínéül szolgáló villa szobáit, és ekkor elhangzik a kulcsmondat, amely egyben a műsor esszenciájának is tekinthető:

    Itt ma szex lesz.

    A Kísértés a vasárnapi premier után hétköznaponként, este 21:30-kor kerül adásba a TV2-n.

  • Orosz Barbarának számtalan misztikusnak nevezhető élményben volt már része élete során. Idén márciusban például olyan ajándékot kapott az 'égiektől' a házassági évfordulójára, ami nem adatik meg mindenkinek, de a házasságát is egy igazi karmikus ajándéknak véli.

    A Mokka műsorvezetőnője a legtitokzatosabb találkozójáról, melynek során a hasonmását találta meg, úgy fogalmazott:

    Életem legkülönlegesebb és megmagyarázhatatlan élménye egy bizarr találkozás volt. Már az ismerőseim korábban néhányszor említették, hogy különböző helyeken különböző időpontokban láttak. De sem a hely, sem az idő nem stimmelt. Nagyon kíváncsi voltam, hogy kivel keverhetnek össze. És a sors, a nagy 'játékos' egy szórakozóhelyen összehozott azzal a lánnyal, aki éppen úgy néz ki, mint én. Olyanok voltunk, mint az egypetéjű ikrek. Megpróbáltunk közös kapcsolódási pontokat keresni az életünkben, de nem találtunk. Ez a hasonlóság a mai napig rejtély számomra

    mesélte a story.hu-nak a tévés.