Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A fiatal influenszerek gúnyos megjegyzéseket tettek a légtornászra és a volt villalakóra az Ázsia Expresszben.

    Az Ázsia Expressz ötödik évadában konfliktusokból sincs hiány, Zsigmond Angéla és Mészáros Bende legalábbis a hétfő esti adásban tudatták, hogy nem kívánnak semmilyen kapcsolatban állni Sáfrány Emesével és annak barátnőjével, Béres Anett-tel, mert nagyon idegesítőnek tartják őket. Mészáros Árpád Zsolt fia elmondta: szerinte a légtornászban és az egykori villalakóban "dúl a rosszindulat", de az influenszerlány is hasonlóan vélekedik.

    Miután hallotta Sáfrányék panaszkodását a bivalytrágya-lapátolós feladat kapcsán, Zsigmond úgy fogalmazott:

    Jó lenne, hogyha nem hallaná meg a fülem, hogy rám rakják ezt a nyomorékoskodást – már bocsánat –, meg azt, hogy lány vagyok és »fúj, egy kis sz.r ment a körmöm alá«. Én ezektől kivagyok. Légy szíves, állj arrébb három lépéssel! Ne nyavalyogjál! Ne mondjad nekem, mert fel fogsz ezzel idegesíteni. Ha meg tudod, hogy nem szereted a sz.rt, akkor ne gyere ebbe a műsorba!

    – fejtette ki az influenszer, aki szerint stoppolásnál Sáfrányék leginkább a kerek kebleiket, vagy ahogy ő fogalmazott: "luficsöcseiket" vetik be.

    Zsigmond és Mészáros megnyilvánulásairól azonban Sáfránynak megvan a maga véleménye.

    Az van, hogy ezeket nem szemtől szembe mondták nekünk, hanem gyáva módon a hátunk mögött, és óriási előítélet érződik minden egyes szavukból. Ez pedig nem engem, minket, hanem őket minősíti. Nem gondolom, hogy ebbe nekem jobban bele kéne állnom, méltatlannak érezném

    – mondta a story.hu-nak a történtek kapcsán a légtornász.

  • Tihanyi Péter és Papp Gergő kissé lefagyott a kézilabdázó kérdése hallatán.

    Vajda Luca kézilabdázó kedden az RTL Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol ezúttal ő kapta azt a feladatot, hogy két beszélgetés között főzzön valami finomat. A Mestercukrász egykori versenyzője és A Konyhafőnök korábbi döntőse előbb nyári élményeiről mesélt – a Tápai Szabinával évi kötelező csajos nyaralásáról is elárult néhány dolgot –, a magánéletéről azonban nem kívánt beszélni, pedig tíz hónapja a szerelem is rátalált.

    – Fogjuk rá, ő is sportoló.

    – Jól látom, hogy erről nem akarsz mesélni? – kérdezett rá Papp.

    – Nem! Tudjátok, hogy a magánéletemet szeretem nagyon megtartani.

    – Eddig nem volt nagyon magánélet, úgyhogy jókat lehetett csevegni.

    – Attól még volt, hogy nem beszéltem róla! A privát életem nem akarom kiteregetni, de minden másról nagyon szívesen beszélgetek.

    Vajda ezt követően a tanulmányaira és a sportra tért ki – jogot tanul, ám egyelőre nem akar ezen a területen elhelyezkedni –, a műsorvezetők aztán a jelenleg is futó Sztárboxra terelték a szót. A bokszversennyel kapcsolatban Vajdának egyből az egyik műsorvezető, Héder Barna jutott eszébe. Pontosabban az RTL döntését kritizálta.

    Igen, nézem! Nekem az első kérdésem egyébként az, hogy a Héder Barna... miért?

     – várta a választ Vajda, mire a két műsorvezetőnek egy pillanatra elakadt a szava.

    – Hogy mi a... bocsáss meg, mi a... – dadogott Papp.

    – Hogy miért van ott? Mi? Aaaarrghh!

    – Hogy mi a kérdésed? Mi?

    – Hogy a Héder Barna... 

    – Igen?

    – Hát, nem tudom, elég megosztó...

    A helyzetet végül Tihanyi Péter mentette meg azzal, hogy Vajda főztjére terelte a szót, mondván, „rákever közben egyet”.

    „Mi a helyzet azzal az izével?” – erősített rá a témaváltásra Papp is, majd miután pár szót ejtettek még az ételről, Tihanyi megkérdezte, Vajda szerint mi lenne az eredmény, ha ő is szerepelne a Sztárbox idei évadában.

    Szerintem mindenkit megvernék. Én fiúk ellen indulnék

    – szögezte le.

    (via 444)

  • Testhezálló szürke ruhája szépen kiemelte terhespocakját.

    Margot Robbie ugyan hivatalos bejelentést nem tett azzal kapcsolatban, hogy férjével, Tom Ackerleyvel hamarosan szülői örömök elé néznek, terheshasát azonban nem takargatja a nyilvánosság előtt. Az állapotos színésznő-producer hétfőn a My Old Ass című film Los Angeles-i premierjén is megjelent, ahol hatalmas mosollyal az arcán pózolt a kameráknak a vörös szőnyegen.

    A Barbie és A Wall Street farkasa című filmek sztárja ügyelt arra, hogy minden tekintetet magára szegezzen: a bemutatóra egy olyan ejtett vállú szürke ruhát választott, amely szépen kiemelte kerekedő terhespocakját.

    A 34 éves színésznő utoljára júliusban jelent meg nyilvános eseményen, férjével Wimbledonban jártak az éves londoni tenisztornán.

    (via People)

  • Konfliktusuk nem új keletű, az énekesnő Sztárbox kapcsán tett nyilatkozata öntött olajat annak tüzére.

    Dér Heni a napokban aSztárboxcímű műsorra való felkészülése kapcsán adott interjút a Budapest Eye blognak, az énekesnő ugyanis hamarosan női könnyűsúly kategóriában lép a ringbe. A kétgyermekes édesanya elárulta, kik azok a hazai hírességek, akikkel szívesen megmérkőzne: két barátnőjét, Laky Zsuzsit és Tápai Szabinát, majd a tavalyi évad női könnyűsúly kategória győztesét, Berki Mazsit is megnevezte, s mint kiderült, ha rajta múlna, akkor a ValóVilág negyedik szériájának játékosa, Baukó Éva is szóba jöhetne. 

    „Baukó Évi például egy olyan személy, akivel szívesen megmérkőznék. De viccet félretéve, lehet, hogy nála azon kellene görcsölnöm, hogy az agresszív stresszt kivegyem a bokszból és maradjon a játékosság. De nagyon szívesen megmérkőznék két barátnőmmel is. Sajnálom, hogy a barátnőim. (nevet) Viszont azt érzem, hogy nagyon bivaly, betyár ügyesek lennének. Az egyikük Laky Zsuzsi, a másik pedig Tápai Szabina. Én velük nagyon szívesen bokszolnék, és még Mazsival is” – mondta a blognak Dér Heni, amit Baukó Éva nem hagyott szó nélkül.

    Az ingatlanközvetítőként ténykedő egykori valóságshow-szereplő a Facebook-oldalán reagált az elhangzottakra, utalva egy évek óta húzódó nézeteltérésre, és arra, hogy feltehetően az énekesnő is tisztában van azzal, mi lenne a történet kimenetele, ha a ringen kívül futnának össze.

    Dér Heni szívesen megmérkőzne velem a Sztárbox-ban! Hmmm... Dér Heninek a válaszára végül is csak három évet kellett várnom.. Ugye Heni??? Biztos ti nem értitek, de Henike érti.. Ennyire agresszív lennél velem Heni??? Hát erről lekéstél. Mit képzelsz te magadról? Lehet, hogy a ringben találkoznánk abból nem lenne boxmeccs... Hát mit tudnék én kezdeni egy MANUSGÁDZSIVAL, akinek felesége van??? Maximum röhögőgörcsöt kapnék. Biztos, hogy boldog lennél hiszen te nyernéd a boxmérkőzést, de a ringen kívül mind a ketten tudjuk mi a dörgés

    – üzente az énekesnőnek a volt villalakó. Korábban egyébként Majka is azt mondta, Dér Heninek férfi súlycsoportban kellett volna indulnia, a hozzáállása miatt legalábbis biztosan.

    A teljes bejegyzés itt érhető el: