Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nicola Sarcia az igazi, nagybetűs férfit testesíti meg a műsorvezetőnő számára. Már össze is költöztek. 

    Megyeri Csilla nem tudta sokáig titokban tartani, hogy Molnár Zsolttal való szakítása után, akivel több mint tíz évig volt együtt, és akivel a Nyerő Páros című sztárpárshow-t is megnyerte, már egy másik férfi teszi boldoggá. A ValóVilág 12. évadának műsorvezetőnője már közös fotóval is felvállalta, hogy az olasz származású bokszedzővel, Nicola Sarciával alkot egy párt, aki a Sztárbox idei évadában Miller Dávidot edzi.

    A 37 éves tévés – rajongói legnagyobb örömére – egyre több információt oszt meg 28 éves párjáról. Mint az a legfrissebb interjújából kiderült, Sarciának már van egy kisfia.

    Ő félig olasz, félig magyar származású, és az igazi, nagybetűs férfit testesíti meg nekem. Annyira tetszik, hogy   Olaszországba is hárman utaztunk

    árulta el párjáról a Story magazinnak Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban második évadának játékosa, akit nem zavar a köztük lévő csaknem tíz év korkülönbség.

    Igazából olyan, mintha összecserélték volna a korunkat, és ő lenne 37, én meg 28 éves. Ő egy idős lélek, aki rettentően intelligens, és ez nagyon vonzó számomra. 

    Ahogy az is, hogy domináns, hogy perfektül beszél olaszul, és hogy sok a közös bennünk. Imádjuk a sportokat, főleg a bokszot, és a mentalitásunk is hasonló

    vallja Megyeri Csilla, hozzátéve, a közös jövőről is hasonló elképzeléseik vannak.

    Nicola az a típus, aki gyorsan szeret haladni. Én egyetértek vele: lakva ismeri meg az ember a másikat. Bár korai még, de beszélgettünk minden másról is. Nicola szeretne még egy kisfiút, egy kislányt, és az esküvőre is nyitott.

  • A színész-rendező 17 évvel ezelőtt pelenkázott utoljára, de úgy érzi, fel van készülve arra, hogy újra gyermeket vállaljon. Minél hamarabb érkezik a csöppség, annál jobb! – vallja.

    Árpa Attila és 19 évvel fiatalabb kedvese, Czakó Alexandra tíz évig tartó se veled, se nélküled kapcsolat után úgy döntöttek, idén augusztusban összekötik az életüket egy nem mindennapi esküvő keretein belül. Az 52 éves színész-producer és a 33 éves színésznő utoljára 2022-ben szakított egymással, ám akkor is tartották a kapcsolatot, amikor Árpa a Bachelor – A Nagy Ő című realityt forgatta. Arról azonban csak szilveszterkor döntöttek, hogy együtt maradnak, fél éven belül pedig az eljegyzés is megtörtént.

    „Mindkettőnk részéről volt olyan időszak, amikor más kapcsolatban voltunk, de ilyenkor sem engedtük el egymás kezét teljesen. Sőt, most már azt is elárulhatom, hogy amikor két évvel ezelőtt egy szakításunk véglegesnek tűnt, és elvállaltam a Nagy Őt, elég hamar szembesültem azzal, hogy ott én nem fogom megtalálni az igazit, így már a forgatás alatt újra beszélni kezdtünk. Az elzárt kis szigetemen egymagam ülve pedig három dolgot tudtam csinálni: steaket sütöttem, vele beszélgettem telefonon, a harmadikat inkább hagyjuk…” – célozgatott a Story magazinnak Árpa, aki Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban is együtt dolgozott Czakóval, aki sminkesként tette a dolgát a forgatáson, s mint kiderült, a lánykérésre a stáb előtt került sor, akik mindenbe be voltak avatva. A döntő éjjeli forgatásán Árpa hirtelen rosszullétet játszva összeesett, amikor pedig Czakó a segítségére sietett, elővette a gyűrűt.

    Az esküvőt két hónappal később ejtették meg. Mint mesélték, az esküvő maga is egy filmforgatás volt, minden a kedvenc filmjeik, a Vissza a jövőbe és a Star Wars köré épült. A mézeshetek után pedig komoly tervezésbe kezdtek.

    Most a lakásfelújítás van napirenden, többek között Ati lánya, Amira lakórészét is átalakítjuk, hiszen már kamasz, más igényei vannak. És persze lesz közös gyermekünk is Atival

    – újságolta el Árpa Alexandra, akinek férje a közös gyermekkel kapcsolatban hozzátette:

    Rajta is vagyunk az ügyön. Színtiszta matematika, hogy minél előbb szeretnénk összehozni, hiszen egy szülő legnagyobb vágya, hogy minél több mérföldkőig elkísérhesse a gyermekeit

    idézte a Blikk a producer szavait.

    Árpa Attila és Czakó Alexandra pár hónappal ezelőtt az RTL Reggeli című műsorában vendégeskedve elárulták, miért nem verték nagy dobra, hogy újra egy párt alkotnak. Mint kiderült, azért nem mutatkoztak együtt, mert a színésznő nem szeretett volna Árpa Attila barátnőjeként karriert építeni. 

  • Ilyenre nem volt példa 16 éve tartó kapcsolatuk alatt.

    Úgy hitték, életük legnagyobb kalandja lesz az Ázsia Expressz új évada, a Fülöp-szigeteken forgatott utazós reality végül azonban soha korábban nem tapasztalt mosolyszünetet eredményezett Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi kapcsolatában. Az egykori ketrecharcos idegei – mondhatni – már a játék kezdetén felmondták a szolgálatot: a forgatás alatt többször kiborult, s rendre magából kikelve nyilvánult meg, indulatos megjegyzései miatt pedig igazi gyűlöletcunami zúdult rá.

    Dietz azt mondja, tudja, hogy „undorítóan viselkedett”, s úgy véli, meg is érdemli a kialakult helyzetet, az azonban nagyon zavarja, hogy az egykori szépségkirálynővel fasírtban vannak.

    „Az egyáltalán nem érdekel, hogyan vélekednek rólam az emberek.

    Egyedül Zsuzsi miatt érzem magam kellemetlenül, mert tudom, hogy őt és az egész családját is nagyon megviselik a történtek. Három napja mosolyszünet van közöttünk az egész cirkusz miatt. A kommentelők megjegyzései rányomták bélyegüket a mindennapjainkra, ahogyan a tévében látottak is. Azt nem mondom, hogy térdig gázolunk a lakóharagban, de az tény, hogy egyelőre nem túl jó itthon a légkör. 

    Ettől függetlenül bízom benne, hogy mihamarabb túl leszünk a mélyponton, mert az elmúlt 16 év alatt soha nem volt közöttünk ilyen nagy mosolyszünet” – nyilatkozta a Story magazinnak Dietz, aki reménykedik abban, hogy Lakyval meg tudják oldani problémáikat.

    Egyébként is tudok türhő paraszt lenni, de ilyen vállalhatatlanul nem szoktam viselkedni. Ha tudom, hogy mi vár ránk, milyen megpróbáltatásokon kell keresztülmennünk, akkor nincs az az isten, hogy elvállaltam volna a szereplést. Csak sajnos, én barom, nem néztem bele az előző évadokba, így fogalmam sem volt, hogy mire vállalkozom. Csak Zsuzsi miatt vettem részt a versenyben. A feleségem azt gondolta, hogy ez életünk nagy kalandja lesz, ehhez képest életünk legnagyobb mosolyszünetét okozta

    – vallotta be a volt MMA-harcos.

    Nem Dietz Gusztáv azonban az egyetlen az Ázsia Expressz ötödik évadában, aki rögtön az első néhány adásban kiakadt, s indulatos megjegyzéseket tett. Krausz Gábor séf például már a feladást fontolgatta, míg Sáfrány Emese és Béres Anett a Zsigmond Angéla és Mészáros Bende párosával találta magát feszült helyzetben.

  • Elásták a csatabárdot.

    noszaly box
    Fotó: RTL

    Noszály Sándor és Pribelszki Norbert a Sztárbox második évadának nyitómeccsén csaptak össze, amely , a férfi nehézsúlyú mérkőzést pontozással a volt teniszező nyert meg. A győzelemnek viszont komoly ára volt, hiszen 52 éves sportoló két fogát is kiütötték. Noszály a minap viszont arról számolt be Instagramján, hogy fogorvosának köszönhetően ismét hibátlan mosollyal büszkélkedhet. A bejegyzésében ráadásul Pribelszkit ölelve láthatóak, így kimondható, hogy szent a béke a két bokszoló között.

    A sport elsősorban szellemi fogalom. Egy sportcsapat a társadalomnak kicsinyített képe, a mérkőzés az életért való nemes küzdelem szimbóluma. (...) A sport a játék alatt tanítja meg az embert rövid idő alatt a legfontosabb polgári erényekre: az összetartásra, az önfeláldozásra, az egyéni érdek teljes alárendelésére, a kitartásra, a tettrekészségre, a gyors elhatározásra, az önálló megítélésre, az abszolút tisztességre, és mindenekelőtt a »fair play«, a nemes küzdelem szabályaira. (Szent-Györgyi Albert). Találkoztam ma a Fogtündéremmel. Azt érzem, hogy örök barátság lesz köztünk! Jó és értékes ember vagy Pribelszki Norbi. A mosolyom a régi:)

    – olvasható a kettejükről készült fotó mellett.