Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A hazánkban tartózkodó amerikai színésznőnek nincs ellenére közös fotót készíteni a rajongókkal.

    Egy budapesti étteremben, pontosabban az I. kerületi Déryné bisztróban élvezte a magyar konyhát Uma Thurman a minap. Az amerikai színésznő már hetek óta hazánkban tartózkodik a Ballerina Overdrive című Vicky Jewson-film forgatása miatt, de sok más hollywoodi sztárral ellentétben ő nem bujkál a rajongói elől. Az 54 éves Golden Globe-díjas színésznőről korábban egy budapesti edzőteremben is készültek felvételek, akiről edzője később részletesen mesélt.

    Thurmannek a Déryné bisztróban sem volt ellenére a fotózkodás. A különleges felvételt az étterem is közzétette oldalán, amelyen a színésznő az egyik pincérrel látható.

    Imádnivaló Uma, köszönünk mindent látogatást!

    – olvasható angolul a fotónál. Hasonló szelfi korábban Morgan Freemanről is készült a bisztróban.

  • A nézők szerint csalás történt a TV2 kaland realityjében.

    Sáfrány Emese és barátnője, Béres Anett történelmet írtak azzal, hogy megnyerték az Ázsia Expressz című kaland reality-t, ők ugyanis az első női páros a TV2 műsorának történetében, akiknek első helyen sikerült beérniük a véghajrában. Az ötödik évad győzteseinek öröme azonban nem lehet teljesen felhőtlen, hiszen a nézők közül többen csalást kiáltanak.

    Még javában adták az Ázsia Expresszt, amikor azt kezdték el pletykálni, hogy előre megírt forgatókönyv alapján forgatják a műsort, ám akkor Katona Andor kiemelt kreatív producer tisztázta a helyzetet. A nézők elégedetlenkedése ezzel azonban nem ért véget, újra kikezdték Sáfrány Emesééket. Mint arra a légtornász is utalt csütörtökön megosztott bejegyzésében, sokan úgy vélik, Béressel azért sikerült megnyerniük a műsort, mert csaltak az egyik sorsdöntő feladatban. Vagyis abban, hogy visszaültek abba az autóba, amellyel megérkeztek egyik helyszínről a másikra, ilyet ugyanis nem lehetett csinálni a korábbi feladatoknál. Ám mivel csupán az volt a lényeg, hogy egy mozgó taxiból megszerezzék az ütőjüket, visszaülhettek, s továbbmehettek ugyanazzal a sofőrrel.

    Bár a légtornász és a volt villalakó is úgy véli, nem kellene magyarázkodniuk, Sáfrány mégis fontosnak tartotta, hogy pár szóval reagáljon az őket ért vádakra.

    »Csalás!«? Bár azt gondoljuk a nyerteseknek nincs szüksége magyarázkodásra, de szomorúak vagyunk, hiszen a boldogságunkat beárnyékolja, hogy csalást kiabálnak ránk. Amennyiben bármilyen szabályt megsértettünk volna, a minden lépésünket követő stáb, azonnal jelezte volna felénk. Azt se felejtsük el, hogy az ütő megszerzése a mozgó taxiból, csupán egy állomása volt a befutónak, a helyszínen nem kellett semmilyen feladatot csinálni, így ott tovább lehetett haladni ugyanazzal a sofőrrel

    – szögezte le bejegyzésében a légtornász, aki barátnőjével a 15 milliós fődíj mellett további 1-1 millió forintot nyertek két joker-játék során, ám a fődíj egy részét jótékony célokra ajánlottak fel.

  • Fergeteges módját választotta a fontos üzenet népszerűsítésének.

    Arató András, azaz Hide the Pain Harold, napjaink egyik leghíresebb netes mémje ezúttal egy nemes cél mellett kampányol: összefogott az Országos Mentőszolgálat Alapítványával, hogy október 16-án, az újraélesztés nemzetközi napján felhívja a figyelmet az életmentő mozdulatsorra. 

    Mint kiderült, a nyugdíjas villamosmérnökből mémsztárrá avanzsált Arató azonnal igent mondott a felkérésre, így Csuja Imréhez hasonlóan egy mulatságos videó készülhetett el a szereplésével.

    Szívesen elvállaltam ezt a kampányforgatást. Egyrészt a mentősökhöz apósom révén van némi kötődésem, másrészt pedig egy nagyon pozitív célt szolgál. Mindenki kerülhet olyan élethelyzetbe, hogy szükség van újraélesztésre. Fontos, hogy nem szabad ilyenkor bepánikolni

    – fogalmazott Arató András, aki mulatságos jelmezeket öltve kampányolt a fontos ügy mellett.

    (via Bors)

  • Nehezen viselte, hogy lecsúsztak az első helyről.

    IMG 1081
    Fotó: TV2

    Múlt héten pénteken ért véget az Ázsia Expressz, amely heteken át tartó versengést végül Béres Anett és Sáfrány Emese párosa nyerte meg. A műsor történetének első női nyertesei 15 millió forinttal lettek gazdagabbak, amelynek sorsáról Béres le is rántotta már a leplet. A dobogó második fokán végzett Krausz Gábor és Mikes Anna, akiket érthetően nem érintett jól, hogy hajszálon múlott az első hely. A Story azt írja, hogy az eredmény hallatán a sztárséf teljesen kiborult, de a tévénézők mindezt már nem láthatták.

    „A döntő után elöntöttek az érzelmek, és káromkodtam is rendesen, de az nyilván nem nektek és a győzelmeteknek szólt. Ezúton szeretnék gratulálni, mert ez ott is akkor elmaradt. Kőkemények voltatok” – mondta utólag a séf az Ázsia Expressz kibeszélőműsorában.

    A lap szerint a kiborulás után Krauszék párosa sietve távozott az eredményhirdetés helyszínéről. Később a stáb az utolsó három párosnak tartott egy bulit, ám Krausz Gábor és Mikes Anna ezen már nem tették tiszteletüket.

    Frissítés

    Időközben Krausz Gábor közösségi oldalán reagált a Story magazin írására, melyben azt állítja, hogy párjával nem szándékosan hagyták ki a stábbulit, hanem teljesen kimerültek a versenyben.

    Botrány!! Sőt, felháborító bűneset: nem mentünk el buliba Annával. Ez ám az igazi szenzáció, elaludtam a kanapén…

    – írta posztjában Krausz, aki arra hivatkozott, hogy testileg-lelkileg elfáradtak az embert próbáló helyzetekben, így kihagyták a műsort lezáró rendezvényt. A teljes bejegyzés ide kattintva tekinthető meg.