Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem jött be a séfnek a shimeji gombával tálalt steak.

    A napokban új évaddal jelentkező Séfe séfe című főzőshow legutóbbi adásában Vomberg Frigyesnek annyira nem ízlett az egyik versenyző étele, hogy jobbnak látta kiköpni a falatot. A nagymamájával érkező fiatalember, Dani Ribeye steaket készített, melyet zellerpürével, parajjal, konfitált burgonyával és shimeji gombával tálalt. Utóbbi elem miatt Vomberg kissé ki is akadt, a gomba szára ugyanis kemény maradt, ettől pedig elment az étvágya. 

    Mivel ez a hiba túl sok volt a séf számára, nem volt hajlandó kést adni.

    Én nem tudom, mi ez a nagyon kemény, de mintha a fogam jött volna ki. Valaminek a gyökérrésze, vagy valami benne van. Tudom, mi... a gombának nem lett levágva a szára. Nekem ez nem... 

    – magyarázta Vomberg, mire Krausz Gábor rávágta:

    Ez egy katyvasz!

    Akkor, amikor a séfek részletekbe menően megvitatták, hogy a versenyző érdemel-e kést, Vomberg azt mondta:

    Én most csak egy vendég voltam, nem is szakmai szemmel nézem. Ha én erre a gyökérre ráharapok egy étteremben, visszaküldöm. Ezért a pénzért ilyen nem lehet megengedni, és innentől kezdve elvette az étvágyam.

    Mivel Krausz Gábor úgy döntött, ad egy esélyt a versenyzőnek, ezért annak sorsáról végül Wolf András döntött. Krausz meg is jegyezte: ugyan a tányér tele van hibával, de vannak rajta jó elemek.

  • Bizarrnak tartotta randipartnere gesztusát a szőkeség.

    metta gyuru
    Fotó: TV2

    Kőgazdag fiatalok legutóbbi adásában Dulin Mettának randit szervezett az ismerőse, és bár kapcsolatok terén magas elvárásokat állít a szőkeség, mégis adott egy esélyt a titokzatos férfinek.

    Végül is, úgy gondoltam, hogy veszteni valóm nincs, mi történhet, eljövök. Első ránézésre, azért nem is rossz

    mondta a jógaoktató Sándort szemügyre véve.

    Miután elkezdték az órát, Metta egyre inkább gyanítani kezdte, hogy randipartnere füllenthetett, és valójában nem is igazi jógaoktató. Ráadásul Sándor mindenét alaposan letapogatta jóga közben, ami teljesen kiborította a szőkeséget.

    A balul sikerült randevú végén Metta inkább azonnal a kijárat felé vett volna az irányt, de Sándor gyorsan előrukkolt még egy meglepetéssel. Egy gyűrűs doboz került elő, viszont az abban található karikát nem a kezére, hanem a lábujjára szánta a férfi.

    Igazából úgy voltam ezzel, hogy ez a kegyelemdöfés, és végre vége lehet az órának

    – mondta a színfalak mögött Metta, akit összességében nem nyűgözött le a jógaoktató.

  • A hazánkban tartózkodó amerikai színésznőnek nincs ellenére közös fotót készíteni a rajongókkal.

    Egy budapesti étteremben, pontosabban az I. kerületi Déryné bisztróban élvezte a magyar konyhát Uma Thurman a minap. Az amerikai színésznő már hetek óta hazánkban tartózkodik a Ballerina Overdrive című Vicky Jewson-film forgatása miatt, de sok más hollywoodi sztárral ellentétben ő nem bujkál a rajongói elől. Az 54 éves Golden Globe-díjas színésznőről korábban egy budapesti edzőteremben is készültek felvételek, akiről edzője később részletesen mesélt.

    Thurmannek a Déryné bisztróban sem volt ellenére a fotózkodás. A különleges felvételt az étterem is közzétette oldalán, amelyen a színésznő az egyik pincérrel látható.

    Imádnivaló Uma, köszönünk mindent látogatást!

    – olvasható angolul a fotónál. Hasonló szelfi korábban Morgan Freemanről is készült a bisztróban.

  • A nézők szerint csalás történt a TV2 kaland realityjében.

    Sáfrány Emese és barátnője, Béres Anett történelmet írtak azzal, hogy megnyerték az Ázsia Expressz című kaland reality-t, ők ugyanis az első női páros a TV2 műsorának történetében, akiknek első helyen sikerült beérniük a véghajrában. Az ötödik évad győzteseinek öröme azonban nem lehet teljesen felhőtlen, hiszen a nézők közül többen csalást kiáltanak.

    Még javában adták az Ázsia Expresszt, amikor azt kezdték el pletykálni, hogy előre megírt forgatókönyv alapján forgatják a műsort, ám akkor Katona Andor kiemelt kreatív producer tisztázta a helyzetet. A nézők elégedetlenkedése ezzel azonban nem ért véget, újra kikezdték Sáfrány Emesééket. Mint arra a légtornász is utalt csütörtökön megosztott bejegyzésében, sokan úgy vélik, Béressel azért sikerült megnyerniük a műsort, mert csaltak az egyik sorsdöntő feladatban. Vagyis abban, hogy visszaültek abba az autóba, amellyel megérkeztek egyik helyszínről a másikra, ilyet ugyanis nem lehetett csinálni a korábbi feladatoknál. Ám mivel csupán az volt a lényeg, hogy egy mozgó taxiból megszerezzék az ütőjüket, visszaülhettek, s továbbmehettek ugyanazzal a sofőrrel.

    Bár a légtornász és a volt villalakó is úgy véli, nem kellene magyarázkodniuk, Sáfrány mégis fontosnak tartotta, hogy pár szóval reagáljon az őket ért vádakra.

    »Csalás!«? Bár azt gondoljuk a nyerteseknek nincs szüksége magyarázkodásra, de szomorúak vagyunk, hiszen a boldogságunkat beárnyékolja, hogy csalást kiabálnak ránk. Amennyiben bármilyen szabályt megsértettünk volna, a minden lépésünket követő stáb, azonnal jelezte volna felénk. Azt se felejtsük el, hogy az ütő megszerzése a mozgó taxiból, csupán egy állomása volt a befutónak, a helyszínen nem kellett semmilyen feladatot csinálni, így ott tovább lehetett haladni ugyanazzal a sofőrrel

    – szögezte le bejegyzésében a légtornász, aki barátnőjével a 15 milliós fődíj mellett további 1-1 millió forintot nyertek két joker-játék során, ám a fődíj egy részét jótékony célokra ajánlottak fel.