Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Miller Dávidék jelentették be a változást.

    SZG 9548
    Fotó: RTL

    Tovább folytatódnak az idei X-Faktor meghallgatásai, amelyeknek nagyobb lesz a tétjük, mint eddig valaha. Ez derült ki legalábbis az RTL minap közzétett videójából, melyben Pápai Joci és Miller Dávid műsorvezetőpárosa ismertette a verseny új szabályát.

    Most nagyon nem lesz mindegy, hogy milyen produkciót adtok elő a mentoroknak. Ugyanis van egy új szabályunk, melynek értelmében idén már a tábor végén kiderül, hogy kik lesznek az idei X-Faktor élő show-s versenyzői

     – mondták a beharangozóban, mire az összes versenyző fészkelődni kezdett, hiszen ez azt jelenti, hogy nincs már lehetőségük hibázni.

  • Tilla új filmje kapcsán kérdezték az alkoholhoz fűződő viszonyáról.

    Till Attila új mozifilmje És mi van Tomival? címmel Október 31-én kerül bemutatásra, melynek előzetesét először az Indexen tekinthette meg a közönség. Az alkotás promótálásába számos hazai híresség csatlakozott be, ezúttal Lékai-Kiss Ramóna kapta meg a kérdést, mi a helyzet vele és az alkohollal. A TV2 műsorvezetője pedig őszintén elmondta, hogy a húszas éveiben vele is előfordult, hogy a kelleténél több italt fogyasztott, de soha lépett túl egy határt.

    „Nagy butaságokat nem csináltam, max asztalon táncoltam, de verekedésig sosem jutottam el. Aztán amikor megszületett Noé, akkor hála a Jóistennek megszűntek a röviditalok az én életemben, mert egész egyszerűen tényleg nem bírtam. De nem azért, mert nem tudtam viselkedni, hanem mert rosszul esett. Most inkább egy-két pezsgőt választok, ha van kedvem az iszogatáshoz. Még egy nagyon fontos dolog van:

    azt vettem észre saját magamon is, hogy mindig az adott állapotomat erősíti fel az ital.

    Tehát ha rossz kedvem van soha nem iszom, hiába ünneplünk valamit, csak ha jókedvem van” – fogalmazott Lékai-Kiss Ramóna az Insta-videóban.

  • Kirobbanó formában van.

    Kasza Tibi még 2021 nyarán döntötte el, hogy változtat az életmódján, melynek köszönhetően alig pár hónap alatt 15 kilogramm pluszsúlytól szabadult meg. A népszerű műsorvezető azóta is tartja jó szokását, a látványos eredmény pedig folyamatosan motiválja, hogy folytassa a diétáját és rendszeresen végezze az edzéseit. 

    Most újabb fotót posztolt magáról közösségi oldalán, de ebben az esetben fogyásról már szó sincs, hanem jól láthatóan komoly izomépítésbe kezdett. Valóban elképesztő átalakuláson ment át a Szerencsekerék házigazdája az évek során. Íme:

  • Soha nem láttuk még így az amerikai humoristát.

    GettyImages-1726724482
    Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

    Nehéz időszakot tudhat maga mögött Kim Kardashian exe, Pete Davidson, aki látszólag kezd újra magára találni, miközben a függőségei miatt rendszerességgel jár rehabilitációra és lelki elvonulásokra. A 30 éves humoristát nemrég a Los Angeles Clippers kosárlabdacsapat hazai nyitómeccsén szúrták ki az Intuit Dome stadionban, ahová jó barátjával, Machine Gun Kellyvel látogattak ki.

    A népszerű komikus hosszú idő után újra széles mosollyal az arcán mutatkozott nyilvánosan, ami viszont még szembe tűnőbb, hogy mindkét karjáról eltűntek a tetoválásai. Feltehetően ez is Davidson megtisztulási folyamatához tartozik, hiszen korábban tudni lehetett róla, hogy gyakorlatilag a tetoválások megszállottja volt, amik az egész testét beborították. Úgy tűnik, ezúttal komolyan elszánta magát, hogy szakít a korábbi életvitelével, és tiszta lappal kezd.