Ágnes
-1 °C
2 °C

A sajtó megértését kérik Fehér Miklós hozzátartozói

2004.01.28. 11:22
Kapcsolódók (10)
A szerda délután 15 órakor kezdődő temetésen a Fehér család kifejezett kérése, hogy csak a szertartásról készüljenek képes beszámolók. Győrött egyébként útbaigazító táblák segítik a 15 órakor kezdődő búcsúztatásra utazók tájékozódását.
A vasárnap elhunyt válogatott labdarúgó gyászszertartása 15 órakor kezdődik Győrben, a Szabadhegy városrészben található Szabadi úti új köztemetőben. A család és a búcsúztatást szervező Győri ETO FC több kéréssel fordult a média felé a győri gyászszertartással kapcsolatban.

A Benfica-játékos hozzátartozóinak kifejezett óhaja, hogy a Szabadi úti új köztemetőben sorra kerülő végső búcsún csak a szertartásról készüljenek képes beszámolók, a családtagok, hozzátartozók és a játékostársak szenvedését ne örökítsék meg. Ezzel adják meg a méltó végtisztességet a vasárnap, a guimaraesi kórházban elhunyt labdarúgónak.

A korlátozott méretek miatt egyszerre csak három operatőr és fotóriporter lehet jelen a ravatalozóban, majd a sajtó munkatársai egymást váltva léphetnek be. Az újságírók munkáját segítik azzal, hogy a temető bejáratánál médiaparkolót létesítenek. A család és a Győri ETO FC kéri a fentiek szíves tudomásul vételét.

A szertartásra szerdán különgéppel érkeznek a Benfica játékosai, vezetői, a Portugál Labdarúgó Szövetség képviselői, valamint államtitkári szinten képviselteti magát az ottani sportminisztérium.

Győrben útbaigazító táblák segítik a tájékozódást
Jelentős forgalomkorlátozásra számíthatnak Győrben, a Szabadi úti temető környékén a Fehér Miklós válogatott labdarúgó gyászszertartására érkezők. Gergely Zoltán, Balogh József győri polgármester szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az M1-es autópályán sárga alapon fehér feliratú útbaigazító táblák segítik a tájékozódást. Az autópályáról a 129-es km-nél kell letérni a 82-es főútra a temető felé.