Félbeszakadt a Galata-Juventus

2013.12.10. 20:07
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Olimpiakosz: Roberto, Holevasz, Manolasz, Salino, Machado, Szamarisz, Fuster, Sziovasz, Campbell, Saviola, Olaitan Cserék: Megyeri, Papadopulosz, Bong, N'Dinga, Domínguez, Yatabaré, Weiss.

    Anderlecht: Proto, N'Sakala, Kouyaté, Mbemba, Vanden Borre, Milivojevics, Praet, Kljestan, Gillet, Najar, Mitrovics Cserék: Kaminski, Nuytinck, de Zeeuw, Tielemans, Vargas, Cyriac, Acheampong.

  • Benfica: Artur, Luisao, Maxi Pereira, Garay, Sílvio, Fejsa, Gaitán, Matics, Pérez, Lima, Markovics Cserék: Oblak, Jardel, André Almeida, Sulejmani, André Gomes, Ivan Cavaleiro, Rodrigo

    PSG: Sirigu, Marquinhos, Camara, Digne, Traoré, Ménez, Thiago Motta, Rabiot, Pastore, Lucas, Cavani Cserék: Douchez, Maxwell, Jallet, Matuidi, Coman, Lavezzi, Ongenda.

  • Köbenhavn: Wiland, Jacobsen, Bengtsson, Mellberg, Sigurdsson, Claudemir, Delaney, Gíslason, Vetokele, Jörgensen, Toutouh Cserék: Jensen, Stadsgaard, Remmer, Kristensen, Bolanos, Santin, Pourie.

    Real Madrid: Casillas, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Nacho, Bale, Alonso, Modric, Isco, Ronaldo, Benzema Cserék: López, Carvajal, Casemiro, Di María, Illarramendi, Jesé, Morata.

  • Manchester United: De Gea, Rafael, Jones, Ferdinand, Evans, Büttner, Giggs, Young, Kagawa, Januzaj, Rooney Cserék: Lindegaard, Anderson, Nani, Cleverley, Valencia, Hernández, Van Persie.

    Sahtar Donyeck: Pjatov, Kucser, Sevcsuk, Rakitckij, Stepanenko, Fred, Douglas Costa, Alex Teixeira, Srna, Luiz Adriano, Taison Cserék: Kanibolotckij, Krivtszov, Hübschman, Bernard, Fernando, Eduardo, Ferreyra.

  • Plzen: Kozácik, Limbersky, Procházka, Rajtoral, Cisovsky, Horváth, Horava, Petrzela, Kolár, Tecl, Duris. Cserék: Bolek, Hejda, Hubník, Rezník, Kovarik, Wágner, Bakos.

    CSZKA: Akinfejev, Ignasevics, Berezuckij, Karavajev, Scsennyikov, Wernbloom, Dzagojev, Elm, Tosic, Milanov, Musa Cserék: Csepcsugov, Vasin, Nababkin, Honda, .Zuber, Vitinho, Bazelyuk.

  • A D csoportban már minden fontos kérdés eldőlt, továbbjutott a címvédő Bayern München és a Manchester City, ők egymással találkoznak a zárókörben Münchenben. Az Európa Liga-szereplést érő harmadik helyért az orosz CSZKA Moszkva és a cseh Viktoria Plzen küzd meg. Kettejük első meccsét 3-2-re nyerte a CSZKA októberben.

  • A B csoportban matematikailag két együttesnek, a Juventusnak és a Galatasaraynak van esélye odaérni a még továbbjutást érő második helyre. A csoportot a spanyol Real Madrid már megnyerte, és kedden az utolsó helyen álló dán Köbenhavn vendége lesz.

    A Juventus és a Galatasaray a befejező körben épp egymással csap össze Isztambulban, az olaszoknak pedig egy döntetlen is elég a nyolcaddöntőbe kerüléshez. A Galatasaray mérlege jó az olasz ellenfelekkel szemben: legutóbbi kilenc hazai meccséből hatot nyert és hármat zárt döntetlennel a török csapat.

  • A magyar kapust foglalkoztató Olimpiakosz a C csoportban a már továbbjutott Paris Saint-Germain mögött második, és egyértelmű esélyese az egyenes kieséses szakaszba jutásra már nem pályázó belga együttes elleni összecsapásnak.

    Megyeriék akkor jutnak tovább, ha legalább annyi pontot szereznek kedden, mint a Benfica a már biztosan csoportelső párizsi klub elleni hazai meccsén. Amennyiben a PSG-nek sikerül legalább döntetlennel zárnia a keddi találkozót, akkor veretlenül zárja a csoportkört. A Benficának azonban ez az utolsó lehetősége a nyolcaddöntőbe kerülésre. 

  • Az A csoportban az angol bajnoki címvédő, de a Premier League mostani szezonjában szenvedő Manchester United már bebiztosította továbbjutását, a második helyért az ukrán Sahtar Donyeck és a német Bayer Leverkusen küzd. Előbbi épo az angolok vendége lesz kedden, míg utóbbi a mindössze egypontos, így csoportutolsó spanyol Real Sociedad otthonában szerepel. Az ukrán és a német csapat között mindössze egy pont a különbség, és mivel az egymás elleni összevetésben a Leverkusen a jobb, a donyeckieknek legalább ugyanannyi pontot kell szerezniük mint üldözőjüknek.