Dömötör
11 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nős-parkolós videóból elég sok van a neten, meg általában is sokan viccelődnek ezen, de ez a két nő kilenc évvel ezelőtt úgy leparkolt, ahogy csak kevesen tudnak.

  2007-ben az STS–120-as küldetést repülő Discovery parancsnoka, Pamela Melroy csatlakozott össze a Nemzetközi Űrállomással, amin akkor épp Peggy Whitson volt a parancsnok. Ez volt az első alkalom a történelemben, hogy két olyan jármű dokkolt az űrben, amelyen női parancsnok szolgált.

  CvoqaksWYAAQVp8
 • Az új reklámban a Tchibo Family kávét szerették volna népszerűsíteni, és kicsit furcsállom is, hogy 2016-ban senki sem szólt a készítőknek, hogy ebből baj lesz.

  maxresdefault (1)

  Íme a reklám:

  Az Üvegplafon blog is készített már videót arról, hogy mi történne akkor, ha beáraznánk a nők által végzett házimunkát, gyerekfelvigyázást, főzést, takarítást: 

  Az alapvetően jószándékú reklám is erről akarna szólni, amikor azt akarja bemutatni, hogy az anyák munkája mindennél fontosabb, pótolhatatlan és hát láthatatlan, amit csak akkor vesznek észre a kanapén tespedő felettesei, amikor azt nélkülözni kényszerülnek. Az apuka még ki is mondja: persze, csinálhatná más is a házimunkát, takarítónő, ételfutár vagy bébiszitter, de mégiscsak akkor az igazi, ha a feleség végzi azt, nem? A családnak anyára van szüksége, az anyának meg kávéra, ez akart lenni az üzenet, de ez most nagyon nem sikerült. 

  A Feminfo ennél sokkal részletesebben írja le, hogy mennyi gond van ezzel a reklámmal, ők még egy indiai reklámmal is illusztrálják, hogy a világ más helyein egészen másként gondolkoznak a reklámosok erről a kérdésről, és ez teszi igazán szomorúvá ezt a magyar reklámot. 

  Ön szerint milyen ez a reklám?

  • 548
   Felháborítónak tartom, hogy 2016-ban a bejárónőkkel azonosítják az anyákat
  • 444
   Egyáltalán nem érdekelnek ezek a kérdések, nem értem, miért olvastam végig ezt a posztot
  • 265
   Az anyáknak a családért kell élni, nem értem, mi a gond ezzel a reklámmal
 • Méghozzá a New Kids On The Block-kal befutott énekes, Donnie Wahlberg által, aki második próbálkozásra hármat vert (az egyébként egy hónapja beállított) rekordra, ezzel 122-re emelve azt.

  CviaZ0CVMAAH0rP
  Fotó: Twitter

  A rekordot a banda minden évben megszervezett hajóútján sikerült megdönteni, ahol a rajongók együtt utazhatnak a NKOTB tagjaival. Elsőre talán könnyűnek hangzik a feladat, de mindegyik képet másik emberrel kell lőni és a szabály szerint csak az számít érvényes szelfinek, ahol látszanak az emberek vállai és nincs elmosódva a kép.

  Ezzel együtt még mindig nem értem, hogy pontosan miért is jó ez, de legalább a róla készült videó nagyon vicces:

 • A Fedél Nélkül Népszabadság-különszámával a kezükben, felkiáltójel-formába állva  tüntetett Ujhelyi István szocialista EP-képviselő és MSZP-s politikusokból álló látogatócsoportja az Európai Parlamentben, Strasbourgban.  „Veszélyben a sajtószabadság, veszélyben a tájékozódáshoz való alkotmányos jog!”  – írta Ujhelyi a Facebookján.