Katalin, Kitti
5 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem tudom ki hogy van vele, de tegnap nekem csaknem felrobbant a Facebook-falam. Pénteken ugyanis a Lego bejelentette, hogy június 1-től kapható lesz az eddigi legnagyobb Lego Ideas készlet: a Lego Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V.

  A stílusosan 1969 darab (a holdraszállás éve ugyebár) építőelemből álló készletet két űrkutatás-fanatikus, Felix Stiessen és Valérie Roche álmodta és tervezte meg a Lego Ideas projekt keretein belül, és miután bőven elegendő szavazatot gyűjtöttek vele, a Lego zöld utat adott minden idők legkirályabb szettjének. És egy év fejlesztés után most itt van, itt lesz, egy hónap múlva 119,9 dolláros/eurós ajánlott fogyasztói áron megvásárolható lesz az emberiség történetének eddigi legkiemelkedőbb csúcsteljesítménye.

  Az embert a Holdra juttató, ikonikus Saturn V rakéta kb. 1:110 méretarányú makettje egy méter magas lesz, ami azt hiszem a valaha készült legmagasabb, szettben kapható Lego építmény lesz. Felépítése után lehet választani, hogy állva, fenségessége teljességében, vagy fokozatokra bontva vízszintesen, állványokra helyezve tesszük közszemlére a lakás valamely erre méltó pontján. A készlet természetesen tartalmazza a leszállóegységet, a parancsnoki modult és három űrhajóst, csakúgy mint a NASA Apollo-küldetései is. Nagy lépés ez a Legónak, na!

 • Az illusztrátorként dolgozó moszkvai ProBoyNick az utcán parkoló koszos autókat használja vászonként. Nem csak annyit ír oda, hogy koszos!, hanem elég magas szinte fejlesztette a maszatolást. 

  Itt egy galériányi kép a rajzairól, katt:

 • Nos, az úszásnak nem mindig az a legkönnyebb része, amikor kijövünk a medencéből, legalábbis ezen amerikai úszók bebizonyítják, hogy van hova fejlődni.

  Exit the pool like a boss! 👌 #repost from @early_bird_swimmers

  MySwimPro (@myswimpro) által megosztott bejegyzés,

  Krisztián küldte, köszönjük.