Friderika
10 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Magyar idő szerint hétfő hajnalban osztották ki az amerikai televíziós szakma legnagyobb elismeréseit, az Emmy-díjakat. Az este elég sokszor hangzott el Trump neve, az este házigazdája, Stephen Colbert szerint nem véletlenül, hiszen ő volt az év legnagyobb tévés személyisége.

  alec-baldwin-emmys.gif
 • Az a kéz bizony egy láb, és egy albínó orangutáné. De megtévesztésig hasonlít egy emberi kézre. A borneói orangutánok fennmaradásáért küzdő BOS Alapítvány által 2017. szeptember 20-án közreadott, keltezetlen kép Albáról, az albínó orangutánról készült a Nyaru Menteng Orangután Rehabilitációs központban.

  A korábban helybeliek által fogságban tartott nőstény állatot 2017 áprilisában vette védelmébe az alapítvány. A pigmenthiányos főemlősnek emberi felügyelet nélkül kisebb az esélye a túlélésre a bőrérzékenysége és az egyediségéből adódó sebezhetősége miatt.

 • Egy szóvicc az élet!  A címben szereplő mondat (via Kiricsi) és az elnevezés miatt megérdemelt egy posztot a Szamos új terméke, a Harcipán energiaszelet, ami egy tejsavófehérjével dúsított mandulás, narancsos, esetleg meggyes szelet tejcsokoládéba mártva.

 • Ma is ülésezett a parlament, azonban nem volt túl nagy az érdeklődés. A képen az látható, amint Magyar Levente, a külügy államtitkára felszólal a magyar-lengyel diplomáciai ingatlanok helyzetét rendező megállapodás jegyzőkönyve kihirdetéséről szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén. 

  Persze, amikor nem kell szavazni, akkor általában nincsenek bent túl sokan. Csak hát akkor felmerül a kérdés, hogy minek is rendeznek olyan vitákat a törvényjavaslatokról, amelyeken nem vesz részt senki? Pardon, most sem volt üres a terem, 199-ből több mint tízen "részt vettek" a vitában. 

  Az őszi ülésszak egyébként hétfőn indult a képviselők nyári szünete után.