Keresés

25 találat az Indexről, és a környékéről.

2022. június 8., 00:07

Mi az, ami a történelem nagy pénzszóróit is megmenthette volna? Mi az, ami a történelem nagy pénzszóróit is megmenthette volna?

A történelem és az irodalom tele van olyan személyekkel, aki imádtak költekezni. Három izgalmas példán keresztül mutatjuk be, hogy a történelem legnagyobb pénzköltői mire fordították vagyonukat, de arra is kitérünk, hogy a jelenben hogyan terelhették volna helyes mederbe pénzügyeiket!

2022. május 23., 00:14

Imádtuk a fém kutyaházat, de már a kutyát is inkább a kanapén tartjuk Imádtuk a fém kutyaházat, de már a kutyát is inkább a kanapén tartjuk

Van, aki a perselyre, van, aki a párnára esküszik, az igazi profik azonban teljesen más trendeket követnek. Cikkünkben bemutatjuk, hogy az elmúlt évtizedekben hol és hogyan rejtegettük a pénzünket, de arra is kitérünk, hogy manapság milyen lehetőségeink vannak ezen a téren.

2022. március 23., 00:04

Így költözött a zsebünkbe a bank Így költözött a zsebünkbe a bank

Ami évtizedekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, ma már valóság: a digitális világban szinte minden szolgáltatás elérhető, így pénzügyeinket is könnyedén intézhetjük okostelefonunkról. De hogyan jutottunk idáig? Cikkünkben bemutatjuk, hogyan költöztek a zsebünkbe a bankok!