Keresés

29 találat az Indexről, és 7 a környékéről.

június 15., 00:03

A csalók a filmvásznon és a való életben sem kímélnek minket A csalók a filmvásznon és a való életben sem kímélnek minket

Mindegy, hogy magyar, amerikai vagy indiai a környezet, a különféle csalások bárhol és bárkivel megtörténhetnek a való életben is, nem csak a forgatókönyvírók fejében. Összeszedtünk néhány példát és intő jelet, mire érdemes figyelni. Szerencsére van megoldás, hogyan lehet kivédeni az adathalászok próbálkozásait.

2022 június 8., 00:07

Mi az, ami a történelem nagy pénzszóróit is megmenthette volna? Mi az, ami a történelem nagy pénzszóróit is megmenthette volna?

A történelem és az irodalom tele van olyan személyekkel, aki imádtak költekezni. Három izgalmas példán keresztül mutatjuk be, hogy a történelem legnagyobb pénzköltői mire fordították vagyonukat, de arra is kitérünk, hogy a jelenben hogyan terelhették volna helyes mederbe pénzügyeiket!

2022 február 3., 00:04

Spórolna? Csak egy mobilalkalmazásra lesz szüksége Spórolna? Csak egy mobilalkalmazásra lesz szüksége

Sokan fogadják meg év elején, hogy ezentúl jobban oda fognak figyelni a pénzügyeikre. Azt azonban már kevesen gondolják át, hogy a költéseiket hol és milyen elvek mentén fogják vezetni. Cikkünkben nekik nyújtunk segítséget.

2020 december 9., 07:21

Nehéz helyzetben is lehet gondtalan karácsonyunk! Nehéz helyzetben is lehet gondtalan karácsonyunk!

A vírushelyzet kíméletlenül rávilágított arra, hogy mennyire fontos, hogy legyen megtakarításunk, és hogy tudatosabban kezeljük pénzügyeinket. Karácsonykor ez a témakör még fontosabbá válik, segítünk, hogy ne kerüljünk bajba.
Önök sorosabbak Soros Györgynél?

Önök sorosabbak Soros Györgynél?

2016.06.01. 11:29 Módosítva: 2016-06-02 09:53:07
Egy részük valószínűleg igen. Maffia-behajtók és hencegők is kitöltötték a legutóbbi pénzügyes kérdőívünket.

2016 május 25., 11:31

Elveri, vagy a fogához veri? Elveri, vagy a fogához veri?

Szokott kölcsönadni, vagy nincs miből? Befektet, akkor is, ha nehéz? Most kiderül, mit kezd magával, ha pénz áll a házhoz.