János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresés

28 találat az Indexről, és 109 a környékéről.

Fogj egy sétapálcát és egy okostelefont

Fogj egy sétapálcát és egy okostelefont

2014.12.14. 00:11 Módosítva: 2014-12-14 14:12:35
139
Mi a közös a Zsolnay-kerámiában és a flódniban? Szecessziós kincskereséssel emlékeztünk Lechner Ödönre, a Mágnások és muzsikusok-sétán díjat nyert az Urbanista is.

2014. november 16., 16:14

Hetven éve csak pusztul a Liget Hetven éve csak pusztul a Liget

Ligettörténeti sétán jártunk, hogy elmondják, hol lesz a Múzeumi Negyed, és mi volt itt régen. Az is megtörtént, hogy egy bombatámadás után végtagok lógtak a Liget fáin.

2014. június 16., 14:32

Dixi egyszerűen leütne Dixi egyszerűen leütne

Bereményivel jártuk be a hetvenes évek menő helyeit: ahol a kóla és a kevert volt a drog.

2013. december 21., 13:49

Nézzen élőben űrsétát!

Az ISS asztronautái hat órán át melóznak az űrben, a NASA-központ méla unalommal figyeli őket.

2013. október 27., 19:13

Végigjártuk Cseh Tamás kocsmáit

Petri György is odajárt a gimi nagyszünetében, Cseh Tamás és Bereményi Géza is egy presszóban találkoztak. Nosztalgiáztunk és művelődtünk a Hosszúlépés Cseh Tamás-sétáján.

2012. április 8., 10:13

Járjunk be egy csomó izgalmas épületet Budapesten - ingyen!

60 idén százéves budapesti ház lakói, dolgozói várnak minket tárt kapukkal és sajátszervezésű programokkal, sztorikkal a ház múltjából, jelenéből.  Csak pár a szervezők kedvenceiből: multikulti gasztropiknik, kétbélyeges tégla és százéves vadszőlő, kórusok, koncertek a gangon és udvaron, közös tablókészítés a lakókról, könyv csere-bere, „olyan nők, olyan házak”: közelmúltidézés a 8ker-ben, Palatinus-kertmozi, rémisztő pincebejárások, 1912-es tornaóra… Felderíthetjük a házakat önállóan a programfüzettel felszerelkezve, de előzetes regisztrációval csatlakozhatunk túrákhoz is, ahol önkéntes vezetők segítségével pillanthatunk be a száz évvel ezelőtti Budapest titkaiba, ismerhetjük meg a kor építészeti érdekességeit, magyarul és angolul. A programfüzetet online is böngészhető vagy akár letölthető PDF-ben, április 11-től pedig nyomtatott formában is elérhető egyetemeken, mozikban, szórakozóhelyeken (terjesztési helyek a honlapon), illetve április 14-15-én a nyitott házakban.  További információ és regisztráció a sétákra a honlapon.

2011. október 12., 18:14

Fájt a térdem, kivették a mandulám Fájt a térdem, kivették a mandulám

A százezer embert érintő artritisz ízületi betegség megfelelő kezelésére sétával hívták fel a figyelmet. Katus Attila megtornáztatta őket.

2006. szeptember 8., 02:52

Független István Független István

Kicsodák Tarlós István támogatói és mit akarnak? Soha nem találnák ki: rendet.