2024. június 20. 15:00
Szlovénia 0
Szerbia 0
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia
Anglia
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország

Keresés

17 találat az Indexről, és a környékéről.

2023. december 22., 00:03

Beszélünk az öngondoskodásról, mégsem teszünk érte Beszélünk az öngondoskodásról, mégsem teszünk érte

A magyar lakosság jelentős részét nem jellemezi, hogy megtakarításokat képezne; pénzügyi szempontból nem készülünk a jövőre. Pedig az öngondoskodás nem a gazdagok sportja. Szakemberek beszélnek a témáról az OTP Öngondoskodási Index apropóján.

2023. október 18., 00:03

A megtakarítás, amivel adót takaríthatunk meg A megtakarítás, amivel adót takaríthatunk meg

A klasszikus megtakarítási formák nagy részére júliustól a 15 százalékos személyi jövedelemadón felül 13 százalékos szociális hozzájárulási adót is kell fizetni. A jó hír az, hogy még mindig marad mozgástér azoknak, akik szeretnék elkerülni a plusz adóterhet.

2023. október 13., 00:01

Nagy emberek, akik mégis kis lábon éltek Nagy emberek, akik mégis kis lábon éltek

Létezhetnek legendásan híres spórolók? Mi utána jártunk, és érdekes vonásokat fedeztünk fel. Legyen szó ókori császárról, amerikai vezetőről vagy a béke indiai hirdetőjéről, van mit tanulni ezektől a hírességektől a tudatos pénzkezelésről. Ön is ezek szerint az elvek szerint él?

2023. augusztus 21., 00:12

Ön lenne most fiatal? Ön lenne most fiatal?

Sok szülő, nagyszülő szeret a saját fiatalkori tapasztalataival példálózni, mindenki hallotta már számtalanszor: Bezzeg az én időmben! A mai generáció sok szempontból valóban szerencsésebb helyzetben van, mint akár a szüleik, sok szempontból viszont nehezebb az előrejutásuk. Elég akár csak a lakáshoz jutási esélyeiket nézni, vagy akár a fokozott stresszt, ami ma már sokkal több ember életét megkeseríti. De valóban van, ami könnyebbé teszi a mai fiatalok életét. Például ez a szolgáltatás is.

2023. július 31., 00:03

Havi pár ezer forinttal is kezdődhet egy komoly megtakarítás Havi pár ezer forinttal is kezdődhet egy komoly megtakarítás

Miért van az, hogy a nyaralások, fesztiválok és a nyári kikapcsolódás alatt többet és könnyebben szórjuk a pénzt? Milyen okok állnak a költekezési kényszer mögött? És mit tehetünk azért, hogy a hazatéréskor a szép emlékek és ne az üres pénztárca gyomorfacsaró érzése töltsön el minket?

2022. május 23., 00:14

Imádtuk a fém kutyaházat, de már a kutyát is inkább a kanapén tartjuk Imádtuk a fém kutyaházat, de már a kutyát is inkább a kanapén tartjuk

Van, aki a perselyre, van, aki a párnára esküszik, az igazi profik azonban teljesen más trendeket követnek. Cikkünkben bemutatjuk, hogy az elmúlt évtizedekben hol és hogyan rejtegettük a pénzünket, de arra is kitérünk, hogy manapság milyen lehetőségeink vannak ezen a téren.