Hollywoodban a filmvásznon kívül is működik a szerelem első látásra

GettyImages-1388174729
2022.05.10. 17:24
Bár egyeseknek show-műsorra van szükségük a nagy Ő megtalálásához, bőven akad olyan sikersztori a hírességek között, amikor a felek már az első pillanattól kezdve tudták, hogy őket az ég is egymásnak teremtette.

Az igazi megtalálása a legtöbb ember életének egyik sarkalatos pontja, azonban a szerelem nem feltétlen köszön be az életünkbe első látásra. Vannak szerencsésebbek, akik mindössze néhány vakvágányt követően rálelnek a nagy Ő-re, míg akadnak olyanok is, akiknek ez jóval több időbe telik. 

Ugyan jogosan gondolhatnánk, hogy a sztárvilág tagjai sokkal nehezebben találják meg a hozzájuk leginkább passzoló párt – hiszen világuk jóval zártabb, és a szűk körök miatt sokkal kevesebb potenciális párjelölttel futnak össze –, azonban közöttük is jó számmal akad olyan, aki már az első pillanattól kezdve tudja, mit szeretne randipartnerétől. 

Hollywood tele van igazi szerelem első látásra történetekkel, azonban ahogy a személyek között is mindenki más és más, úgy a sztársztorik is nagyban eltérnek egymástól. 

Jessica Alba és a rózsaszín köd

Sokan ugyan csak tündérmesének gondolják, Jessica Alba valóban megtalálta az igazit első látásra. Legalábbis saját bevallása szerint már az első perctől kezdve ezt gondolta, amikor találkozott jelenlegi férjével, Cash Warrennel. Albánál akkor húzódott rózsaszín köd a szemei elé, amikor kettejük találkozásakor úgy érezte, hogy ő és párja már hosszú évek óta ismerik egymást. 

Amikor találkoztunk, azt éreztem, mintha mindig is ismertem volna. Furcsa volt, mert egyből úgy gondoltam, hogy ő a családom. Mindig is szégyenlős és gátlásos voltam kicsit, de amikor vele voltam, egy pillanat alatt elszállt minden. Vele ezt nem éreztem

– nyilatkozta korábban Alba az InStyle magazinnak. 

Harry herceg csillagai jól álltak

A brit királyi család korábbi fekete bárányának, a mai napig sokszor bírált Harry hercegnek idő kellett hozzá, de rátalált a nagybetűs szerelem. Ugyan a kapcsolatot az első pillanattól kezdve sokan ellenezték, Harry mégis Meghan Markle személyében talált rá az igazira, aki azonnal elvarázsolta. II. Erzsébet unokája akkor jött rá, hogy számára Markle az, akivel leélné hátralévő életét, amikor azt érzete, hogy rendkívül rövid ismeretséget követően már fülig szerelmes. 

Az, hogy ilyen hamar sikerült belehabarodnom, csak bebizonyította, hogy tökéletesen álltak a csillagok. Ez a gyönyörű hölgy csak úgy betoppant az életembe, én pedig azonnal beleestem

– mesélte Harry herceg megismerkedésükről a BBC-nek.

John Legend már az első randin esküvőt tervezett

A nagy Ő megismerésének első pillanata az ember számára a legtöbb esetben örökre emlékezetes marad, hiszen az igazival való találkozás az egyik olyan momentum, amely minden kapcsolatban fontos szerepet tölt be. John Legend ugyan a mai napig fülig szerelmes a feleségébe, a modell Chrissy Teigenbe, találkozásuk kapcsán azonban nem tud megnevezni egyetlen olyan konkrét történést sem, amire azt mondaná, hogy akkor esett szerelembe, mivel már az ismerkedés első fázisában tudta, Teigen lesz gyermekei édesanyja. 

Nem hiszem, hogy lett volna olyan konkrét pillanat, amikor azt éreztem volna, hogy feleségül akarom venni, de abban már a legelején biztos voltam, hogy nagyon szeretem, és vele képzelem el a jövőt, vele tervezek családot és gyerekeket

– mesélte Oprah’s Next Chapter című műsorában az énekes. 

Victoria Beckhamet a családszeretet kábította el

Igazi szerelem volt első látásra, amikor a korábbi Spice Girl Victoria Beckham meglátta későbbi férjét, az akkoriban a Manchester Unitedben futballozó David Beckhamet. De mi rabolta el a ma már a divatszakmában alkotó korábbi énekes szívét? Elmondása szerint David Beckham olyan jól bánt a családtagjaival, és úgy viselkedett a közelükben, hogy azzal azonnal levette őt a lábáról. 

Szerelem első látásra igenis létezik, megtörténik, amikor a Manchester United folyosóján állsz. Emlékszem, amikor ott voltam, a többi játékos a bárpultnál állt, iszogattak és viccelődtek, miközben David a családjával volt és beszélgetett. Emellett természetesen nagyon cuki mosolya volt. Ha te is közel állsz a családodhoz, egy ilyen után tudod, hogy ugyanúgy álltok az élethez

– mondta a Vogue-nak korábban. 

Chris Hemsworth zsigerből érezte, jó helyen van

A hollywoodi filmcsillag Chris Hemsworth sem lehetett volna biztosabb az első percben annál, mint mikor későbbi – a részben magyar származású – feleségével, Elsa Patakyval megismerkedésükkor érzett, amely érzést zsigerből jövő, erős ingernek írt le, amit még sosem érzett korábban. 

Nem volt egy hirtelen pillanat, amikor belém csapott volna az a bizonyos érzés, szimplán az első találkozásunkat követően minden elkezdett értelmet nyerni. Szórakoztató volt, és vicces, az élethez való szenvedélyes hozzáállásával jó lépést tartani

– ecsetelte Chris az Elle magazinnak

Blake Lively legjobb barátra lelt

A szerelmünket sokszor emlegetjük úgy, mint a legjobb társ és legjobb barát egyben, a korántsem elhanyagolható összetevő pedig van, aki számára az a döntő tényező, amely után már biztos abban, hogy az illetővel szeretne lenni egy életen át. Így volt ezzel a színésznő Blake Lively és szintén filmcsillag párja Ryan Reynolds is, hiszen Lively a legjobb barátját találta meg Reynoldsban. 

Tudtam, hogy mindig a legjobb barátom lesz. Ez volt számomra az egyik legfontosabb dolog. Soha semmi olyan nem volt az életemben, ami ehhez a barátsághoz fogható. Legalább annyira kedvelem őt mint barát, mint amennyire szeretem mint társ

– mondta a Marie Clairenek Lively. 

Gisele Bündchen egy tekintetbe esett bele 

A szem a lélek tükre – tartja a mondás, amely a párkeresésnél igencsak fontos szerepet tölthet be, egy ember pillantása sok mindent elárul. A modell Gisele Bündchen és az amerikai focista Tom Brady megismerkedésekor is rendkívüli szerepet töltöttek be a szemek, a sportoló pillantása volt ugyanis az, ami már az első pillanattól kezdve megnyerte későbbi felesége szívét. 

Rögtön tudtam, ahogy megpillantottam, hogy Tom az igazi. Láttam a szemében, hogy ő tisztességes ember, és ugyanazokban a dolgokban hisz, mint én

– mesélte a Vogue-nak a modell. 

(Borítókép: Cash Warren és Jessica Alba 2022. március 27-én. Fotó: Lionel Hahn / Getty Images)