-
2023.05.27. 08:22 Módosítva: 2023-05-27 20:40:17
-
Vizapacal, kaviár.
-
Három umami a restiben.
-
Miért hordanak kalapot a szakácsok?
-
A hétvégén lehúzták a rolót.
-
A budai étterem neve: Monkey.
-
Versenyben még a moszatok és a hínárok.
-
Radikálisok, dödöllések, nudlisok.
2023 április 26.
-
2023.04.26. 20:48 Módosítva: 2023-04-27 20:54:32
Sokan imádják a várost a szépségéért, különleges hangulatáért, kultúrájáért, de ez kevés a szupergazdagok új generációinak.
-
Vannak azonosítható jegyek.
-
Ígéret a kávéház helyén, a körúton.
-
Pedig Pierre csak egy sóletféléről kezdett mesélni.
-
A gulyásleves példaértékű, érdemes szabadalmi oltalmat kérni rá.
-
Terítéken a különleges alapanyagok.
-
Pierre ezúttal biztosra ment, pedig semmi sem biztos.
-
Hihetetlen, ahogyan ötven év alatt az egykori halászfalu a világ egyik legnagyobb turistamágnesévé vált, nem mindennapi gasztronómiával.
-
Mást ajánl a férfiaknak, az asszonyoknak és a gyermekeknek.
-
Itt a húsvét, itt van újra...
-
Itt nem az számít, hogy dunai vagy tiszai, netán balatoni.
-
Kecsketej és laza fröccs.
-
Pierre szaftos történetet mesél.
-
Pierre benézett a Levantéba, be.
-
A rezsibiztos egy felcsúti szakácsversenyen mondott beszédet.
-
Kossuth Lajos nem volt ínyenc, de így is szembesült némi őzgerinccel és ribizlikocsonyával.
-
Hiányt teremtett, majd pótolt Katona Csaba kolbásza.
-
Terítéken ez a pazar bélszín.
-
Szokásba jött a zöld.
-
Terítéken a téli remegő.
-
Pho és a francia kapcsolat, verhetetlen árakkal.
-
Minden asztalnak van története. Csak legyen asztal.