új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Sunday Brunch podcast május 16-i, vasárnapi adásának vendége a fitnesz koronázatlan királynője, Rubint Réka, aki egy kicsit beült az Indexbe, és belekóstolt a szerkesztőségi életbe, fotónk ekkor készült róla.

    Nem sokkal ezután elvonultunk a podcaststúdióba. Inspiratív beszélgetésre készüljön, aki belehallgat. Réka ritkán ad mélyebb interjút, itt részben megismerjük az utat, ahogy elért odáig, ahol ma tart.

    Időutazunk a középiskolás időkbe, ahol a tesitanárja porrá alázta, és egyetlen rosszul sikerült mondatával elindította a sportolói pálya felé. Kiderül, hogy eredetileg kórboncnoknak készült, miként elismeri, ahogy ő mondja, hogy jászparaszti erővel érte el a mai sikereit.

    Ismerje meg a sportolót, a családanyát, az árvát, a szakácsnőt és mindezek mögött az embert. Tartson velünk 2021. május 16-án 11-kor az Index címlapján.

    A Sunday Brunch korábbi vendégei voltak: Spilák KláriLábas VikiLakatos MárkKulcsár EdinaGianni AnnoniPajor TamásMolnár Ferenc CaramelVarga IzabellaHerczegh Anita, a köztársasági elnök felesége és Tomán Szabina.

  • giphy.gif
    Fotó: giphy.com

    Duke, a labrador nem számított arra, lévén viszonylag nagy, 30 kilós kutya, hogy megeshet vele olyan, hogy felkapja a szél, és megpörgeti a levegőben. Pedig pontosan ez történt. Az eset Virginia államban történt a héten.

    Még mindig elég nehéz elképzelni, közel 30 kilós a kutya, nem lát ilyet mindennap az ember. Hogy történhetett? Csak körbenézett, megrázta magát, de ment is vissza játszani a gyerekekkel

    – árulta el a gazdája, hogyan viselte a kutya a repkedést.

    Úgy hívjuk, hogy Duke, a repülő kutya. A gyerekek azzal viccelődnek, hogy vesznek neki egy köpenyt. De én nem bánnám, ha soha többet nem repülne

    – tette még hozzá. 

     (via: HuffPost)

  • GettyImages-1200540863
    Fotó: Robert Kamau / Getty Images Hungary

    Tessica Brown, a nő, aki szuperragasztót kent a hajára, amit műtéttel kellett eltávolítani a fejéről, úgy néz ki, most már örökre beírta magát a történelembe, hiszen még Nicki Minaj is megénekelte egy dalban. A szöveg szerint

     (…) a játék sikamlósabb, mint a ragasztóhajú lány. 

    Brown elárulta, hogy ugyan nem preferálja, ha a ragasztóhajú lányként hivatkoznak rá, de ezen kivételes alkalomból megbocsátja, hogy Minaj így nevezte a dalában.

    (via: TMZ)

  • Eris névre keresztelték az orosz agárt, vagy más néven borzojt, aki magasságának köszönhetően bármikor átugrik bármilyen kerítésen.

    Ezt pedig egy róla készült TikTok-videó is bizonyítja.

    @eriszoi

    I’m doing throwback Thursday on insta decided to follow through here. I love our neighbors. 💕 ##tbt ##xyzbca ##viral ##fyp ##DontSweatIt

    ♬ original sound - Eris The Borzoi

    De elég csak megnézni a jószág Instagram-oldalát, máris megbizonyosodhatunk, hogy a légynek sem tudna ártani, inkább csak udvariasan beköszön a szomszédoknak.

  • Szerda reggel a Georgia állambeli Griffinben döntött úgy egy férfi, hogy ideje ellopni egy kis benzint. Csakhogy egy kissé szerencsétlenül alakult a tökéletesnek indult bűntény. Ugyanis a férfi 170 liter benzint locsolt szét végül az utcán, miután megpróbált megfúrni (szó szerint) egy teherautót. 

    A rendőrök pedig külön posztban köszönték meg neki, hogy a bámulatos produkciót egy jól bekamerázott parkolóban sikerült bemutatnia:

    Szóval mialatt szétlocsolsz egy csomó veszélyes anyagot 19 liter benzinért, ami után a tűzoltóknak az esőben kellett dolgozniuk, mi azért értékeljük, hogy a kocsiddal a KFC mögött parkoltál, ahol fényképet tudtunk készíteni az autódról. Azok a felvételek, amik akkor készültek, amikor a teherautó körül sétált, szintén nagyon sokat segítenek. 

    So while you're creating a hazardous material spill, for 5 gallons of gasoline and cause firefighters to have to work in...

    Közzétette: City of Griffin Police Department – 2021. május 12., szerda

     (via: Gizmodo)

  • halacska2.png
    Fotó: Instagram / dr.jbminterdvm

    Tudta, hogy a halakat is meg lehet műteni? És azt, hogy el is lehet őket altatni? És hogy erre van egy külön szerkezet? 

    Az alábbi videóban bemutatják, hogyan zajlik egy ilyen beavatkozás. A hal szájába dugnak egy nagy csövet, ami keringeti számukra az oxigént és az altatót. 

    Egyébként úgy néz ki az egész, mintha a halacska a medence partján üdítőzne.

    Most már nem kell félni akkor sem, ha rosszabbodna az aranyhal állapota, mert úgy néz ki, van megoldás.

  • Az Index is megírta, hogy megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első közös gyermeke. Az énekesnőnél csütörtök délelőtt indult be a szülés, miközben a férje mellett ült az autóban, és a kórházba rendőri felvezetéssel jutott el.

    185727472 156026416480893 3552795647082844351 n

    A büszke apuka nem sokkal ezután az Instagram-oldalán erősítette meg, hogy világra jött a kisfia, aki a Bendegúz nevet kapta. Mostanra Dér Heni is bejelentkezett, biztosítva mindenkit arról, hogy ő és a kisbabája is jól van. 

    „Kedves Mindenki! Köszönjük a rengeteg gratulációt, a hír igaz, tegnap megszületett a kisfiunk, Bendegúz, akit már annyira vártunk... Mindketten jól vagyunk, pihenünk” – írta bejegyzésében az énekesnő, hozzátéve:

    Bakos Gergely, köszönöm neked ezt a kis csodát!

  • A Summersalt fürdőruhakampányának célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a nők sokszínűségére, ezért összesen huszonnégy, külsőleg és korban teljesen eltérő nőt kértek fel, hogy képviseljék és hitelesen adják át a márka üzenetét.

    Névtelen8.png
    Fotó: Summersalt / Daily Mail

    Elon Musk édesanyja, Maye Musk pedig örömmel vállalta a felkérést, hiszen nem volt idegen számára a modellkedés, ugyanis már 50 éve modellkedik, a hatvanas-hetvenes években pedig nagy sikereket ért el a szakmában. A modellek között ő volt a legidősebb, de őt még ez sem zavarta, mert állítása szerint még 73 évesen is nagyon magabiztos. Ez pedig a róla készült felvételeken is egyértelműen látszik.

    Maye már 2018-ban történelmet írt azzal, amikor 69 évesen a Covergirl reklámarca lett.

    (Forrás: Daily Mail)

  • kerités maci.png
    Fotó: youtube / ViralHog

    Újabb kaliforniai kertbe tévedt be egy kóbor medve, ezúttal kissé fiatalabb példány, ahogy a videó rögzítője is felteszi a kérdést neki:

    Merre van az anyukád? 

    A komposzt tetején toporgó maci – annak ellenére, hogy a nem várt nézők odébb is állnak, hogy ki tudjon slisszolni – úgy dönt, hogy a kerítés megmászásával fog enyhíteni szorult helyzetén. Majd annak tetején meglepően kecsesen, de kissé unortodox módon, egyensúlyozva távozik is a helyszínről.

  • Seth Rogen bevallottan óriási Beyoncé-rajongó, ennek ellenére nem szívesen emlékezik vissza az első találkozásukra. Egy Grammy-díj-átadón találkoztak először, ahol Seth volt a műsorvezető.

    GettyImages-1186437096
    Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

    Aztán meglátta Beyoncét, amint Gwyneth Paltrow-val van, és az ösztönei vették át az irányítást. Nem jutott azonban messzire, ugyanis az énekesnő testőrei feltartóztatták:

    Annyira megütött a testőre, hogy kiöntöttem az italomat. Megkaptam, amit megérdemeltem… Megaláztak, és nem találkoztam Beyoncéval.

    Az ital az öltönyét is tönkretette, ezért mindvégig azon volt, hogy elrejtse a foltot a színpadon.

    A történetet részletezi az új könyvében is, ami az Évkönyv címet kapta, és a két évtizedes hollywoodi karrierje során szerzett tapasztalatait osztja meg benne.

    (Forrás: EOnline)