új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Zseniális képek készültek egy kutyusról, amint épp egy valódi remekművet fest. 

    A figyelemre méltó cocker spániel, Leo, idén már megtanult teniszezni és xilofonozni, most pedig a legmagasabb ajánlatot tevőnek árulja hihetetlen festményét. A lila, zöld és kék vonásokat felvonultató mű közel egy hónap alatt készült el és a "Pawsitivity" nevet kapta, mely az angol paw (mancs) és positivity (pozitivitás) szavak keveréke. A 30 × 40 centiméteres művet valamikor a következő napokban árverezik el.

  • Austin Butlernek, aki magát Elvis Presleyt alakítja a Baz Luhrmann rendezésében készülő életrajzi filmben, a forgatását követően korházba kellett mennie.

    20220525 ssw l90 510

    A színész ugyanis a GQ-nak adott interjújában elárulta, hogy a forgatás a vártnál jobban igénybe vette a szervezetét, és nem is gondolta volna, hogy a szerep így megfogja őt viselni. A néhai rock'n'roll legendát alakító színész a munkálatok befejezésének másnapján erős fájdalmakra ébredt, amivel jobbnak látta azonnal orvoshoz fordulni.

    Másnap hajnali négykor kínzó fájdalmakra ébredtem, és azonnal kórházba kellett vigyenek

    –mondta Butler. A színésznél, mint kiderült egy vakbélgyulladást szimuláló vírust diagnosztizáltak, és egy hetet kellett az ágyhoz kötve lábadozással töltenie. Tom Hanks, aki a „király” filmbéli menedzserét alakítja majd, még 2020-ban átesett feleségével a koronavíruson, ami miatt szintén egy ideig szünetelt a produkció. 

    Az Elvis–film premierje a Cannes-i Filmfesztiválon lesz, amely jelenleg is zajlik, tehát rövidesen arról is többet megtudhatunk, minként vélekednek róla a kritikusok elsőkörben.

  • „Honnan veszi azokat a csodálatos játékokat?” – teszi fel a kérdést Jack Nicholson Jokere az 1989-es Batman-filmben, és ugyan a mostani videó segítéségével mi magunk nem válunk Gotham sötét lovagjává, némi ügyességgel azért lehet egy saját Batmobilunk.

    pepsimobile
    Fotó: YouTube

    A Minimaus Crafts YouTube-csatorna ugyanis megmutatta, hogy egy dobozos Pepsi is elég ahhoz, hogy megalkossuk Batman ikonikus járgányát, amihez azért kell némi türelem, na meg gyakorlás, ám ha nem is döntünk úgy, hogy nekiállunk otthon barkácsolni, egy megtekintést mindenképp érdemel a dolog.

  • GettyImages-1342324311
    Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

    Dua Lipa ezúttal megmutatta, hogyan is kell átalakulni a női vonásokat erősen kihangsúlyozó foltozott farmernak a stílusát segítségül hívva. Ráadásul, mint kiderült, a különleges ruhadarabot maga az olasz divattervezés nagykövetasszonya, Donatella Versace készítette az énekesnő számára. Indokolt is volt ezért a káprázatos viseletről egy ötletes képsorozatot készíteni.

  • Will Smith  David Letterman vendége volt a Netflixen található „My Next Guest Needs No Introduction” című sorozatban, ahol a Bad Boys sztárja egy pokoli látomásról mesélt, ami épp az Oscar-díj-gála előtt gyötörte meg.

    Smith elmondása szerint a vízióban mindent elveszített, beleérve a pénzét és a karrierjét is. Nem sokkal később pedig ugyebár lekevert egy ordas parasztlengőt Chris Rocknak, aki élő adásban viccelődött Smith feleségének betegségén.

    Smith épp a kétéves szabadságát töltötte, amikor Peruban, az őslakosok sámánszertartásai alatt felhasznált pszichedelikus főzetéből fogyasztott, ezáltal részt vett egy úgynevezett ayahuasca-utazáson. Ráadásul nem is egyszer, hanem összesen 14 alkalommal.

    Az egyik ilyen utazás a legpokolibb hallucinációs élményem volt, amint valaha tapasztaltam. Iszogattam és üldögéltem, majd hirtelen láttam a szemem előtt, ahogy az összes pénzem és a házam elrepül, a karrierem befuccsol

    — folytatta Smith. „Próbáltam visszaszerezni a pénzt, a munkásságom, az egész életem romokba hevert, én pedig ott álltam, okádni akartam. Majd hallottam egy hangot, ami azt mondta nekem »Ilyen a kib*szott élet.« Én pedig annyit tudtam mondani: »Szent sz*r«.

    Azonban itt még nem ért véget a rémálom, ugyanis ezt követően Smith lányának, Willow-nak a hangját hallotta, aki segítségért kiabált. „Apa, segíts! Apa! Miért nem segítesz?” Smith kétségbeesetten kereste a lányát, akit sehol sem talált, ám ekkor a sámán elkezdte őt nyugtatgatni, és szólt neki, hogy üljön fel.

    „Majd lassacskán már nem érdekelt a pénz. Csak Willow-t akartam megtalálni. Nem érdekelt már a ház, a karrierem. Eljutottam arra a pontra, hogy megálljak, de még mindig hallottam Willow sikítását, láttam a pénzem elúszni, de elkezdtem lélegezni, lenyugodni, annak ellenére is, hogy még mindig zakatoltak ezek a fejemben” – mesélte Smith, akit a vízió arra tanított meg, hogy bármi megtörténhet az életben, ő képes lesz kezelni azt, legyen az valaki elvesztése, vagy bármilyen balszerencse, ami éri őt az életben.

    (Variety)

  • A két televíziós személyiség az ózdi tűzoltóparancsnokságnál vendégeskedett.

    Fotó: Instagram
    Fotó: Instagram

    A műsorvezetők láthatóan izgalmas forgatási napot tudhatnak maguk mögött, ahogy mindketten lánglovagoknak öltözve egy tűzoltóautónak dőlve néznek egyenesen a kamerába. 

    Maximális tisztelet minden tűzoltónak! És köszönjük az ózdi tűzoltóparancsnokságnak, hogy vendégül láttak minket! Hogy én vagy Majka csúszott le a csövön kiderül majd a Propagandából

    – írja bejegyzéséhez az érdekes látogatásról készült képek mellé a műsorvezető.

  • Befutottak az első lesifotók a DC következő szuperhősfilmjének főszereplőjéről.

    bluebeetle
    Fotó: Instagram

    Xolo Mariduena (Cobra Kai)  főszereplésével érkezik a Blue Beetle című film, amihez most olyan fotók érkeztek, amiken kellően megcsodálható a címszereplő jelmeze.

    A Blue Beetle név egyébként 1939 óta több szuperhőst is jelentett, akik számos kiadó égisze alatt jelentek meg a képregények hasábjain, jelenleg pedig a DC Comics tulajdonában áll.

    A mostani verzióban egy mexikói fiú története lesz központban, aki rátalál egy olyan földönkívüli "bogárra", ami felruházza őt egy hihetetlen képeségekkel bíró páncéllal.

    A Blue Beetle valamikor 2023-ban érkezik a mozikba.

  • Szerinte a szex sokkal közelebb hozza az embereket Istenhez, mint azt hinnénk.

    Norm Self nyugalmazott lelkész élete nagy részét a keresztény hit szolgálatában töltötte az egyházban, de 80-as éveiben úgy döntött, hogy ideje változtatnia. A karrierváltásra öt évvel ezelőtt került sor, a férfi ma már 88 éves.

    Korábban közel 30 évig volt házas egy nővel, de végül rájött, hogy meleg. Innentől kezdve további 20 évébe telt, mire nyilvánosan is előbújt, 2017-ben pedig meg is jelentette első felnőttfilmjét. A férfi szerint pornózni olyan, mintha minden nap egy hatalmas buli lenne. 

    Úgyis szexelni fogunk, szóval miért ne tehetnénk azt egy felszabadító és összekötő élménnyé, ahelyett, hogy az árnyékban rejtegetnénk?"

    — fogalmazott korábban. 2018-ban, amikor tettével híressé vált egy rövid interjú is készült vele, ezt alább nézheti vissza: 

  • Kim Kardashiant ezúttal vehemens támadások érték követői részéről, oldalán ugyanis nem túl meggyőző módon úgy tett, mintha különböző vegán ételeket enne meg egy külföldi élelmiszermárka új reklámjában.

    GettyImages-1186821556
    Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

    A valóságshow-sztár videójában a növényi alapú étrend előnyeit taglalja, miközben a Beyond Meat által elkészített ételek előtt pózolt. A rövid reklámspotban arról beszél mennyire elkötelezettnek érzi magát a vállalat küldetése mellett, hozzátéve, hogy a növényi alapú hús nem csak elképesztően finom, de a fogyasztójának és a bolygónak is egyaránt jót tesz.

    Annak ellenére viszont, hogy a híresség a videóban azt állítja, hogy a termék rendkívül ízletes, a követők szerint nyilvánvalóan nem találta annyira étvágygerjesztőnek, hiszen meg sem kóstolta azokat. 

    A reklámban a kommentelők szerint az látható, ahogyan Kim egy meg nem evett hamburger felét tartja, miközben a szájával rágó mozdulatokat imitál. A Kardashian-lány pechjére a burgeren valóban jól látható, hogy nemcsak húsmentes, hanem harapásmentes is volt. A celeb rajongói tehát becsapva érezték magukat, ennek pedig erősen hangot is adtak.

    via (ladbible)

  • Egészen egyedi módon vetett véget a tiltásnak...

    Kitty Lixo egy igazi multifunkcionális nő: egyszerre OnlyFans-modell, podcastházigazda és felnőtt-tartalom-gyártó, nemrégiben azonban negyedszerre is tiltották több mint 150 ezer követővel rendelkező Instagram-fiókját, így az ügyfélszolgálattal való végtelenül hosszú csevegés helyett egy alternatív módot választott fiókjának visszaállítására. 

    A fiatal lány a No Jumper podcastben adott interjút, ami után a neve futótűzként kezdett el terjedni az interneten, Lixu ugyanis a műsorvezető, Adam22 kérdésére elárulta, hogy lefeküdt egy Meta-alkalmazottal – akit már korábbról ismert –, hogy az visszaállítsa a fiókját. Amikor azonban a profil ismét tiltásra került a kéretlen tartalmak sokasága miatt, a lány már nem mehetett vissza korábbi metás kiszemeltjéhez,

    így a Bay Area-i kapcsolatai és a LinkedIn segytségével újabb Meta-alkalmazottakat vadászott le, egészen addig, míg egyikőjük szexért cserébe ismételten vissza nem állította Lixo profilját. 

    A fiatal lány később a Rolling Stone podcastjában is mesélt a történtekről, ahol tisztázta, hogy pontosan mi is történt.

    Nem volt olyanról szó, hogy 'Hé, ha leszoplak, felülvizsgálnád nekem ezt az ügyet?'. Arról sem, hogy a szexért cserébe nekem bármit is kapnom kellett volna 

    – mondta, bár azt egyáltalán nem tagadja, hogy fiókja visszaszerzése nem motoszkált a fejében, mikor a Meta munkatársaival beszélgetett. 

    Nem érzem úgy, hogy bármit is felfedtem vagy kiszivárogtattam volna. Technikailag semmi sem tiltja a cégen kívüli barátokkal való találkozást, kapcsolatlétesítést. Úgy érzem, hogy amit tettem, az egy teljesen átlagos szituáció, mely a legvégén számomra előnyös lett

    – mesélte a modell. A No Jumper című podcastből alább nézhet vissza egy rövid részletet: 

    (Forrás: Rolling Stone)

  • Elképesztően nézett ki ezüstszínű, földig érő ruhájában.

    GettyImages-1337672905
    Fotó: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images Hungary

    Cristiano Ronaldo és kedvese, Georgina Rodríguez tragédiájáról korábban az Index is beszámolt, a pár fájdalmát csak az enyhítette, hogy kislányuk – aki a Bella Esmaralda nevet kapta – életét meg tudták menteni az orvosok. Bár a gyászidőszak valószínűleg soha nem fog véget érni, Georgina egy hónappal a szülés után már vissza is tért a hétköznapi kerékvágásba, így természetesen idén is megjelent a cannes-i fesztivál vörös szőnyegén.

    A modell egy meseszép, ezüstszínű, földig érő ruhát viselt, mely tökéletesen illett rá. Mint az az Instagram-oldalára feltöltött posztból kiderült, Rodríguez magángéppel érkezett az eseményre, a képek között lapozgatva pedig egy olyan videóra is bukkanhatunk, ahol épp mosolygáson kapják.

  • Természetesen nem a Disney által.

    giphy.gif
    Fotó: giphy.com

    Ennél szürreálisabbat valószínűleg kis eséllyel fog ma már olvasni, a hír azonban egyre inkább valódinak tűnik. Az IGN rövid beszámolója szerint a Micimackó: Vér és Méz címre keresztelt film Mackó legendájának horrorisztikus elmesélése lesz. 

    A film természetesen nem a Disney fennhatósága alatt készül, a Micimackó domaint ugyanis 2022 januárja óta bárki szabadon használhatja. A hír hallatán a rajongók reakciója egyöntetű volt: tudni akarják, hogy ki áll a projekt mögött, hogy olyan hamar beszüntethessék vele, amilyen hamar csak lehet.

  • Homelander szerepben maradt a valóságban is.

    nnoys
    Fotó: Instagram

    Párizsban tartották a The Boys harmadik évadának premierjét, ahol felvonult a szuperhősös sorozat teljes gárdája, ráadásul full feketében.

    Kivéve a Mélységet alakitó Chace Crawford, aki vagy nem kapta meg a dresscodeot, vagy magasról tett rá, de mindenkivel ellentétben rikító narancssárgában jelent meg a premieren.  Nem is kellett ennél több a Hazafit alakitó Toni Starrnak, aki széles mosollyal lökte ki színésztársat a közösfotóról.

  • Egyszer minden véget ér.

    GettyImages-1054532718
    Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

    A Vámpírnaplók sztárja, Candice Accola hét év házasság után, április végén adta be a válókeresetet férjével, Joe Kinggel szemben "kibékíthetetlen ellentétek" miatt – derült ki az E! Newshoz eljuttatott dokumentumokból. 

    A dokumentumok szerint Accola januárban Nashville-be költözött, míg férje a Tennessee állambeli Brentwoodban maradt. A színésznő törvényes távoltartási végzést is benyújtott, amely korlátozza őt és Kinget bizonyos cselekedetekben, például abban, hogy zaklassák egymást, felmondják a meglévő biztosítási szerződéseket, és bármit megtegyenek a közös ingatlanukkal, ami miatt az kevesebb pénzt érhet.

    Accola és a 42 éves King 2014-ben kötötték össze az életüket. New Orleans-i esküvőjükön több színésztársa, köztük Nina Dobrev, Kat Graham, Michael Trevino és mások is jelen voltak. A pár 2016 januárjában üdvözölte első közös gyermeküket, 2020-ban pedig ismét átélhették ezt, megszületett ugyanis második gyermekük is.

  • Msituni mindössze három hónapos, és egy olyan ritka betegséggel született, aminek következtében a mellső két lába a rossz irányba hajlik, megnehezítve ezzel a sétálást.

    Annak érdekében, hogy teljes életet élhessen, a San Diego Zoo Safari Park lakója kapott egy speciális eszközt, ami segíti őt a mozgásban, amit 39 napig kellett hordania.