új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Dunder Mifflin újratöltve!

    Képernyőfotó 2023-06-04 - 17.34.16.png
    Fotó: instagram

    Tíz évvel A hivatal, azaz a The Office című szitkom utolsó epizódjának sugárzása után most kiderült, rebootot kap a széria – szám szerint a tizenharmadikat. Mint ismert, az világhírnévre szert tevő, Steve Carell-féle amerikai változat már alapjáraton egy a brit BBC-s sorozat feldolgozása volt, azt követően pedig Izraeltől Lengyelországon át Izraelig valamennyi ország megalkotta a sajátját.

    A CNN információi szerint a körbe most Ausztrália is becsatlakozik a házi verziójával, ezúttal egy női főszereplővel az élen. Az inkább kínos, mintsem vicces főnökasszonyt, Hannah Howardot egy ausztrál komikus, Felicity Ward játsza majd, a portál szerint pedig az alapkonfliktust az adja majd, hogy az iroda valamennyi dolgozója otthoni munkavégzésre áll át, miután a cég egyik központját bezárják. A tervek szerint már a hónapban megkezdődhetnek a forgatások, így jövőre premierzhet is a széria.

  • Mindent pinkre festetett Greta Gerwig.

    A Barbie ugyan csak másfél hónap múlva, július 20.-án érkezik a mozikba, az előzetesekből már láthattuk, pazar látványvilágot álmodtak meg a készítők hozzá. Greta Gerwig rendező kérésére a díszletet (na meg persze az egész filmet) a rózsaszín szó határozta meg, ennek alapján pedig amit csak lehetett, olyanra is mázoltak.

    „A 'gyerekesség' megőrzése kulcsfontosságú volt. Azt szerettem volna, ha a pink színek nagyon világosak, minden már-már túlzóan rózsaszín” – mesélte a filmes friss interjújában, amelyből kiderült, annyit használtak fel a Rosco festék fluoreszcens árnyalatú rózsaszínéből, hogy globális hiánycikk lett

    A világ... kifogyott a pink színből

    – idézte az IGN Sarah Greenwood látványtervező szavait.

  • Egy tengerparti dolgozó azzal keresi a kenyerét, hogy sasjelmezben riogatja a sirályokat, hogy a vásárlók nyugodtan fogyaszthassák az ételüket. A 18 éves Corey Grieveson naponta 200 fontot (86 ezer forintot) tesz zsebre, amikor hajnaltól estig Whitby kikötőjében kószál, hogy elriassza a bosszantó madarakat, amik gyakran reptükben kapják ki az ételt a nyaralók kezéből.

    Bár a borravalókból is szép summát tesz zsebre a fiatal, elmondása szerint a ravasz sirályok bosszút is állnak rajta azzal, hogy mindennap a makulátlanul tiszta autójára piszkítanak. A tinédzser tavaly nyáron kezdett el dolgozni a gyönyörű észak-yorkshire-i városban, amikor a 31 éves Alex Boyd, egy helyi étterem tulajdonosa úgy döntött, hogy egy élő sirályriasztót kell alkalmaznia. Corey szeret viccelődni, és a turisták el vannak ragadtatva a munkájától, illetve gyakran kérik, hogy fényképezkedjenek vele színes öltözékében.

  • Mindhárman tudtak egymásról.

    Nemsokára megjelenik Elliot Page önéletrajzi könyve, a Pageboy, amelyből már kiszivárgott néhány részlet, így egy igazán érdekes történetre is fény derült. A memoár szerint Page 2014 környékén, nem sokkal coming outja után összejött egyik kolléganőjével, Kate Marával, akinek akkortájt Max Minghella volt a párja. A férfi nem csak tudott a dologról, de jóvá is hagyta azt, Mara pedig később bevallotta Page-nek, hogy megtapasztalta milyen egyszerre két emberbe szerelmesnek lenni. 

    Románcuk nem tartott sokáig, de Page szerint nagyon meghatározó volt számára, ekkor döbbent rá ugyanis, hogy mindig azokba zúg bele, akik nem teljesen elérhetőek. 

    A "szennyesteregetésről" egyébként Mara is tud, bele is egyezett, hogy volt párja nyilvánosságra hozza titkos viszonyuk részleteit. Sőt, egyes értesülések szerint a napokban csatlakozik is majd Page-hez a könyv egyik sajtóeseményén.

     (via)

  • A jó öreg AI megint bevetésen!

    A közösségi oldalakat böngészve mostanság úton-útfélen Wes Anderson nevére bukkanhatunk. Egyrészt, mert a hónap végén érkezik legújabb filmje, az Asteroid City, másrészt pedig, mert a TikTokon rendkívül felkapottá vált a rendező jellegzetes stílusa, amelyet ráigazítottak már jónéhány nem-Wes Anderson produkcióra is.

    Most erre a sorsra jutott a Szomszédok is, amelyet a mesterséges intelligencia segítségével a LacAI YouTube-csatorna varázsolt egy pasztellszínű, tűpontosan szimmetrikus világgá – bár azt meg kell hagyni, néhány színésznél azért kicsit elszalad a ló. Íme:

  • Már most példaképként tekintenek Keserű Balázsra.

    Június 1-jén munkába állt Balogh Levente új elnöki asszisztense, Az álommeló győztese, akit a Fókusz kamerái is elkísértek első napjára. Keserű Balázs fix egyéves szerződést, új céges autót, prémium-munkaeszközöket és havi bruttó 3 millió forintos fizetést nyert, emellett pedig már most nagy távlatokban gondolkodik:

    „Hatalmas előrelépés ez most a számomra, főleg az, hogy ilyen fiatalon egy ilyen magas pozíciót tudok betölteni. Ez egy életbiztosítás gyakorlatilag. Ha az elkövetkezendő egy évben mindenkinek megfelelek itt a bizalmi körön belül, akkor tényleg úgy gondolom, hogy bebiztosítottam a jövőmet” – magyarázta a férfi, hozzátéve: mivel maximalista, ezért hatalmas kihívás lesz az is, hogy önmagával elégedett legyen. Szerencsére első napját nagyon élvezte, a következő három hónapja pedig főnöke szerint azzal fog telni, hogy magába szívja a tudást.

    Keserűre nemcsak a szülei végtelenül büszkék, de idegenek is. A műsor után rengeteg gratulációt kapott a tévénézőktől, többen pedig már most példaképként tekintenek rá.

  • Tündéri felvétel került elő a Pókember-filmek sztárjáról.

    A napokban ünnepelte 27. születésnapját Tom Holland, és ennek apropójából az édesanyja egy gyerekkori videót osztott meg róla Instagram-oldalán. A kétéves Holland lelkesen kacag és táncol a rövid felvételen, az aranyos jelenet pedig nemcsak a színész rajongóinak, de a jelek szerint Zendayának is gyorsan belopta magát a szívébe:

    „Szeretem ezt a videót” – írta meghatott arcú hangulatjelek kíséretében Nikki Holland posztjához a színésznő.

  • Próbálják megmenteni kapcsolatukat.

    A válás szélére sodródott Natalie Portman és férje, Benjamin Millepied. A Page Six úgy értesült, a házaspár kapcsolata azért került válságba, mert a táncos többször is megcsalta a színésznőt, sőt a lap azt is tudni véli, kivel. Állítólag egy 25 éves francia klímaaktivistával, Camille Étienne-nel szűrte össze a levet Millepied, aki most gőzerővel dolgozik azon, hogy felesége megbocsátson neki.

    Az informátorok szerint Portman elég maga alatt van a történtek óta, és főleg két gyermekével foglalkozik. Ahogy azt a lap megemlíti, a pár már egyszer majdnem szakított 2016-ban, de akkor átlendültek a nehézségeken, azt viszont egyelőre nem tudni, most mennyire lesz lágy a szíve a filmsztárnak.

  • Kiderült, milyen a viszony az RTL két műsorvezetője között.

    Magánéletéről és munkájáról is mesélt Istenes Bence, akit a nézők a hamarosan induló The Voice házigazdájaként is láthatnak majd. A tévés hosszú idő után tér vissza az élő adásokhoz: utoljára az X-Faktort vezette, amelyet az előző két évadban már Miller Dáviddal láthattak a nézők. A Story magazin most kiderítette, van-e ellenérzés, rivalizálás a két férfi között.

    „Nincs. Nagyon bírom Dávidot. Csak olyanokkal viccelek, akiket szeretek, én ezt humornak tekintem. Annak idején ugyanígy ment az összehasonlítás ­Sebestyén Balázzsal, állandóan vele mértek össze. Most Dávidot hasonlítgatják hozzám. De én se veszem magamra, ha rajtam humorizálnak. 13 éve vagyok az RTL-nél, és persze volt olyan, amikor elsőre csalódott voltam, hogy egy feladatot nem én kaptam meg, de idővel mindig rájöttem, hogy nem is lett volna nekem való” – idézte a Blikk Istenes szavait, aki szeretne egyre több időt tölteni párjával és közös gyermekeikkel.

    „Sokat dolgozom, de jó vagyok logisztikában, és hatékony tudok lenni, így minden működik. Egy dolog azonban biztos: a családomtól nem fogok időt elvenni!”

  • Mint azt mi is megírtuk, Szoboszlai Dominik érkezését vasárnap jelentette be a Liverpool, aki részben Steven Gerrard miatt választotta a nyolcas mezszámot a Premier League-sztárcsapatnál. A 32-szeres magyar válogatott csapatkapitányának játékjogát 70 millió euróért vásárolta ki az RB Leipzigtől az új klubja. Korábban magyar futballistáért még nem fizettek ekkora összeget, aki már eddig is rekordernek számított a Red Bull-csoporton belüli, 2021-es váltásával, amikor a Leipzig 22 milliót fizetett a Salzburgnak.

    Szoboszlai érkezését persze a liverpooli sajtó is hamar felkapta, a magyar középpályás már rengeteg interjút adott, fotózkodott a rajongókkal, és egy rövid, de annál fontosabb kérdésre is válaszolt: egészen pontosan arra, hogy hogyan kell helyesen kiejteni a nevét.

    Dominik. Szoboszlai

    – magyarázta Szoboszlai egy videóinterjúban, de érezhetően még nehezére esik kiejteni az Angoloknak a nevét. Sőt, már mém is született a kinti rajongók körében az új játékosukról:

    (via RTL)

  • A képeken az látható, amint a négyhetes Dara nevű szélesszájú orrszarvúra hátára egy csóka száll le, majd mikor észreveszi, lerázza magáról, és üldözőbe veszi azt. Ezek az orrszarvúak jelenleg közel veszélyeztetett fajnak számítanak, becsült állományuk körülbelül 15 942 egyedre tehető. Dara körülbelül két tonnássá nő majd fel, és több mint két méter magas lesz. A képeket Tom Jones természetfotós készítette az angliai Colchester Zoo-ban.

    „Nagyszerű móka volt figyelni a kicsit, amint felfedezi és interakcióba lép a környezetével – mondta Tom. – Amikor láttam, hogy a madárka leszáll rá, nyilvánvaló volt, hogy tudatában van, de nem gondoltam volna, hogy pillanatok múlva megörökítem azt a káoszt, ami utána következett. Miközben szórakoztató lefényképezni az állatokat, amint azok épp játszanak, ezek az őrült kis pillanatok mindig zseniálisak, és nagyon szórakoztató volt látni egy ilyen hajszát.”