új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szerencsére most már ő is részese lehet.

    Király Lindát legutóbb a Dancing with the Stars-ban láthatták a nézők, melyben Suti András táncossal együtt versenyzett. Most viszont a TV2 másik nagysikerű műsorában, a Mutasd a hangod!-ban is szerepelni fog, ahol öccse, Király Viktor egyszer már próbára tette magát. Az énekesnő egy rövid kedvcsinálóban elárulta, a felkérést követően nem is tétlenkedett, egyből megkérdezte testvérét, mégis hogyan készüljön, mit várjon:

    Viktor annyit mondott nekem, hogy nagyon nehéz, tehát úgy készüljek, hogy sehogy sem fogok tudni készülni

    – vallotta be Király, aki ezek után barátnőjét, Radics Gigit is megkérdezte erről, aki már szintén szerepelt benne, de ugyanezt a választ kapta.

    Ezért végül úgy döntött, az esélytelenek nyugalmával ül majd be a székbe, és úgy lesz vele, hátha ráérez arra, ki énekel jól és ki trükközik.

    Úgy éreztem, mint énekesnő, hogy valami rálátásom csak lesz, olyan szempontból, hogy hogyan formálják a hangokat, hogyan hajlítanak, mozog-e az állkapcsuk és hogy mozog-e a torok. Viszont Viktor azt mondta, »készülj fel Linda, mert fogalmad se lesz«

    idézi a Bors az énekesnőt, aki aki sosem tudott playbackelni, ezért nehéznek találja a játékosok feladatát.

  • Borbély Alexandrával közös kislányaik már 17 hónaposak.

    Nagy Ervin a napokban címlap fotózáson vett részt másfél éves ikerlányaival, Franciskával és Elzával. A Jászai Mari-díjas színész egyebek mellett erről is beszélt a Reggeliben, de szóba jött az is, hogy mára mennyire megváltoztak a férfiak világszerte a gyereknevelés tekintetében. Kiemelte, hogy véleménye szerint egy gyerekvállalás a szülők közös felelőssége, ezért nemcsak segít a párjának, hanem kiveszi a részét a család életéből. A színész úgy gondolja, míg szülei idejében lúzernek nézték azt a férfit, aki babakocsit tol, ma már egészen más a helyzet:

    Nagy mértékben változtak a magyar férfiak a gyereknevelés szintjén. Ne úgy vegyük, mintha szívességet tennénk a hölgyeknek, mert nem csak családfenntartunk, hanem a családdal együtt élünk

    Az édesapa a pelenkázástól és  vasalástól sem jön zavarba, és azt is tudomásul veszi, hogy a gyereknevelés azzal jár, hogy éjjelente bizony kelni kell.

    Amikor éjszaka esznek, egyszer-kétszer felkelnek, ha jön a foguk, többször is. Az nem opció, hogy végigalszom az éjszakát, és a nő majd mindent letud. Ilyen nincs

    – jelentette ki.

  • Még nem tudja, mit hoz a jövő számára.

    Barnai Judit nemrég az RTL Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol mesélt a párkapcsolatáról és a karrierjéről egyaránt. Mint kiderült, kosárlabdázóban  már felötlött, hogy végleg szögre akasztja a mezét, de ezzel együtt örül, hogy még mindig játszhat, bár a teste egyre nehezebben regenerálódik. Bevallása szerint legjobban a rendszer hiányozna az életéből, ha visszavonulna, ugyanis szigorú edzések jellemzik a napjait a hétvégi mérkőzések mellett. Annyi biztos, hogy a sportág közelében szeretne maradni, ha már vége a profi karrierjének.

    Ahogy egyre jobban érzem, hogy megyek ki a kosárból, egyre többet gondolkodok azon, mi az, amit szívesen csinálnék. Nyilván a sportágon belül maradnék. Esetleg egy klubnak segítek, akár technikai vezetőként, azt szívesen csinálnám.

    – mondta Barnai, aki a hétköznapokon ugyan mosolygós, de a kosárlabdában viszont nagyon morcos, ezért aktív évei után edző biztosan nem lenne.

    A beszélgetésből azt is megtudhattuk, hogy párja, Curtis is sokszor látogatja a meccseit, de ha azok az Újpest mérkőzéseivel ütköznek, akkor utóbbira megy szurkolni.

    Egyértelműen Újpest meccsre megy, már meg sem kérdezem. De amikor ott van, akkor örülök neki, mert olyan, mintha így kintről támogatna. Tök jól esik.

  • A szépségkirálynő reagált a rasszista hangvételű kommentekre, amelyek a várandósságának bejelentésére érkeztek.

    Február végén teljesen biztossá vált az a hír, amely szerint Kulcsár Edina és férje, G.w.M második közös gyermeküket várják. A házaspárnak már van egy közös kislánya, Amara, aki idén májusban lesz egyéves, valamint mindkettőjüknek egy-egy fia és lánya előző kapcsolatukból. Ha a kisfiuk is világra jön, immár hat gyereket fognak nevelni, de mint korábban elmondták, mindig is nagy családra vágytak, ami így most megadatik. Kulcsár a szóbeszédek elejét véve a közösségi oldalán jelentette be, hogy ismét várandós, melyhez rengeteg gratuláció érkezett, de megjelentek nemkívánatos kommentek is.

    Óhatatlan volt, hogy ne vegyem észre, hogy bizony vannak emberek, akik egy ilyen hír hallatán is tudnak utálkozni és negatív véleményt formálni. Volt pár ilyen, de egyet kiemelnék: »A cigányok már évtizedek óta így szaporodnak...« Legjobb tudomásom szerint én nem vagyok cigány, de ez a kérdés szerintem nem csak gyermekvállalás tekintetében, hanem minden más témakör tekintetében is totálisan lényegtelen.

    – jelentette ki az egykori szépségkirálynő, aki hozzáteszi, szerinte ember és ember van, faji megkülönböztetés nélkül. 

    Mint azt Instagram-posztjában kifejti, nem azért vállalnak újra gyereket, mert az valami ,,faji előírás” aminek meg akarnak felelni, hanem azért, mert nagyon szeretik egymást és nagyon szerettek volna még egy közös gyermeket. 

    „Hatalmas az egymás és a családunk iránti elköteleződésünk és leírhatatlan a boldogságunk amiért lehet még egy gyermekünk, és általa még nagyobb lehet a családunk is.” – zárta sorait.

  • Remek formának örvend a táncosnő.

    Keleti Andra és férje, Kovács Zoltán idén ünneplik 25. házassági évfordulójukat, ezért úgy döntöttek, hogy azt Dubajban ünneplik meg. Az 54 éves táncművész elképesztő formának örvend a mai napig, de annak tükrében ez nem meglepő, hogy ez egész pályafutása alatt elmondható volt róla. Színpadi teljesítményét mindig is áthatotta a gondos felkészültség, de testi adottságai mellett a lelki békéjére is nagy hangsúlyt fektet. Így munkája mellett nem fél megengedni magának olykor egy kis pihenést is a táncosnő.

    Most közösségi oldalán osztott meg egy képet magáról, amint a korlátra támaszkodva fürkészi a tengert, háttérben Dubaj gyönyörű épületeivel.

    Elképesztően klassz napokat töltöttünk a toronyházak városában.

    – írja Keleti az Instagramján.

  • A színésznő folyton arra keresi a választ, vajon elég jó-e.

    Détár Enikő február végén ünnepelte 60. születésnapját, de a színésznő még mindig hatalmas lendülettel játszik színházban, valamint különböző televíziós csatornák műsoraiban is láthatjuk. Nemrég a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyből kiderült: hiába találta meg fiatalon a hírnév, két lábbal a földön járó ember maradt. Ami viszont váratlanul érheti a nyilvánosságot, hogy a hosszú karrierje ellenére olykor a mai napig önbizalomhiánnyal küzd.

    „A mai napig igénylem a pozitív visszajelzéseket, a szeretetet, a megerősítést, mert még mindig ott él bennem az a vidéki, önbizalomhiányos kislány, aki folyton arra keresi a választ, vajon elég jó-e. Persze az évek alatt sikerült ezen csiszolnom, de még mindig gondom van azzal, ha például szeretnék egy-egy kérésre, felkérésre nemet mondani, az nem feltétlen sikerül, így aztán belesodródok helyzetekbe, amelyekben nem érzem jól magam. Tudom, hogy ezen még dolgoznom kell. Az ösztönös segítségnyújtási szándék pedig a személyiségem része.” – fogalmazott.

  • Az egykori szépségkirálynő megosztotta a gondolatait.

    Kulcsár Edina 2014-ben nyerte meg Miss World Hungaryt, majd azt követően nemzetközi szinten is kipróbálta magát a Miss World világversenyen, ahol az előkelő második helyezést érte el. Az egykori szépségkirálynő eredményei magáért beszélnek, és bár később a televíziózás és az influenszerkedés felé vette az irányt, továbbra is közel áll hozzá a szépségversenyek világa. Zsűrizett legutóbb a tavalyi Magyarország Szépe versenyen, ahol végül Hacsi Boglárka fejére került a korona.

    Nagyon jó a kisugárzása, kedves a mosolya és kecses a mozgása, a táborban pedig megmutatkozott az is, hogy mentálisan is fel van készülve arra, hogy ő képviselje hazánkat majd a világ legrangosabb szépségversenyén!

    véleményezte akkor Hacsit, aki a Mumbaiban tartott 2024-es Miss World világversenyen most hazánkat képviselte.

    A tegnap tartott döntőn végül a cseh Krystyna Pyszkova lett a világ legszebbje, akiről Kulcsár a következőt írta korlátozott ideig elérthető Insta-sztorijában:

    Személy szerint nekem az a véleményem, hogy ez a lány méltó a Miss World címre.

    A finálé előtt lebetegedő Hacsi Boglárka ugyan nem került be a top 40-be, de még sincs letörve.

    Hacsi Boginak innen is gratulálok, mert nagyon szépen megállta a helyét, és eredménytől függetlenül szerintem sokunk nevében írhatom azt, hogy büszkék vagyunk rá.

    – írja a magyar versenyzőnek Kulcsár Edina.

  • Imádni való fotókon, ahogy kis vaddisznók élvezik a játékos birkózást egy sűrű erdőben. A felvételeken az látható, hogy a vadmalacok egy családként játszanak és egymásra ugrándozva élvezik a napsütést, majd fáradtan összebújnak egy kis délutáni pihenőre. A vaddisznók egykor gyakoriak voltak Angliában, de nagyjából 300 évvel ezelőtt a kihalásig vadászták őket, majd az utóbbi években újra betelepítették az állományt. Ezeket a csodás képeket Marc Freebrey természetfotós készítette az angliai Gloucestershire-ben, a Forest of Dean erdőben.

    „A vaddisznók jelenlétének nyomait viszonylag könnyű megtalálni, de a tényleges megtalálásuk már kihívást jelent. Kiváló szaglással és hallással rendelkeznek, a látásuk azonban gyengébb. Jellemzően a magas fűben húzódnak meg, és kereket oldanak, amint a közelünkbe érünk. Ez alkalommal viszont a koca nyugodt és magabiztos volt a jelenlétemben, de nagyon figyelt a kicsinyére. A biztonság kedvéért tisztelettel kell bánni a vaddisznókkal, különösen a kismalacok közelében. A jelenlétükben lenni egyszerre izgalmas és ijesztő. Nehéz kiválasztani egy kedvencet, de a fotó a fiatal állatokról a napfényben tökéletes felvétel.” – magyarázta a fotós.

  • Javier Bardem igazán sokrétű színész, hiszen alakított már világuralomra vágyó főgonoszt, kalózkapitányt és sellőkirályt is – utóbbit a tavaly debütált élő szereplős A kis hableány Disney-remakeben. A spanyol filmsztár elárulta, ezt, valamint a Dűne-sorozat Stilgarjának szerepét is ugyanabból az okból vállalta el: gyermekeiért, akiknek öröme a legfontosabb és elsődleges a számára.

    A Dűnét a fiamnak, A kis hableányt a lányomnak csináltam. És mindkettőért megkapom a fizetésem 

    – nyilatkozta egy podcast interjúban Bardem, akinek egyébként nem győzik magasztalni játékát a kritikusok a február 29-én befutott sci-fi új részében.

    A színésznek két gyermeke van Penelopé Cruztól, fiuk, Leon januárban lett 13 éves, lányuk, Luna pedig nyáron tölti majd a 11-et. 

  • Ahogy arról az Index is beszámolt, egy mesés thaiföldi nyaraláson kérte meg Dobos Evelin kezét kedvese, Kovács Dániel Richárd. A szerelmesek nem szeretnének elsietni semmit, így nem bánják, ha esetleg mégsem idén házasodnak össze, de van már pár tervük esküvőjükkel kapcsolatban.

    „Még semmi sincs eldöntve. Egyelőre szeretnénk kiélvezni a jegyességet, de az biztos, hogy meg fogjuk adni a módját a házasságkötésnek, és nagy lakodalmat csapunk” – mesélte a színésznő, aki remek kapcsolatot ápol vőlegénye és Nádia Anikó közös gyermekével, Patrikkal. A kisfiú az elsők között, karácsonykor tudta meg, hogy édesapja eljegyezte kedvesét.

    „Nyilván egy ilyen komoly lépés meghozatala előtt nemcsak kettőnkre gondolok, hanem természetesen a gyermekemre is, aki az élete felét velünk tölti. Evelinnel csodálatosan jó kapcsolatban vannak, úgyhogy majd’ kiugrott a bőréből, amikor megtudta, hogy hamarosan összekötjük az életünket. Nagyobb boldogságot pedig szerintem egy szülő sem kívánhat annál, mint hogy a gyermeke is igazi szövetségesre talál a választottjában!” – idézte a rendezőt a Story magazin.