új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már megtekinthető a szinkronos előzetes.

    Mark Wahlberg a Stuart atya után egy újabb igaz történeten alapuló filmben szerepel, amely az Artúr, a király – a kutya, aki átszelte a dzsungelt, hogy otthonra leljen című könyvön alapul. A hazai mozikban március 21-től vetített alkotás egy igazi családi szórakozásnak ígérkezik egy kalandvágyó sportemberről és egy kóbor kutya különös barátságáról.

    A film története szerint Michael Light (Wahlberg) és elszánt csapata a Dominikai Köztársaság dzsungelében teszi próbára magát egy tíz napig tartó, 700 kilométeres extrémsport-világbajnokságon. A családapa életében úgy tűnik, ez lesz az utolsó lehetőség, hogy a régen áhított első helyezést elérje, amiért hajlandó nagyot kockáztatni. A verseny közbe azonban váratlanul egy ágrólszakadt kóbor kutya szegődik melléjük. A férfi és a különös, mégis méltóságteljes állat között hamarosan szoros barátság szövődik, és a futam végére Michael számára a győzelem, a hűség és a barátság jelentése is merőben új értelmet nyer.

  • Egyszerűen imádnivalók.

    GettyImages-1048609822
    Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

    Macaulay Culkin ritkán jelenik meg nyilvánosan feleségével, Brenda Songgal az oldalán, de most egy Los Angeles-i eseményen mégis együtt vonultak a vörös szőnyegen. Ez volt a házaspár első megjelenése tavaly december óta, akkor két kisfiukat is magukkal vitték Macaulay Hollywoodi hírességek sétányán történő beiktatási ceremóniájára. A 43 éves színésznek és nyolc évvel fiatalabb párjának kisebbik gyermeke, Carson a legnagyobb titokban, valamikor tavaly év végén látta meg a napvilágot, míg Dakota tavasszal lesz három éves.

    A Reszkessetek, betörők! című film Kevin McCallisterje annak ellenére, hogy egyre jobban közeledik az ötödik ikszhez, a fejekben a mai napig mint gyerekszínész él. Bár karrierje elején fényes jövőt jósoltak neki, a színészi sikerek nagyrészt elmaradtak, de magánéleti válságából sikerült kimásznia, és a boldog családi életről nem csúszott le. Napjainkban podcastet vezet, visszatérő vendége különböző beszélgetős show-műsoroknak, szinkronizál.

  • Elképesztően aranyos felvételek készültek egy kiselefántról, ahogy a csordája közelében egy egzotikus fa lombjai között játszik. A fiatal borjú ormányával kíváncsian vizsgálgatta a sűrű ágakat, majd hosszasan mulatta az időt azzal, hogy elbújt benne és onnan kémlelte a társait. Ezeket a fergeteges képsorokat Abdul Momin hobbifotós készítette a Bangladesben található Bogra városában.

    „Megláttam egy elefántbébit, amint a testét egy banyánfa hosszú gyökereihez dörgölte. A borjú korát illetően bizonytalan vagyok, de körülbelül két méter magas lehetett. Éppen a környéket kutattam, hogy megfelelő fotózási helyszíneket találjak, amikor megláttam a kiselefántot. Miközben képeket készítettem róla, nem tudtam nem arra gondolni, hogy mennyire hasonlít egy gyapjas mamutra.” – magyarázta a fotós.

  • Nosztalgikus hangulatú képet posztolt.

    Széki Attila Curtis az előző hajtós évével ellentétben a 2024-es esztendőt pihenéssel kezdte, ugyanis nemrég a Dominikai Köztársaságban nyaralt. Curtisre vélhetően már ráfért a kikapcsolódás, hiszen tavaly év végén adta a nagyszabású BOK-csarnokos koncertjét is, amit hónapokon át tartó előkészület előzött meg, de a tévés szereplések terén ugyancsak mozgalmas időszakon van túl. Értelemszerűen így januárban a pihenésre és a feltöltődésre került a hangsúly, de a zenészt ismerve rövidesen újult erővel kezd majd bele a munkába.

    A rapper most egy nosztalgikus fotót osztott meg fiatalkori önmagáról Instagramján, amelyen körülbelül 14 éves korában látható:

    Kb 20 éve az első kutyusommal, Sziszivel

    – olvasható a rapper posztjában.

  • Még mindig nem mondott le a milliárdos szívéről.

    zoli virág
    Fotó: TV2

    Jákob Zoltán és Péntek-Gyulai Virág A Nagy Ő tavalyi évadában szerepeltek együtt, de a milliárdos még a finálé előtt nem sokkal hazaküldte a fiatal lányt, aki ettől függetlenül nem mondott le végleg kettejük szerelméről. A fitneszmodell korábban úgy fogalmazott, türelmesen fog várni az üzletemberre, hiszen biztos benne, hogy előbb-utóbb rájön, ő lesz az igazi számára.

    Az ugyan igaz, hogy Zoli mellé egy egyszerű teremtés való, de nem olyan egyszerű, mint a faék, hanem olyan egyszerűen nagyszerű, mint én. Harcolhat a felismerés ellen, ha akar, de nem érdemes odázni ezt a dolgot. Egy egyszerű és gyors minőségi csere kell ide. Betti megy, Virág jön, és kezdődhet végre az az élet, amire mindketten vágyunk

    – mondta tavaly novemberben a Borsnak Nagy Ő Virág, akinek úgy tűnik, abban mégis igaza volt, hogy Jákob és választottjának párkapcsolata nem bizonyult hosszú életűnek.

    A lap ezúttal a Most vagy soha! mozipremierjén kérdezte a lányt, mi jött össze eddig a tervéből. Közte és a milliárdos között a dolgok azonban látszólag változatlanok, és nem ketten érkeztek az eseményre.

    Ő valahol máshol van, ki tudja... Jó baráti kapcsolatot ápolok vele, de ilyen nagy mélységekben nem érdekel, hogy éppen merre jár, hiszen ez az ő dolga. És hát párkapcsolatban sem vagyunk, hogy ezt számon kérhessem rajta

    – fogalmazott Péntek-Gyulai.

  • Értetlenül áll az egész előtt.

    TZIHZ20180829005
    Fotó: Zih Zsolt / MTI

    Mint arról az Indexen is beszámoltunk, március 14-én átadták a Kossuth- és Széchenyi-díjakat a nemzeti ünnep alkalmából a Parlament kupolacsarnokában. Kossuth-díjat kapott: Bretz Gábor, Cakó Ferenc, Leslie Mandoki, Salamin Ferenc, Szőcs Miklós Tui, Takács-Nagy Gábor, Tolcsvay László, Trill Zsolt, Vashegyi György, Visky András és Zs. Vincze Zsuzsanna.

    Ennek kapcsán Harsányi Levente közösségi oldalán posztolt, melyben arra kereste a választ, hogy Horváth Charlie-t miért nem tüntették ki az elismeréssel – szúrta ki a Blikk. A műsorvezető úgy véli, Liszt Ferenc-díjas magyar énekes olyan személy, aki már megérdemelten lehetne ott a díjazottak névsorában.

    Nem olvastam az idei Kossuth-díjasok közt Horváth Károly Charlie nevét. Tudja valaki, miért nem kapott még Kossuth-díjat? Köszönöm a választ

    – olvasható a tévés Insta-sztorijában.

  • Családja is elkísérte a premierre.

    Ezen a hétvégén tartották meg a Sydney Sweeney főszerepesével érkező Szeplőtlen című horrorfilm Los Angeles-i premierjét, melyen a színésznő édesapja, Steven Sweeney, valamint két nagymamája is részt vett. 

    Az Eufória és A Fehér Lótusz sztárja ismét egy különleges ruhakölteményben érkezett a vörös szőnyeges eseményre családtagjaival. Sweeney ezúttal egy valóságos műalkotást viselt felsőként, amely egy virágcsokrot tartó kezet ábrázolt. A 26 éves színésznőtől egyébként eddig sem álltak messze a merészebb viseletek, ugyanakkor azt is kihangsúlyozta egy interjúban, hogy sokan hamar megbélyegzik a külseje miatt, holott csak akkor öltözködik így, ha dolgozik.

  • Már nem titkolóznak tovább.

    Molnár Gusztáv nehéz időszakon van túl, miután alkoholfüggősége miatt egy 265 napos elvonókúrán vett részt. Alig több mint egy hónapja viszont már arról számolt be, hogy úgy érzi, élete újra jó irányba halad. A Drága örökösök egykori színésze ismét elkezdett szerepeket játszani kassai Thália Színházban, ráadásul a szerelem is rátalált.

    Belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe való hitemet. Szeretek, és érzem, hogy szeretve vagyok

    nyilatkozta korábban Molnár, aki a múltbeli hibákból tanulva igyekezett jobban óvni a magánéletét, ezért csak szűkszavúan beszélt új partneréről.

    Nehezen indult el újra az életem, de mostanra már látszik a fény az alagút végén. Van munkám, vannak barátaim, és már az is biztos, hogy képes vagyok őszinte szerelemmel szeretni.

    A 37 éves színész bár sokáig nem szerette volna felfedni választottja kilétét, úgy tűnik, kapcsolatuk újabb szintet lépett, hiszen a minap hivatalosan is felvállalta kapcsolatát a Facebook-oldalán. Azóta természetesen folyamatosan érkeznek a lájkok és a gratulációk a színész bejegyzése alá, melyből kiderült, hogy Mucsi Dorina rabolta el a szívét.

  • Különleges alkalomból posztolt az énekesnő.

    Celine Dion 2022 végén, könnyek közt tudatta rajongóival: a rendkívül ritka Stiff-Person szindrómában szenved, ami különböző rángásokat, izomgörcsöket okoz. Betegsége miatt először elhalasztotta, majd törölte tervezett turnéját, és szinte teljesen visszavonult a reflektorfénytől. Nyilvános eseményen mindössze egyszer-kétszer járt azóta, köztük az idei Grammy-gálán, de közösségi oldalain sem osztott meg sok aktuális tartalmat.

    Ezzel szemben most egy friss képpel örvendeztette meg követőit az SPS világnapja alkalmából, bejegyzéséhez megható sorokat is írt.

    Életem egyik legnehezebb élménye, hogy megpróbálom leküzdeni ezt az autoimmun betegséget, de továbbra is eltökélt vagyok, hogy egy nap visszatérjek a színpadra, és a lehető legnormálisabb életet éljem. Mélységesen hálás vagyok a szeretetért és támogatásért, amit a gyerekeimtől, a családomtól, a csapatomtól és tőletek kapok! Bátorításomat és támogatásomat küldöm a világon mindenkinek, aki érintett az SPS-ben. Szeretném, hogy tudd, meg tudod csinálni! Meg tudjuk csinálni!

    – fogalmazott Dion, aki két ikerfiával, a 13 éves Eddyvel és Nelsonnal, valamint a 23 éves René-Charlesszal látható fényképén.

  • Már a látványától izomlázunk lesz.

    Képernyőfotó 2024-03-16 - 17.32.35.png
    Fotó: instagram

    A Schobert-Rubint család házikedvence is lehetne az internet új kedvenc kutyusa, aki azzal hívta fel magára emberek ezreinek figyelmét, hogy lelkes aerobikozó lett. Egy (valószínűleg az ő közreműködésével készült) kutya-gazdi edzősvideót nézve a tévén úgy állt neki a tornának, ahogy a legtöbben mindig csak eltervezzük, nem csoda hát, hogy motiváltsága, valamint remek gyakorlat-kivitelezése rögtön belopta magát az internetezők szívébe.

    „Képzeld el, hogy arra sétálsz be a szobába, hogy a kutyád tornázik.”

    „Drágám, hol a kutya? Ó, Timmy csak fekvőtámaszozik ”– viccelődtek többen a hozzászólások között.