új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bizarr tetoválással indította a 2024-es évet Varga Viktor, ami a legtöbb követőjénél ugyan kiverte a biztosítékot, de akadtak olyanok is, akik mókásnak találták az újabb alkotást. A Csillag születik egykori versenyzője most közösségi oldalán jelentette be, hogy a jó idő eljövetelével búcsút int a lábbeliknek, és átadja magát a szabadságnak. Ez pedig szó szerint értendő: az énekes korlátozott ideig elérhető Insta-sztorijában ugyanis nem csak mezítláb sétál a kavicsos úton, de kocsiját is úgy vezeti.

    Végre itt a mezítlábas félév!

    Soha többé nem veszek fel lábbelit ezen a nyáron!

    – írja a róla készült fotó mellé Varga.

  • Nagyot nőtt az úszónő gyermeke.

    Hosszú Katinka és Gelencsér Máté 2022 augusztusában kötötték össze életüket, majd tavaly nyáron üdvözölhették első gyermeküket, Kamíliát. A háromszoros olimpiai és 26-szoros világbajnok magyar úszónő azóta élete egyik legboldogabb korszakát éli, és jól láthatóan nagyon élvezi az anyaszerepet, miközben már újra visszatért a versenyzéshez.

    Mint arról a 34 esztendős sportolónő korábban beszélt, hosszabb kihagyása után szándékában áll folytatni úszókarrierjét, hogy idén nyáron Párizsban a hatodik olimpiáján is részt vehessen. Hosszú közösségi oldalán most egy aranyos képet posztolt arról, amint kislányát próbája játékosan rávenni az evésre.

  • Továbbfejlesztett chipet kapott a kezébe.

    KLN 5143 w
    Fotó: RTL

    Schumacher Vanda februárban arról számolt be, hogy tavaly augusztusban egy autóbalesete volt, és bár nem szenvedett komolyabb sérülést, a kézfejébe ültetett chip elromlott, ezért azt ki kell cserélje. Ahogy korábban megírtuk, a Svájcban tavaly beültetett különleges eszközt az influenszer arra használta, hogy bankkártyás fizetéseket helyettesítsen a keze érintésével, így azt most szintén külföldön cseréltette ki. A Blikk megkeresésére bővebben mesélt a folyamatról:

    A cégnek, amely a chipet gyártja, jeleztem a problémát. Rögtön azt kérdezték, hogy nem ütöttem-e be véletlenül a kezem. Akkor ugrott be, hogy dehogynem, a balesetben épp ott sérült meg a kezem. Emlékszem, az orvos akkor kért egy röntgent, ami után ámulva kérdezte a chipre mutatva, hogy ez meg micsoda

    – mondta a lapnak Schumacher, akinek a cég azonnal felajánlott egy továbbfejlesztett verziót.

    Mint kiderült, az új chip rugalmasabb és ütésállóbb, mint az első verzió, de ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik. A tévés műsorvezető nemrég túl is esett a cserén, ami eredetileg egy néhány perces beavatkozás, esetében azonban kicsit tovább tartott. Elmondása szerint erre azért volt szükség, mert nem a régi helyére ültették a chipet, egy öltést kapott a kézfején, csak most egy kicsivel arrébb.

    Bár a műsorvezető persze tisztában azzal, hogy sokan helytelenítik azt, amit csinál, de ezeket igyekszik figyelmen kívül hagyni. Úgy véli, senkit nem szeretne semmilyen irányba befolyásolni, ezért csak elfogadóbbnak kellene lenniük az embereknek.

    Ez az én döntésem, én ilyen vagyok, szeretem az új dolgokat, és nyitott vagyok a technológiai újításokra. Nem reklámozom, hogy csinálja utánam bárki, mert aki nem akarja, ne csinálja, de azt vallom, hogy mindenki azt csinál magával, amit akar: valaki mellimplantátumot tetet a testébe, én chipet

  • Lányát is óva intette a színészettől.

    Pásztor Erzsi a a Meglepetés magazinnak adott közös interjút lányával, Holl Henriettel, aki mint kiderült, 35 évig Olaszországban élt mielőtt hazaköltözött volna. Holl bevallotta, gyerekként szégyellte a szüleit, hiszen mindketten színészek voltak (édesapja, Holl István Jászai Mari-díjas színművész volt), amely akkor még szokatlan foglalkozásuk miatt csúfolták őt az iskolájában. Emiatt sem akart szülei nyomdokába lépni, és a színészi hívatásban kiteljesedni, de ezt az édesanyja sem bánta.

    Amikor Heni kicsi volt, azt mondtam neki: »Ebben az országban csak akkor érdemes színésznőnek lenni, ha Törőcsik Marinak hívják az embert. És mivel ő már van, felesleges még egy.« Kiszolgáltatott pálya a miénk. Szinte csak azoknak sikerül jó szerepeket kapni, akiknek a férjük rendező, operatőr vagy forgatókönyvíró

    – idézi a 24.hu a Szomszédok színésznőjét, aki 88 éves korában is aktív életet él. Bár ízületi gyulladása miatt vannak fájdalmai, amit injekcióval enyhít, esténként továbbra is színházban játszik.

    Amikor színpadon vagyok, értelme van az életemnek. A munka nekem nagyon fontos. Úgy döntöttem, hogy a saját lakásomban maradok, és amíg a Jóisten megengedi, szórakoztatom a közönséget.

    – fogalmazott a színművésznő.

  • Rosszul érintette a menesztés.

    sváby
    Fotó: RTL

    Sváby András volt a Viasat3 Adom a napom című műsorának vendége, ahol az egész napját követhették végi a nézők, majd este a stúdióban beszélgetett Geszti Péterrel. Az ATV műsorvezetője arról is beszélt, hogy bár korábban több műfajban is kipróbálta magát, mostanra biztos abban, hogy a magazinműsorokban talált igazán magára. Majd azt is felidézte, mennyire érzékenyen érintette, amikor menesztették a TV2-től.

    „Klasszikus módon, papírdobozzal a kezemben távoztam az irodából, és mikor kimentem a TV2 hátsó teherportáján az autómmal, akkor azt éreztem, hogy óriás gombóc van a torkomban meg ég a szemem.

    Én nem vagyok különben sírós, van úgy, hogy azt érzem, hogy sírtam, de akkor sem jön kifelé könny, valahogy befelé jönnek a könnyeim általában. Akkor azt gondoltam, hogy ennyi volt, nem akarok többet tévézni. És ezt egy ideig komolyan gondoltam, aztán utána elkezdett hiányozni az egész közeg.

    Még egyszer meg akartam mutatni, hogy akárhol – legyen az kis, közepes vagy nagy tévé, vezető- vagy kábelcsatorna – a televízió szintjén ki tudok ugrani nézettségben.” – idézi a 24.hu Sváby Andrást.

  • A fitneszedző soha nem mulaszt el egy bókot, ha lehetősége adódik rá.

    DSC2364
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Rubint Réka közösségi oldalára posztolt két új fotót, melyeken egy gyönyörű virággal a kezében pózol fekete-fehér viseletben. Az édesanya bejegyzéséből az is kiderült, hogy a képek férje tetszését is elnyerték, aki a következőt találta mondani:

    Azt mondta az uram tegnap, hogy olyan vagyok, mint egy diáklány, aki a ballagására készül

    – mesélte a fitneszlady, majd hozzátette: „...ajjj, de régen volt már az”.

  • Szabó Simon élete nagyot változott az elmúlt időszakban: a színész elvált, elköltözött, és újból párra lelt a Farm VIP című műsorban, Balogh Edina személyében. A színész most őszintén mesélt házasságáról a Best magazinnak, szerinte bohém élete csak addig tartott, amíg felesége, gyermekei nem lettek.

    „Nekem a család szent, talán ebben az is közrejátszott, hogy biztos voltam benne, ebben nem szeretném követni apám példáját. Hűséges típus is vagyok. Ha valami jó, abból nem kacsingatok kifele. Még akkor sem, ha adódnak konfliktusok” – kezdte Szabó, hozzátéve: 12 évig tartó házassága alatt mindig arra törekedett, hogy jobbá tegye közös életét feleségével, megértse az ő nézőpontját.

    „Hogy ez nem sikerült, az nem csak az én hibám. Sokáig küzdöttem a házasságomért, mert hittem benne. Nyilván lehettek volna olyan pontok, amikor az exemnek nem idegből szólok vissza, esetleg nemcsak harmadszorra csinálok meg valamit, amit kért tőlem, de ezenkívül, azt gondolom, sok mindenben nem én voltam a hibás. Tökéletes együttélés nincs, millió kompromisszumot kell kötni, de ha az értékrendek egy irányba mennek, akkor nincs baj. Sokáig nagyjából mi is egy irányba mentünk" –folytatta a színész, majd felidézte, élete egyik legjobb nyaralására pár nappal a válásuk után indult volt kedvesével, ahol egy hangos szó nem volt köztünk, arra koncentráltak, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Kisfiával és kislányával egyébként már új szerelmét is megismertette, és felhőtlenül boldognak érzi magát a színésznő mellett.

    „Albérletbe mentem, és miután Edinával összejöttünk, elkezdtünk azon gondolkodni, hogy össze is költözünk. Ez még várat magára, de sok időt töltünk együtt” – idézte szavait a Blikk.

  • Merész frizurára váltott a realitysztár.

    Vagány fotósorozatot osztott meg magáról Kim Kardashian az Instagram-oldalán. A valóságshow-hős rövidre vágott, rózsaszínre színezett hajjal, fekete szerelésben feszít friss képein, a poszt azonban nem kifejezetten nyerte el követői tetszését, sőt a legtöbben azonnal kiszúrták, mennyire hajaz Bianca Censorira, Kanye West új feleségére, aki nemrég váltott hasonló frizurára.

    „Ahogy a Censori-nagykönyvben meg van írva.”

    „Nem tudom eldönteni, hogy ez Kanye régi vagy új felesége.”

    „Kimberly, ez micsoda?”

    „Kim Censori.”

    „Úgy néz ki, mint Kanye új nője, csak az áttetsző nejlon hiányzik róla” – utalt valaki Censori hírhedtté vált, harisnyaalapú öltözeteire, míg más a mostanában színes hajjal nyomuló Megan Foxhoz hasonlította a négygyermekes édesanyát.

    Viszonyításképp mutatjuk a West házaspár legutóbbi fotóját is:

    GettyImages-2032961428
    Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images
  • A Playboy atyja Los Angelesben látta őt vendégül.

    majoros
    Fotó: YouTube

    Hugh Hefnernél tett látogatásáról kérdezte Majoros Hajnalkát Hajdú Péter, ő lesz ugyanis a tévés YouTube-műsorának következő vendége. A pénteki adás előzeteséből többek között kiderült, a modell még 2006-ban járt a Playboy atyjának híres-hírhedt otthonában.

    „Kint voltam Los Angelesben a villájában” – kezdte Hajdú kérdésére a kétgyermekes édesanya, hozzátéve: de aktfotók is készültek ott róla, sőt a férfi sokat emlegetett barlangjában is járt. 

    Én teljes sokkhatás alatt voltam, hogy itt most tényleg megtörténik bármi is, amit hallottunk ezelőtt?

    – idézte fel a történteket Majoros. Kettejük közös képét még Hefner halálakor osztotta meg Instagram-oldalán, ez bukkant elő a videóban Hajdú Péter kezéből is.

  • Együtt ünnepeltek a kitüntetett színésznővel.

    Nagyszabású gálára volt hivatalos a hétvégén Nicole Kidman, életműdíjat kapott ugyanis az Amerikai Filmintézettől. A Dolby Theatherben tartott eseményre ráadásul különleges kísérői akadtak: férje, Keith Urban, valamint két tinédzserlánya, akik most először vettek részt hivatalos eseményen szüleikkel. A 13 éves Faith Margaret egy korallszínű, pánt nélküli ruhában érkezett, míg 15 éves nővére, Sunday Rose egy virágos estélyit húzott, de velük volt Kidman húga, sőt annak gyermeke, Sybella is.

    „Itt van mellettem életem szerelme, életem szerelmei. A lányaim nem voltak soha még nyilvános eseményen, vörös szőnyegen velem, ez az első alkalmuk” – magyarázta az 56 éves színésznő rá megszólalásig hasonlító gyermekeire mutatva.

  • Utolsó hetéhez érkezett a verseny.

    Képernyőfelvétel (875).png
    Fotó: RTL

    Hatan érkeztek a napfényes Spanyolországba, de csak hárman távoznak onnan úgy, hogy folytathatják a versengést az elnöki asszisztensi pozícióért. Az így kialakult top 3-as mezőnyt Rachel, Eszter és Márió alkotják, akik a hazaútjukat nem egy  menetrend szerinti járattal tehették meg, hanem Balogh Levente magángépén.

    Az elnök mellesleg elárulta, hogy az első évad győztese, Keserű Balázs sem utazott még a magángépén, ezért megtisztelve érezték magukat a jelöltek. Hazaérkeztükkel A munka viszont nem áll meg: ezen a héten kiderül, hogy hármuk közül végül melyikük nyeri majd el a hőn áhított állást.

  • A művésznő odáig van a boldogságtól.

    A Szomszédok Janka nénije, Pásztor Erzsi a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben örömmel újságolta el, hogy lány, Henriette hazaköltözik. A művésznő elárulta, kétszer sírt a gyereke miatt. Először, amikor fiatalon Olaszországba költözött, másodszor, amikor harmincöt év után végleg hazatért 

    „1987-ben én tettem fel a lányomat a Milánóba tartó vonatra. A búcsúzásnál potyogtak a könnyeim, de a szerelemnek nem lehetett megálljt parancsolni, ugyanis egy olasz férfibe szeretett bele” – mesélte a lapnak a Jászai Mari-díjas színművésznő.

    A külföldön élő Henriette első házasságából egy lány- és egy fiúgyermek született, majd házassága sajnos zátonyra futott. Később újra férjhez ment, de váratlanul megözvegyült.

    A lányom egyedül marad, és a gyerekei, Giulia és Aaron pedig időközben felnőttek. Én kapacitáltam Henit, hogy végleg jöjjön haza, mert ahhoz már idős vagyok, hogy meglátogassam őt külföldön. Szerencsére ő is jó ötletnek tartotta, hogy közelebb lakjunk egymáshoz. Három évvel ezelőtt vett egy szép házat a horvát határ mellett, a falusi turizmusba fektetett be.

    – mondta Pásztor Erzsi, akinek lánya Pécsett is vásárolna majd egy ingatlant.

  • vv12
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Május 5-én elstartol a ValóVilág 12. évada, melyben újabb villalakók veszik birtokba az ikonikus luxusbörtönt. A hétvégén az RTL-es reality korábbi évadának játékosa, VV Merci már bepillantást engedett a nézőknek a megújult külsejű villába, ami ezúttal egy hatalmas medencét is kapott. Most az is kiderült, hogy a visszatérő Puskás-Dallos Peti mellett Megyeri Csilla lesz az új szezon műsorvezető-párosa.

    A Sztárboxban is feltűnő influenszer közösségi oldalán jelentette be, hogy pontosan hét év telt el azóta, amióta tévéműsort vezethetett, és most újra megadatott neki.

    Örömmel és ugyanakkor izgatottan tudatom veletek, hogy 7 év után ismét képernyőn leszek, és nem mint szereplő, hanem mint a ValóVilág egyik műsorvezetője. Hálásan köszönöm az RTL-nek, hogy bizalmat szavaztak nekem – ígérem, hogy mindent beleadok. Ez a végzettségem és ez a »szerelmem«... 7 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra »találkozzunk«. Remélem, hogy sokáig együtt maradunk majd

    – olvasható Megyeri Instagram-bejegyezésében.

  • Egy erőemelő nagyi első versenyén már aranyéremre pályázik, mindössze néhány hónappal azután, hogy pusztán kíváncsiságból elkezdte a sportágat. A 63 éves Dr. Martine Barons a finneknél tartott nyári Európa-bajnokságon Nagy-Britanniát képviseli majd szenior kategóriában. – írja a brit Daily Star.

    Barons asszony mellesleg kétgyermekes anyuka, aki négy unokával is büszkélkedhet, és kedvtelésből kezdett el súlyokat emelni, de hamarosan rájött, hogy istenadta tehetsége van a hozzá. Most már heti háromszor edz, emellett főállásban tudományos kutatóként dolgozik a Warwicki Egyetemen. A kemény munka meghozta gyümölcsét, hisz mostanra 125 kilogrammot tud felemelni és 80 kilót guggolni. A hölgy egyébként nagy elvárásokkal indulhat a kontinens-bajnokságon, hiszen már az első amatőr versenyén aranyérmet szerzett, mindössze pár héttel azután, hogy elkezdett erőemelni.