új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már ha lenne ilyen.

    Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd két héttel ezelőtt fogadtak egymásnak örök hűséget egy különleges ceremónia keretében Birin, a Le Til Kúriánál, azóta pedig már a mézesheteiket töltik. A friss házasok Szardínián pihennek, ahonnan a színésznő már több felvételt is mutatott követőinek az Instagramján.

    Úgy tűnik, a Szardínián töltött napok rengeteg kalandot tartogatnak a színésznőnek és a rendező-producernek, Dobos Evelin közösségi oldala legalábbis arról árulkodik, hogy kimaxolják a nászútjukat. A Keresztanyu című sorozat szereplőjét a jelek szerint ki sem lehet könyörögni a tengerből, mint ahogy az esküvője napján a medencéből sem lehetett: ha teheti, folyton csobban.

    Ó, ha ez olimpiai szám lenne...

    – írta az ide kattintva elérhető fotóhoz egy aranyérem emojival kiegészítve Dobos Evelin, aki pár napja egy másik tehetségéről is tanúbizonyságot tett.

  • Gelencsér Tímeát sportolóként ismerhette meg az ország, amikor az Exatlon Hungary egykori versenyzőjeként tette próbára magát. Mivel a műsorvezető életénék a sport a mai napig részét képezi, ezért is fejezete ki véleményét közösségi oldalán az olimpiai bokszbotrány, Hámori Luca és Iman Helif mérkőzése kapcsán.

    Pont azért szeretem a sportot, mert igazságos. Az élet rengeteg területén találkozunk unfair helyzettel, de valamilyen szinten ez a mindennapok velejárója. [...] De! Ha elsőként szakítod át a célszalagot, te nyertél, ez ennyire fekete-fehér. Minden sportoló edz, küzd, készül, szenved, lemond, kitart azért, hogy a munkájáért megkapja a megérdemelt jutalmat. Hiszen amibe munkát teszünk, az előbb-utóbb kifizetődik. Ugye

    – magyarázta Gelencsér, aki szerint itt nem ez a helyzet, és ez megingatta benne a sport iránti rajongását: „Nem szeretném, ha elvennék tőlem a reményt, hogy van egy olyan hely, ahova menekülhetek... Mert nem ver át, mert igazságos.”

    A tévés nem leplezte csalódottságát az eset kapcsán, és a következő sorokat írta:

    Átverve érzem magam. Hogyan lehet egy (jav.: biológiailag férfi kromoszómával is rendelkező ) embert egy nő ellen, ráadásul nem agyaggalamb-lövészetben, hanem EGY KONTAKTSPORTBAN egymás ellen ringbe küldeni. Én nagyon elfogadó vagyok, és szeretettel állok mindenki felé. De az igazságtalanság nálam trigger point akkor is, ha nem velem történik...

    (via Blikk)

  • Imádni való fotók jelentek meg arról, ahogy fiatal oroszlánkölykök barátságos pofozkodóversenyt rendeznek a kenyai Masai Mara vadrezervátum területén. Paul Meek természetfotós elmondta, hogy ő volt az oroszlánok megtalálója a hajnali felfedezőútjuk során, így egy kicsit várniuk kellett, hogy a nap felkeljen, és a falka felébredjen álmából.

    Mint mondta, amikor teljesen magukhoz tértek, igazán játékos hangulatba kerültek a nagymacskák, különösen a kölykök. A falka egy rejtett ivóhely közelében tanyázott, amikor éppen nem játszottak vagy a napon sütkéreztek.

    „Imádtam a két oroszlánkölyök arckifejezését, annak a nemtörődömségét, aki a csapást mérte, és a fogadó oroszlán beletörődő ábrázatát. Nagyon emlékeztet engem arra, amikor fiatal testvérek ugratják egymást, de a játékos verekedést helyén kezelik. Mindig élvezem az oroszlánfalkák fotózását, mert gyakran nagyon kedves családi dinamikájuk van, amit öröm látni” – fogalmazott.

  • Sokan szurkoltak nekik.

    Számos rajongó örömére Széki Attila, azaz Curtis a minap egy szerelmes fotót osztott meg kosárlabdázó párjával, miután már sokan azt hitték, hogy évek óta tartó szerelmük hirtelen véget ért. Alig egy hónapja ugyanis olyan híresztelések kaptak szárnyra, hogy az újpesti rappernek zátonyra futott a kapcsolata barátnőjével, Barnai Judittal.

    Bár Curtis sosem csinált titkot abból, hogy kapcsolatuk megélt pár hullámvölgyet, de  úgy tűnik, ezúttal sikerült tisztázniuk egymást közt mindent, és véget ért a mosolyszünet. Most Instagramon posztoltak két meghitt képet egymásról a szerelmesek, melyekkel minden kétséget azonnal eloszlattak.

    „Már annyira vártam az ilyen képet, nagyon örülök nektek.” – írta az egyik hozzászóló.

    „Ne engedjétek el egymást, összeillő pár vagytok!” – fogalmazott egy másik követő.

    „Na végre már egy-kettő ilyen kép! Aggódtam!!!!” – tette hozzá egy harmadik.

  • TRAL2163
    Fotó: Trenka Attila / Index

    Immár több mint két évtizede tartja magát Kiszel Tünde azon a hagyományához, hogy évről-évre kiadja glamúrnaptárját, és rajongói legnagyobb örömére minden hónap elején közösségi oldalán is megosztja az aktuális fotót. 

    Szokásához híven egy hónap sem telhet el úgy, hogy a naptárdíva ne engedjen bepillantást kalendáriumába, az idei pedig valóban különleges: a 2024-es kiadásának főleg az idén 100 éves Disney adott ihletet. Az idei esztendőben Kiszelt már láthattuk szívkirálynőként, Mary Poppinsként, Piroskaként, és sellőként is. Most augusztusban pedig gésává változott. Íme:

  • Ugyan szoktak vitatkozni, de nagy köztük az egyetértés.

    Balázs Klári és Korda György a napokban az ATV Egyenes Beszéd című műsorának voltak a vendégei, ahol arról is szó esett, hogy hosszú karrierjük ellenére a mai napig töretlen a népszerűségük. Az énekes házaspár folyamatosan teleházas koncerteket ad, miközben a színpadi jelenlétüket kiegészítették egy összetett show-műsorrá. Mint mondták, sikerüket az elhivatottságuk mellett abban látják, hogy az évek múlásával is hitelesek tudtak maradni, valamint messziről elkerülte őket a legkisebb botrány.

    A Korda házaspár életről már nem egy könyv született, néhány hete pedig egy újabb jelent meg, melyben a tőlük megszokhatott őszinteséggel mesélnek karrierjük fontosabb állomásairól. A beszélgetés során a politika is szóba került, melyről az énekesnő elmondta, hogy nem tartja helyesnek, amikor a művészek állást foglalnak egyik vagy másik oldal mellett. Bár azzal is tisztában van, hogy Amerikában például ez már egy bevett szokás az előadóknál.

    Nekünk barátaink vannak, mindegyik oldalról. Ők a barátaink voltak korábban is és barátaink most is. De mi nem vagyunk megmondó emberek, nem ez a dolgunk.

    – mondta Balázs Klári, majd egyetértésben férje hozzátette: van véleményük, de szándékosan nem hangoztatják azt a nyilvánosságban.

    Nekünk nincs jobb- és baloldal, mi az embereknek éneklünk. Mindent az emberektől kaptam, és mindent nekik akarok visszaadni.

    Abból viszont egyáltalán nem csinálnak titkot, hogy közéleti kérdésekben nekik sem mindig egyezik a véleményük. Megjegyezték, közel sem értenek mindenben egyet, szoktak vitáik is lenni.

    De ezen mi nem veszünk össze, csak én tudomásul veszem azt, hogy Gyuri máshogy gondolja és én is máshogy gondolom. Vannak házasságok – nem Magyarországon, itt nem tudok ilyet – Amerikában, ahol az egyik demokrata, a másik republikánus, és mégis együtt élnek. Tehát igazából nem kéne ezt ilyen véres szintre vinni...

    – jelentette ki az énekesnő.

  • A riporter elmondta, milyen apropóból tér haza.

    Az évek óta Amerikában élő Vujity Tvrtko a minap a Blikknek adott interjút, melyben elárulta, hogy most ősszel több hónapra Magyarországra látogat. A Floridában élő újságíró-riporter több előadást tart majd hazánkban és a határainkon túl is. Mint kiderült, Tvrtko szűk hetven nap alatt ötvenszer áll színpadra, most először nem egyedül.

    Megyek Felvidékre, Erdélybe, tényleg bejárom a Kárpát-medencét, ám a szervezésnél próbáltunk arra figyelni, hogy legyen lehetőségem élvezni is azt, hogy újra hosszabb időt Magyarországon töltök. Például amikor egyik nap Békéscsabán lesz előadásom, aztán a következőn Szegeden, akkor a közte lévő időben biztos elmegyek a gyulai várfürdőbe csobbanni.

    – ígérte az évek óta a tengerentúlon élő riporter, aki ugyan tavasszal titokban járt itthon, az viszont nem volt számára élvezetes időszak, hisz egészségi gondokkal küzdött.

    Valóban áprilisban jártam Európában és otthon is, de abból az időszakból nem sok minden maradt meg, de ami nagyon fontos, hogy jól vagyok, egészséges vagyok és erősebb vagyok, mint valaha.

    Tvrtko tervei szerint hazatérésekor összeköti majd a kellemest a hasznossal, így országjárása során mindenkivel szeretne találkozni, akivel az elmúlt években nem volt lehetősége. Bevallotta, annak örülne a legjobban, ha a repülő nem a budapesti reptéren landolna, hanem a baracsi halászcsárda mellett, és leszállás után azonnal beléphetne a konyhába. Természetesen azt is várja, hogy hosszú idő után találkozhasson édesanyjával, de az erdélyi Ozsdolán élő rokonságát szintén meglátogatja majd.

    Ők is már azt tervezhetik, milyen finomságokkal lepjenek meg. Nagyon vágyom a magyar ízekre, illatokra. Van itt Floridában a közelünkben egy bosnyák bolt, ahol lehet kapni magyar ételeket, de sajnos nem mindent. Így a ropogós héjú fehér kenyérrel elfogyasztott halászlé után biztosan Túró Rudi lesz a desszert.

    – tette hozzá.

  • Valóban mesések.

    Blake Lively legutóbb férje, Ryan Reynolds új mozifilmjének premierjén, a Deadpool & Rozsomák hollywoodi vörös szőnyeges bemutatóján lopta el a show-t viseletével. A 37 éves színésznő ugyanakkor, miután tavaly februárban világra hozta negyedik gyermekét, belevetette magát a Velünk véget ér című filmjének forgatásába, melynek sajtókörútja már el is kezdődött. 

    Colleen Hoover világsikerű regényének filmes adaptációja egy furcsa szerelmi háromszög történetét járja körül Blake Livelyvel a főszerepben, melynek kedvéért, tejesen átalakult a színésznő. Mivel az utóbbi időszakban rengeteget foglalkozott a készülő alkotással, ezért várható volt, hogy valami különlegeset húz majd a premierre, és így is lett. Lively a New York-kal induló sajtókörútjának minden állomásán gyönyörű virágmintás ruhaköltekényekben mutatkozik. Mint tudható, a filmbeli karakterének egy virágboltja van, így a virágos ruhái nagyon is helytállóak. Íme:

  • Régi emlék került elő Nánási Pál és Ördög Nóra családjának hivatalos Instagram-oldalára. A fotós és a műsorvezetőnő ezúttal nem utazásaikról, vagy éppen közös gyermekeikről, Miciről és Venciről posztoltak felvételt, hanem egy fotót osztottak meg, amely még kislánykorában készült az Ázsia Expressz című kalandreality háziasszonyáról.

    Felismeritek a kisasszonyt a képen?

    – írták Nánásiék a régi emlékhez, mire kommentben többen megjegyezték, hogy elképesztő a hasonlóság Ördög Nóra és kisfia, Vencel között.

    Íme egy másik, összehasonlító felvétel:

    Sokan nem tudják, de Ördög Nóra fiatalkorában még színésznőnek készült. Ezt bizonyítja az 1994-ben készült felvétel is. Az alább elérhető interjút Az özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című előadásban kapcsán készítették vele.

  • Két gyermeket nevelnek közösen, de a rádiós hagyja, hogy a fiatal anyuka kikapcsolódjon.

    A köztük lévő nagy korkülönbség miatt eleinte sokan nem hittek Szelba Christian George, azaz Cooky és Szécsi Debóra kapcsolatában, ám az idő a szerelmeseket igazolta. A rádiós és táncos kedvese 2016 óta alkotnak egy párt, s két közös gyermekük született: Kevin 2018-ban, Nátán pedig 2019-ben jött világra.

    Cooky legszívesebben világgá kürtölné, milyen szép a párja, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a közösségi oldalán gyakran posztol róla. A 27 évvel fiatalabb Debórával hosszú évek után is dicsérik egymást, de a rádiós azt is belátja, hogy párjának is szüksége van egyedüllétre.

    „Ha ő szeretne elmenni fodrászhoz, kozmetikushoz, akkor elmegy, mert megoldjuk. Én ugyanúgy szülője vagyok a fiainknak, mint ő, tehát én ezzel nem besegítek, nem vigyázok a gyerekeinkre, hanem velük vagyok, méghozzá a legnagyobb örömmel.  Mostanában olyan is többször volt, hogy Debi elugrott a barátnővel találkozni, kávézni, szórakozni, vagy elutazott pár napra.

    És hát jól is teszi, öt év után végre magára is jut ideje, hogy kikapcsolódjon! Fontos, hogy szabadnak érezze magát, mint ahogy én is. Nem kérdés, ennek a szabadságnak van határa, hisz párkapcsolatban élünk. De például sosem írogatok neki tízpercenként, amikor a barátnőivel van, hogy hogy van, mit csinál, stb. Érezze jól magát, kapcsoljon ki, megérdemli. Azt gondolom, nagyon szépen élünk együtt, bízunk a másikban, szeretjük egymást, és hát az a legjobb, ha négyesben együtt vagyunk

    – mondta a rádiós a story.hu-nak.