új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Internetes sztár lett a napokban a Prágai Állatkert egyik legkisebb lakója, a Gaia névre keresztelt gorillabébi. A négy hónapos gorillakölyök azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy úgy ragadta meg az őt megörökítő fotós, Lucie Stepnickova kameráját, mintha csak szelfizne. Stepnickova úgy véli, Gaia a szelfizést minden bizonnyal az állatkert látogatóitól leste el.

  • Közös fotót posztoltak.

    Megyeri Csilla és Molnár Zsolt három héttel ezelőtt tudatták, hogy 11 együtt töltött év után külön utakon folytatják tovább. A szakítás híréről egy fekete-fehér fotó kíséretében számoltak be, s bár az okokra nem tértek ki részletesen, annyit elárultak, hogy kapcsolatuk mostanra elfáradt.

    A műsorvezetőnő azonban nem kesereg: a jelek szerint újra szerelembe esett, a románc pedig szombat délután óta Instagram-hivatalos. Megyeri ugyanis egy fekete-fehér közös képet tett ki az Instagramjára a férfivel, Nicola Sarciával, akivel hírbe hozták.

    Bocsi... elfoglalt vagyok. Ezek az utolsó nyári napok...

    – írta a fotóhoz Megyeri.

  • Egészen elképesztő részletességgel megalkotott homokszobrokat készít egy fiatal nő, akinek a műveit pazar fotókon örökítik meg. 

    A 30 éves Janel Hawking 2017 januárja óta készít homokszobrokat, és legtöbbször pillangókká, tengeri szörnyekké, vagy teknősökké változtatja a homokot. A hivatásos homokszobrász akár hét órát is eltölthet azzal, hogy a tengerparti homokból akár komplexebb dolgokat: kastélyokat, sellőket és pörölycápákat formáljon.

    Egy-egy átlagos szobor elkészítése négy és hét óra között mozog, ami értelemszerűen függ annak összetettségétől és a méretétől. Az alabamai Gold Shoreból származó Jane Hawking elmondása szerint a hagyományos építészetet is imádja, és folyamatosan kutatja a kedvenc építészeti stílusai mögött álló történelmet.

  • A 30 éves Ella Smith azért döntött úgy, hogy hétköznapi élet helyett a két gyermekével, a 9 éves Amyvel és a 3 éves Leóval inkább a világot járja, mert úgy érezte, nem tud jelen lenni teljes mértékben a csemetéi életében. Smith a két munkahelye mellett a gyermekeire már csak nagyon kevés időt tudott szánni, az pedig nem töltötte el elégedettséggel, hogy saját házat és autót tudott vásárolni. 

    Három nap alatt egész addigi életüket felszámolta: eladta ingatlanukat, összepakolta a szükséges dolgokat, kivette a gyerekeket az iskolából és az óvodából, majd útnak indultak. Smith elmondása szerint mindig is arra vágyott, hogy utazhasson. Előbb Thaiföldre vették az irányt, de Malajziában is megfordultak már.

  • A tiktokker közösségi felületein parodizált karakterei közül a mély hangú Ősapa a legismertebb.

    Fonnyadt Levente, azaz Fonyi nemrég az Index TikTalk című műsorának vendégeként beszélt arról, hogy mi a célja a TikTokra feltöltött paródiavideóival. A TrollFoci tartalomgyártója, aki ceremóniamesterként is ténykedik, elárulta: az a bizonyos Ősapa karakter, amiről a legtöbben ismerik, nem indult pozitív figurának, de a humor által igazi társadalmi körképként is szolgál és betekintést adhat a generációk közötti különbségekbe.

    Sokszor szoktam megemlíteni, hogy én nem feltétlen úgy gondolkozok, mint a karakter. Én egy karakterrel próbálok közölni dolgokat. Sokan azt gondolják, hogy csak azért bújok bele egy embernek a bőrébe, hogy ne érjen támadás. Ez nem így van

    – szögezte le a tartalomgyártó..

    Nekem nem csak az a célom, hogy „LeventeÁéé, haha, pálinka, sör...”, hanem szeretném ha látnák az emberek, hogy ebben van társadalomkritika. Tudjunk nevetni vagy magunkon, vagy a negatív élethelyzeteken. Hiszek abban, hogy ha nekem is van valami traumám, vagy bármilyen negatív dolog az életemben, akkor azt humorral, öniróniával lehet enyhíteni. (...) A valóéletben hajlamos vagyok arra, ha valami nyomaszt, akkor abból úgy csinálok viccet, hogy még rátekerek hármat, és szokott segíteni.

    @index.hu Fonnyadt Levente, @fonyi__ volt a TikTalk legújabb vendége. A beszélgetésből kiderült, hogy mi is szülheti azt a társadalmi szakadékot, amely megjelenik egy-egy általa megformált karakter és az Y/Z generáció között. #indexhu #TikTalk #interjú #video #tiktokker #parodia #foryou ♬ original sound - Index.hu

    A teljes adás ide kattintva érhető el.

  • Visszatért a mosoly a színész arcára.

    A legfrissebb lesifotók tanúsága szerint Ben Affleck egyáltalán nem kesereg amiatt, hogy véget ért Jennifer Lopezzel kötettett házassága, sőt: sokkal jókedvűbbnek tűnik, mióta az énekes-színésznő augusztus 20-án kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet.

    Bár az Oscar-díjas színész nincs igazán odáig a lesifotósokért, a napokban kivételesen nem morcos arccal pillantott az őt vizslató paparazzókra, akiknek akkor sikerült elcsípniük Afflecket, amikor egy futár gyorsételt szállított ki neki Los Angeles-i otthonához. A felvételek hamar bejárták az internetet, a legtöbben a korábban Twitterként ismert X-en osztották tovább azokat.

    (via Yahoo)

  • Verát rengetegen támadják kommentben, ám a fiatal lány állítja, nem szedett szét semmilyen családot.

    Tóth Renáta, azaz VV Reni a minap a közösségi oldalán tudatta, hogy igazak a pletykák, összeköltözés helyett szakított a ValóVilág12-ben megismert szerelmével, Kovács Gergő Rajmunddal, vagyis VV Gerivel, akitől gyermeke fogant a villa falain belül. A fiatal lány az okokra nem tért ki, és közös gyermekük sorsáról sem kívánt nyilatkozni, az azonban már biztos, hogy ennek a szerelemnek befellegzett, hiszen Geri azóta a valóságshow egy másik játékosával, Verával randizik.

    A VV12 harmadik helyezettje a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében elmondta: nem szeretné, ha Verát tovább bántanák az internetezők, amiért egymásra találtak.

    Nem akartam erről nyilatkozni, de úgy néz ki, hogy az én életem jobban érdekel egy-két embert, mint a sajátja. Renivel már egy ideje nem vagyunk együtt, szép volt, jó volt nagyon, de sajnos ez a való világ, nem tudtuk befogadni azokat az ingereket. Ennyi röviden, pont... Amikor Verával voltam, akkor Renivel már nem voltunk együtt, nem voltunk már kapcsolatban, szóval Verát, kérlek, ne bántsátok, mert egy nagyon jó ember, és nem érdemli meg, hogy így legyen bántva, ennyire durván!

    idézte a Blikk a szombathelyi fiatalembert. 

    Nem VV Geri volt azonban az egyetlen, aki üzent követőinek: VV Vera is felvázolta az ő oldalát, miután többen azzal vádolták meg, hogy elszerette terhes párjától Gerit.

    „Nem szerettem volna ezzel a témával foglalkozni, viszont már sok... Tudom, hogy azzal, hogy bevállaltam egy Való Világot, azzal együtt járnak a negatív kommentek, főleg, hogy ha az ember még ad okot is ezekre. Viszont most olyan dolog miatt savaztok, ami nem rajtam múlott.

    Tudtommal amikor én elkezdtem jóban lenni Gerivel, akkor ők már szakítottak. Nem szedtem szét semmilyen családot... És tudom, nekem is vannak hibáim, hibáztam is, mindenki látta, de olyan dolgokat írtok kommentben, amik már erősek. Ez már egy kicsit túlment, ennyire ne utáljatok, légyszi!

    – fogalmazott Vera, aki a VV12-ben Dudu és Csaszi felé is érdeklődést mutatott.

  • Legújabb szelfije jó példa arra, hogy a sztárok is csak emberek.

    Egy kevésbé Instagram-kompatibilis, de annál őszintébb fotóval vette le lábáról rajongóit Anne Hathaway. A 41 éves amerikai színésznő egy olyan szelfit tett közzé pénteken az Instagram-oldalán, amelyen nyoma sincsen szerkesztésnek, sőt: a Neveletlen hercegnő és a Csaló csajok című filmek sztárja akkor örökítette meg magát az autójában ülve, amikor két pattanás elleni tapasz díszítette az arcát.

    Az Oscar-díjas színésznő a magánéletéről ugyan nem sokat szándékozik beszélni, a valósághű képek közzétételétől azonban nem zárkózik el.

    Csillagok, éppen olyanok, mint mi magunk

    – írta a fotóhoz Hathaway.

    (via People

  • Volt olyan is, aki megjegyezte: Matthew McConaughey néz ki így egy hét után, Ózdon.

    Az, aki egy ideje már nem látta Anger Zsoltot, igencsak meglepődhetett a minap, hiszen a színész egy olyan fotót osztott meg a közösségi oldalán, amelyen jóformán rá sem lehet ismerni.

    Az Aranyélet és A király című sorozatok szereplője a szelfit, amelyen őszülő hajjal és bajusszal látható, a Facebookon tette közzé, ám ahhoz semmilyen megjegyzést nem fűzött. Anger a kommentek tanúsága szerint többeknek Kurt Russell amerikai színészt juttatta eszébe, de volt, akinek Robert De Niro és Matthew McConaughey is beugrott.

  • Hivatalosan is örök hűséget fogadtak egymásnak a szerelmesek.

    RTL NyeroParos2393434
    Fotó: RTL

    Varga Miklós Joe és kedvese, Hrovatin Csenge néhány napja Tiszaalpáron, a Csalogány Esküvő- és Rendezvényközpontban összeházasodtak. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője és menyasszonya ráadásul a fogadalmuk értelmében kölcsönösen felvették egymás vezetéknevét.

    A Nyerő Párosban is megfordult szerelmesek korábban nem tagadták, hogy megélt néhány hullámvölgyet a kapcsolatuk, de sikerült rendezniük soraikat, és kitartottak egymás mellett. Az újdonsült feleség most egy fotót is megosztott közöségi oldalán az esküvőjükről, melyen az látható, ahogy az örömapa éppen az oltárhoz kíséri. 

    Köszönöm Apukám, hogy nem hagytál elesni.

    Köszönöm, hogy felneveltél!

    Köszönöm, hogy vagy Nekem!

    Örökre a Te kicsi lányod maradok

    – írta posztjában Hrovatin Csenge.