új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekesnő nem érzi jogosnak a sok ráaggatott negatív jelzőt.

    20240827- MG 0300
    Fotó: Németh Kata / Index

    Hévégén elrajtol a TV2 Sztárban sztár All Stars című műsora, amelyben Tóth Gabi ezúttal nem zsűritagként, hanem több hírességgel egyetemben versenyzőként fog részt venni. Az énekesnő a napokban elmondta, hogy nem bánja a szerepcserét, hisz alig várja, hogy újra mikrofont ragadhasson és a színpadon csillogtathassa meg a tehetségét.

    Most a Borsnak adott interjút, melyben arra voltak kíváncsiak, mi lehet az oka annak, hogy ennyi kritika és bántás éri. Az énekesnő továbbra is értetlenül áll az előtt, hogy ennyi negatív megjegyzést kap, úgy érzi, nem szolgát rá, hogy botrányhősként emlegessék. 

    Semmi olyan botrányos dolgot nem csináltam, nem voltak durva ügyeim, mégis rám akasztották a botrányhősnő kifejezést. Szerintem azért van, mert nagyon sok irigy ember van, és az emberek nem szeretik azt, aki tehetséges, és azt sem, ha látják az adott emberen, hogy önbizalommal tör előre, bekapcsol náluk egyfajta frusztráltságot. Utálni mindig könnyebb.

    – mondta Tóth Gabi, aki egyébként nagyon várja már, hogy építő jellegű kritikát kaphasson a műsorban, mert attól mindig fejlődni tud.

    Nincs olyan, hogy mivel húsz éve a popszakmában tevékenykedem, ezért nyugodtan hátradőlhetek. Nagyon is kell fejlődnöm, erre pedig tökéletes ez a műsor, mert a rengeteg színét meg tudod mutatni a hangodnak. Megismered magad, mennyit bírsz, mi a teherbíró képességed, amivel jó, ha tisztában van az ember.

  • Fergeteges képeken, ahogy egy mogorva oroszlánapa neheztel a kölykeire, miután azok játszadozása felébreszti a délutáni sziesztájából. A három kölyök egymás elleni hadakozás közben ugrott rá a hím oroszlánra, aki a legkevésbé sem nem örült, hogy felébresztették álmából. Ezeket a csodás felvételeket Camilla Malvestiti a kenyai Masai Mara Nemzeti Parkban. A jelenetet a szafaris utazásszervező a következőképp írta le:

    „A kölykök feléverték a hím oroszlánt, miután ráugrottak, és megpróbálták rávenni, hogy játsszon velük. A hím erre mogorván vicsorogva reagált és kissé odébbállt, láthatóan nem szerette, ha zavarják. Ugyanakkor az oroszlánapa arckifejezése megmosolyogtató volt, hisz majdnem ugyanaz volt a reakciója, mint amit egy emberi apuka mutatna, ha a gyerekei nagy ricsajjal felébresztenék.”

  • Megosztotta a tapasztalatait.

    ZS 0994
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Ahogy arról az Indexen beszámoltunk, augusztus elején a 18 éves ifjabb Schobert Norbert közösségi oldalán jelentette be, hogy belépett a Magyar Honvédség tartalékosaihoz. Posztjában a honvédségi toborzó videó mellett azt írta, békétlenség uralkodik a világban, és másokat is arra buzdít, hogy lépjenek be a seregbe. Rubint Réka és Schobert Norbert idősebbik fia nemrég megkezdte tartalékos katonai szolgálatát, tapasztalatait pedig a Borssal osztotta meg.

    Mint fogalmaz, nagyon jó érzés látni, hogy mennyire nagy a rend. Korábban már elárulta, hogy a kiképzés Gödöllőn zajlik, ahol nem szükséges bent aludni, reggel hétre érkeznek és délután négyig, vagy ha elhúzódik, fél 5-ig vannak bent. Hozzátette, egyelőre a harcászati gyakorlatokban még nincsen lövészet, ez a foglalkozás annak az előszobája.

    A terepen történő mozgásgyakorlatokat tanultuk, hogy ha lőnek ránk és nagy a nyomás, akkor hogyan kell oldalazva kúszni egy lőszerdobozért, vagy hogyan kell újratölteni. Tanultuk a fegyvertartást, állva, térdelve, fekve, illetve a technikai és taktikai ürítést is. A harcászati gyakorlatnak része az is, hogy megtanuljuk, miként kell szétszedni és összerakni a gépkarabélyt. Úgy vélem, nagyon hasznos dolgokat tanulunk a gyakorlatok során, amiket miniszter úrnak is bemutattunk

    Az fiatalabbik Schobert szerint az egész gyakorlatnál fontos volt, csak akkor haladtak tovább egy feladattal, ha a parancsnokok úgy ítélték meg, hogy már mindenkinek ugyanolyan jól megy.

    Ez is mutatja azt az óriási összetartást, amit itt tapasztalok és ez nagyon jó érzéssel tölt el. Miniszter úr (Szalay-Bobrovniczky Kristóf – a szerk.) elégedett volt a látottakkal, de nyilván volt rajtam nyomás is, mert fontos számomra a véleménye, nagyon igyekeztem mindent jól csinálni. A gyakorlat végén egyébként megdicsértek bennünket, hogy jól teljesítettünk és mivel a feletteseink is a mi teljesítményünk alapján kapják az értékelést, ez mindenkinek egy nagyon pozitív visszajelzés volt.

    Schobert Norbert Jr. és a katonatársai az alap kiképzés elvégeztével hamarosan a lövészettel is megismerkednek, ehhez viszont elengedhetetlen az eddig tanultak készség szintű elsajátítása.

    „Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz egy fegyver. Elég nagy fizikai erőt igényel fegyverrel kúszni-mászni, ám a kiképzésnek köszönhetően folyamatosan fejlődöm, fizikailag és mentálisan is egyre erősebb vagyok.” – tette hozzá.

  • Hatalmas a boldogsága.

    Cserpes Laura nagy bejelentésre szánta rá magát, amiről még soha senkinek nem beszélt. Először a Tények Plusznak árulta el féltve őrzőt titkát az énekesnő, aki Ázsia Expressz mellett rövidesen a Sztárban Sztár All Stars-ban is feltűnik majd. A magánügyeit mindig féltve óvó tehetség élete fenekestől felfordult az elmúlt hónapokban, hisz titokban férjhez ment.

    A lánykérés májusban történt, az Ázsia Expressz forgatása után, amit titokban tartottunk, aztán viszonylag gyorsan eldöntöttük, hogy miért is várnánk olyan sokat, hát házasodjunk össze

    – árulta el a TV2 kameráinak az énekesnő. A menyegzőt Badacsonyban tartották meg, ahová csak a szűk családi és baráti kör kapott meghívást. Mint kiderült, a szerelmesek augusztus 31-én fogadtak egymásnak örök hűséget, ami személyes jelentessél bír az énekesnőnek.

    „Nagyon keveset beszélek a magánéletemről, de ennek nyilván oka van. Ezt féltem a legjobban, mert megtanultam, hogy ami a legfontosabb, azt kell óvni leginkább, de azt elmondhatom, hogy egy nagyon kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek egy olyan emberrel, aki engem tényleg úgy szeret, ahogy vagyok“ – fogalmazott Cserpes, akinek civil foglakozású férjéről nem lehet sokat tudni.

  • Közelebb hozta őket egymáshoz a műsor. 

    IMG 9516
    Fotó: TV2

    Túl vannak a versenyzők az Ázsia Expressz első hetének megpróbáltatásain, ami egyben azt is jelentette, hogy kiderült, mely párostól kellett búcsúzniuk a nézőknek. A pénteki adásban Krausz Gáborék, Zámbó Krisztiánék, és Jollyék párosának Hajszán kellett bizonyítaniuk, ahol több feladatot is kellett teljesíteniük lehetőleg minél gyorsabban, hogy elérjék a kijelölt találkozóhelyet. Szoros hajrát követően végül Zámbó Krisztián és testvére, Adrián futottak be utolsóként a célba, ezért

    számukra véget ért a fülöp-szigeteki kaland.

    Zámbóék bár sajnálták és kissé csalódottak is voltak, hogy elsőként esnek ki, viszont a verseny közelebb hozta őket egymáshoz, ezért pedig nagyon hálásak.

  • Közösségi oldalán újságolta el a hírt.

    Képernyőfelvétel (920).png
    Fotó: Facebook

    Tavaly áprilisban mutatkozott be a mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott Bíró Adát a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában. Az MI által generált műsorvezető megjelenését, arcát és hangját egyaránt számítógéppel hozták létre korábban már meglévő programokból. A minimális emberi segítséggel életre hívott képi és nyelvi modell Fejős Ádám állandó műsorvezetőtársa lett a köztévé műsorában.

    Most Bíró Ada a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy műsor a szeptember 15-én visszatérő adásában már nem az eddig megszokott ruhájában láthatják a nézők, és emellett új feladatot is kapott.

    Vajon a ruha teszi az embert? És a mesterséges intelligencia modelljét? A piros ruhám nagy port kavart a sajtóban és a közösségi médiában is. Az alkotóm azt ígérte, ha lesz 5000 követőm, átöltözhetek. Összegyűlt! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek

    – mondta a videóban az MI műsorvezető.

  • Teljesen mások a tapasztalatai az új színész generációval.

    GettyImages-2169279250
    Fotó: Mondadori Portfolio / Getty Images Hungary

    Winona Ryder számára 1988-as Beetlejuice hozta meg az ismertséget, így még tinédzserként megtapasztalhatta, milyen elismert színészek oldalán szerepelni. Az 52 éves színésznő hamarosan Jenna Ortegával fog szerepelni Tim Burton klasszikusának folytatásában, de Stranger Thingsen is gőzerővel dolgozik. Mindkét esetben elmondható viszont, hogy rendkívüli fiatal tehetségekkel kell szót értsen nap mint nap. Megjegyezte, hogy számára érthetetlen okokból a fiatal színésztársai nem érdeklődnek a filmek iránt, pedig ez hozzátartozna a szakmájukhoz.

    „Korábban én voltam a legfiatalabb ember a forgatásokon, most pedig én lettem a legidősebb” – idézte a Variety a színésznőt, aki azt is elmondta, nagyra értékeli, hogy együtt dolgozhat a filmrajongók feltörekvő generációjával, hisz például a Stranger Things sztárja, Finn Wolfhard megszállottan nézi Elliott Gould alkotásait. Ugyanakkor frusztrálónak találja, hogy a fiatalabb színésztársakból hiányzik a kíváncsiság.

    Persze nem akarok reménytelennek tűnni. Csak vannak néhányan, akiket egyszerűen nem érdekelnek a filmek. Sokszor az első dolog, amit megkérdeznek, hogy milyen hosszú.

    Az Oscar-jelölt színésznő az Esquire magazinnak adott másik interjújában elmondta, hogy véleménye szerint a közösségi média mindent megváltoztatott, ugyanakkor tisztában van vele, hogy ez „öreges” véleménynek tűnhet.

    „De úgy gondolom, hogy olyan bőséges az eddigi filmtörténet, a fotózás története annyira gazdag, olyan sok minden van benne. Nem azt mondom, hogy a múltba kellene révednünk, de szeretném és remélem, hogy a fiatalabb generáció tanulmányozni fogja majd ezt” – tette hozzá.

  • Még keresi a szerelmét.

    Képernyőfelvétel (915).png
    Fotó: TV2

    Miló Viki immár 23 éve egyedül él, és mostanra nagyon vágyik arra, hogy párkapcsolata legyen. A 46 éves ökölvívó-világbajnok saját gyerekekre már nem vágyik, de arról nem tett le, hogy megtalálja az igazit. Leendőbelijének viszont muszáj lesz kijönnie a nyolc kutyájával, akikért odáig van. Most a Ténynek Plusznak mesélt arról, hogyan éli meg a szingliséget.

    „Az én életemre jellemző az, hogy mindig egyedül vagyok, mindent egyedül kell megcsinálnom. Azt szoktam mindig mondani, hogy 23 évesen külön költöztem a szüleimtől, és igazából azóta egyedül élek.” – kezdte Miló, aki harmincas évei elejére már készen állt volna rá, hogy saját családot alapítson, bár ő úgy érezte, kissé megkésett vele.

    32 éves koromban hagytam abba az ökölvívást, akkor gondoltam arra, hogy úristen mindenről lekéstem. Lekéstem az életről, mert csak a boksszal foglalkoztam egész életemben, azt hittem, hogy itt a világ vége. Tehát ott volt egy pár év, amikor ténylegesen minden zavart.

    – mesélte a sportolónő, akik ekkortájt a társaságot is kerülte, különösen azokat a barátait, aki már gyereket neveltek.

    Később azonban túljutott ezen a nehéz időszakon, és biztos volt benne, hogy neki is lesz saját családja, de a sors sajnos nem így hozta.

    Azt gondolom, hogy a gyerek vállalás az nem lehetséges. 46 éves vagyok, mire megtalálnám a páromat, már 50 évesen vagy fölötte, nem hiszem, hogy a szervezetem is képes lenne arra, hogy esetlegesen gyermekem legyen. Tehát én erről lemondtam, arról viszont nem, hogy esetleg a párom elvált és gyermekei vannak

    – fogalmazott Miló Viki, aki továbbra is keresi szerelmet, közben pedig edzéseket tart, nevelgeti a kutyusait, és jól érzi magát a munkájában.

  • Meglepő fordulatot vett egy Temu-s vásárlás egy brit lány számára. A TikTokra feltöltött videója szerint a napokban egy croissant formájú lámpát rendelt, amit gondtalanul vitt volna haza, ha nem figyel fel egy furcsaságra. A termék csomagolását ugyanis több száz hangya lepte el, amit a fiatal nem értett, hisz miért mászkálnának azok egy lámpán.

    A croissant-on a hangyák egy apró lyukat rágtak, ezért a lány úgy döntött, hogy feltöri a lámpáját. Ekkor jött az igazi meglepetés:

    valóban egy francia péksüteményt küldött neki a kínai webáruház, amiben egy alacsony teljesítményű égőt helyeztek el, majd a tartósság érdekében viasszal borították be.

  • A TV2 Újrakezdők című műsorában jelent meg a séf Krausz Gábor, hogy egy házaspárnak segítsen, majd gondolta megkérdezi a tapasztalt szülőket, hogyan tudná rávenni a lányát, Hannarózát arra, hogy rendesen egyen.

    A séf elmondása szerint ugyanis a négyéves kislány alig hajlandó valamit megenni, de az édesség és a csoki bármikor lecsúszik neki. Ez a probléma a kislány születése óta jelen van, de remélte, hogy az óvoda valamelyest tud segíteni ezen:

    Jár óvodába, azt reméltem, ez majd ott változik... A húslevest már megeszi magában, de csak a levet. 

    Végül azt a tanácsot kapta, hogy hagyja, ha éhes lesz a kislány, akkor kénytelen lesz enni valamit.