Kázmér
-2 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az egyik képügynökség nem akármiről közölt 17 képből álló sorozatot. A kontent prémiumsága mellett mi sem tudtunk csak úgy elmenni, ezért mutatjuk is az egyik képet, amin pontosan az látható, amit a képügynökség is a galéria címeként adott:

  Katie Holmes vizes hajjal.

 • GettyImages-1205831724
  Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

  Sokáig volt kérdéses, hogy lesz-e egyáltalán, a szereplők többször lenyilatkozták, hogy szerintük se feltétlenül jó ötlet feléleszteni a sorozatot, mert mi is lenne vicces és szórakoztató az 50-es éveikben járó társaság mindennapjaiban. Ettől függetlenül a rajongók továbbra sem mondtak le róla. Az HBO MAX pedig bejelentette, hogy nélük lesz majd látható a nagy visszatérés.

  David Schwimmer most mondott is pár apróságot egy interjúban. Ami biztos, hogy már elkezdték forgatni, tehát tényleg meg fog történni a visszatérés. Igaz, hogy világjárvány van, de úgy vélik, hogy a Jóbarátok elképzelhetetlen élő közönség nélkül, ezért már megvannak a megfelelő óvintézkedések, amiket betartva biztonságosan lehet majd felvenni a jeleneteket. Schwimmer azt mondta, hogy nagyjából egy hónap alatt meg is lesz az egész. Ez azért is jó hír a rajongóknak, mert eredetileg 2020 augusztusára tervezték a forgatást.

  Tehát áprilisban vagy májusban már lehet nézni az új Jóbarátokat. Addig maradnak az ismétlések.

  (ET Online)

 • Már előző évben is elmaradtak a koronavírus-járvány kitörése miatt a nagy fesztiválok Magyarországon, mint a Volt, Sound, Sziget, Strand, B My Lake. Sajnálatos módon úgy néz ki, hogy a vírus terjedése miatt idén se lesz ez másként. De, van még remény, hogy talán, néhány “kisebb méretű” fesztivál megtartható lesz majd a nyáron. Nem is olyan rég a Balaton Soundra már lefoglalták a helyszínt, valamint olyan hírek is elkezdtek terjedni, hogy csak koronavírus elleni oltással lehet majd bemenni a fesztiválra. Mivel jelenleg az idősebb korosztályt és az egészségügyi dolgozókat kezdték el beoltani a vakcinákkal, így sokakban kialakulhatott egy kép, hogy milyen is lesz majd ez a fesztivál. Ezt öntötte Sebestyén Balázs vizuális humor formájába, majd osztotta meg közösségi oldalán. 

  Per pillanat Valahogy így kell elképzelni az idei Soundot:

  Jelen pillanatban így állunk!😊🤣😫 Szerintetek lesz valami idén? Fesztivál, koncert bármi? Vagy minden elúszik idén is?!

  Közzétette: Sebestyén Balázs Hivatalos oldala – 2021. március 3., szerda
 • tk3s swns pig clothes 01
  Fotó: Doreen Burke / SWNS / Northfoto

  Nem Doreen Burke az első, aki malacot tart háziállatként. A törpedisznók hatalmas népszerűségnek örvendenek, a 2010-es évek elején robbantak be igazán a köztudatba, és azóta is sokan szeretik őket. A floridai nő kedvence, Rosie is megnőtt időközben, Doreen pedig nem talált olyan ruhát, ami jó lett volna rá, ezért malacdivatbizniszt indított.

  Varrógépet ragadott, és amellett, hogy saját malacát öltözteti, már Amerika szerte biztosít csinos szetteket a rózsaszín (vagy épp más színű), méretes házi kedvenceknek.

  Doreen szívesen össze is öltözik Rosie-val, időnként a drámaiságot sem mellőzve.