Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nyáron egymást érik a fellépései.

    Csepregi Éva, a Neoton Família tagja tavaly októberben töltötte be a kerek 70. életévét, de egyáltalán nem tervezi a visszavonulását. Folyamatosan koncertezik, nyáron pedig egymást érik a fellépései, ezért nagyon igyekszik odafigyelni az egészségére, hogy véletlenül se hagyja cserben a rajongóit. A Storynak beszélt arról, hogyan őrzi meg a fiatalos lendületét.

    „Szerintem a koromhoz képest jó fizikai állapotban vagyok, amire nagyon oda kell figyelnem, azok a kilók, mert befolyásolják a színpadi mozgást” – vélekedik a Neoton énekesnője, aki az egészsége megőrzésén egy természetgyógyász barátnőjével dolgozik.

    Régóta hiszek az alternatív gyógyászatban, abban például, hogy a testünk jeleket küld a talpunkra, ezért a reflexológia nekem kifejezetten fontos. Ezenkívül vitaminokat szedek, és nyitott vagyok a különböző mozgást segítő tapaszokra is. Leginkább abban hiszek, hogy a hagyományos gyógyítással összekapaszkodva érhető el a legjobb eredmény, és szerencsémre a természetgyógyászom pont ezt képviseli

    – magyarázza Csepregi, majd hozzáteszi: az évek telnek, aki azt mondja, ezt nem érzi, biztosan hazudik. Kiemeli ugyanakkor, odafigyeléssel azonban a túl hirtelen és nagy változásokat el lehet kerülni, és felkészülhetünk az idősebb kori átmenetre.

    Bár az énekesnő fiatalabb korában is híve volt az egészséges életmódnak, nála is voltak olyan időszakok, amikor kevesebb ideje jutott a mozgásra. Mostanság a kiskutyájával is rengeteget sétál.

    Vele naponta legalább egy órát sétálok. Ezenkívül hetente kétszer gyógytornásszal személyre szabott tornagyakorlatokat végzek, a nappalimban pedig áll egy szobakerékpár is. Az 1980-as években aerobikoztam, órákig ugráltam a betonon, aminek meglett az egészségügyi következménye. Tanultam belőle, most a gyógytornásszal a talajon tornázom.

  • Igaz, nem sokan emlékezhetnek rá.

    VV Kikidi7027 Ok
    Fotó: RTL

    Vasárnap este elstartolt a ValóVilág 12. évada, amelyben az első nyolc játékos birtokba vehette a luxusvillát. Előtte azonban a korábbi évadokhoz hasonlóan a stúdióban mutatkoztak be a valóságshow új szezonjának szereplői. Mint kiderült, VV Kikidi nem először tűnt fel az RTL képernyőjén, ugyanis az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban már volt egy kisebb szerepe.

    Meg is lepődők, hogy bárki emlékszik rám az Éjjel-nappal Budapestből. Alig voltam benne, az utolsó háromnegyed évben, ha kaptam egy kicsike szerepet, akkor lehet, hogy már sokat mondok. De igen, szerepeltem benne, Dolesként, aki egyébként nem én vagyok, hiszen én Kikidi vagyok

    – mesélte a versenyző.

  • Tomán Szabina mindig is kritikus volt saját magával szemben, amely a megjelenésére is igaz. Ennek ellenére az üzletasszony a természetességet szeretné képviselni, épp ezért nem kedveli az erősebb sminkeket, és nem is mindig festi ki magát:

    „Számomra a smink egy lehetőség arra, hogy változtassak magamon, nem azért teszem fel, hogy több legyen az önbizalmam, inkább a játékosságot jelenti, egy smink által tudom más arcomat mutatni. A hétköznapokban sokszor előfordul, hogy nincs rajtam smink” – kezdte az egykori modell, majd ezzel kapcsolatban súlyáról, diétáiról is őszintén mesélt.

    Korszakaim voltak. A modellkedés ebből a szempontból a sanyargatással egyenlő. Az első terhességem idején bedobtam a gyeplőt a lovak közé, akkor mindent megengedtem magamnak, meg is lett a böjtje. Amikor a diéta segítségével lefogytam és a saját bőrömön kitapasztaltam, milyen táplálkozási szokások működnek nálam, akkor találtam meg ebből a szempontból a tökéletes egyensúlyt

     – árulta el a Borsnak a kétgyermekes édesanya, hozzátéve: ehhez kulcsfontosságú, hogy az ember figyeljen saját magára, teste jelzéseire.

  • 31 év elteltével elevenítette fel a történetet Lisa Jakub.

    0490003303 5mb
    Fotó: Northfoto

    Épp a napokban álltak össze egy friss közös képre a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van című 1993-as családi vígjáték egykori gyereksztárjai, akik nem csak fotózkodtak, de podcastműsorban is vendégeskedtek.

    A film Lydiáját alakító Lisa Jakub a beszélgetés során egy keserédes emléket is felidézett a forgatásról, ami 4 hónapig tartott, az idő alatt pedig "távoktatásban" tanult kanadai iskolájában, azaz kiküldték neki levélben az aktuális leckéket, ő pedig kitöltve visszapostázta azt az intézménybe. A tinédzser egy alkalommal viszont nem új feladatot lelt a borítékban, hanem egy üzenetet, amelyben az igazgató közölte, eddig tartott a különleges bánásmód, nem kell többet visszamennie az iskolába, kirúgták.

    „Annyira fájdalmas volt, mert tudod, nagyon furcsa volt az életem, és ez volt az egyetlen normális dolog benne” – mesélte a már 45 éves Jakub, akinek szomorkodására kollégája, az édesapját játszó Robin Williams is felfigyelt. Mikor megtudta mi történt, ő maga válaszolt az igazgatónak, arra kérve őt, fontolja meg a döntést, hiszen a kamasz nagyon szeretné folytatni a tanulmányait, és mellette keményen dolgozik is.

    És, hogy milyen véget ért a történet? Nem egészen olyat, mint amire a legtöbben számítanánk.

    Az igazgató megkapta a levelet, bekereteztette és feltette a falra, de nem kért meg, hogy jöjjek vissza. Csodás

    – idézte a People magazin a színésznőt.