Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Igazi sztár lett az interneten két Cavalier King Charles spániel, amelyek több mint húsz európai országon szimatolhattak végig az elmúlt néhány évben. Cocót és Jonót gazdájuk, a 33 éves Nikki O Carroll és annak 37 éves párja, Robbie Memery sosem hagyják otthon, sőt: az életüket sem tudják elképzelni kedvenceik nélkül, ezért azok már a lappföldi Mikuláshoz is kiutazhattak, valamint a párizsi Eiffel-toronynál is sétálhattak. Az ebek 2019 decemberében kerültek O Carrolhoz, aki Luxemburgba, Andorrába és Liechtensteinbe is magával vitte az ebeket, amelyeknek kutya jó dolguk lehet.

  • Chris Thomson egy nemes cselekedet érdekében otthagyta egy techcégnél betöltött technológiai állását, hogy több maraton lefutásával gyűjtsön pénzt jótékonyságra. A 34 éves skót férfi egy londoni technológiai értékesítési csapat tagja volt, és magasan jegyzett vállalati munkát végzett – amíg egy veszteség miatt át nem értékelte az életét.

    Rájött, hogy az idejét olyan tevékenységekkel kell töltenie, amelyek iránt szenvedélyesen érdeklődik, ezért a kalandvágyó férfi kitalált egy tervet, hogy egyszerre gyűjtsön pénzt és megmérettesse magát. Mivel korábban már több maratont lefutott, úgy döntött, hogy létrehozza saját ultramaraton kihívását: 32 nap alatt 32 mérföldet fut Skócia 32 településén, miközben megpróbál 100 ezer fontot gyűjteni hét, a szívéhez közel álló jótékonysági szervezet számára.

  • Így költöztette át a rozsdafarkúakat az építkezés során.

    „A férfi, akinek a hajában madarak élnek” – ezt a címet lehetne adni annak a fotónak, amelyet Varga Viktor osztott meg az Instagram-oldalán. Az énekes arról számolt be követőinek, hogy hosszú raszta tincseiből fészket formált néhány rozsdafarkú fióka számára, amelyeket átköltöztetett Duna-parti házának építkezése miatt.

    Úgy történt, hogy az építkezésem során most már kénytelen voltam a házból kiköltöztetni a madarakat a falazás miatt az udvarra egy másik zárt oszlopra téve a “kiscsibéket” fészkestül, de közben ezt nem bírtam ki! Irtó aranyosak. Sok éve sok madárka felnevelődik a varázslatos házamban... 

    – jegyezte meg a Csillag születik felfedezettje, aki egyúttal az állatvédőknek is üzent.

    A bigott állatvédőknek pedig üzenem, senki nem sérült meg a fénykép során, valamint, igen az anyjuk tovább eteti őket azóta is, ha nem hiszed, nézd végig a videót, a második részben már a költözés után, éppen gilisztával eteti a csecsemőket, so keep your shitty comments pls! Danke.

  • Gyakran váltogatják autóikat. BMW-jüket ezúttal Mercedesre cserélték.

    Újabb autót választott Varga Márk, azaz G.w.M és felesége, Kulcsár Edina. Nemrégiben még úgy hírlett, hogy a rapper egy X6-os BMW-vel lepte meg várandós feleségét annak apropójából, hogy hamarosan második közös gyermekük, egy kisfiú, ám a jelek szerint az az autó eladósorba került. Egy sasszemű internetezőnek tűnt fel, hogy a házaspár árulni kezdte a luxusautót. A hirdetés szerint a jármű azonnal vihető, ha új bérlője kifizeti a 15,6 millió forint kezdőösszeget, majd később a havi 670 ezer forintot, melyben a biztosítás is benne van – írja a Ripost.

    Most egy Mercedes van fókuszban.

    Márk beszerzett még egy autót. A jelenlegi két autónkat, ami egy 7-es és egy X6-os BMW, azt sajnálja befogni a turnéra. Úgyhogy lett egy új autó, ami egyébként egy Mercedes, és oda, meg vissza van érte...

    – árulta el a realityjükben Kulcsár Edina, akinek szavait a lap idézte. Az is kiderült, hogy az új autónak a rapper fellépésein lesz szerepe, pontosabban azzal jár majd turnézni.

    Még csak ma vette át Márk az autót, de most Érdre visszük, hogy lerakjuk, ahol feltuningolják egy kicsit. Itt csinálták meg anno még az én Mercedesemet is. Ezzel az autóval is ilyen dolgok fognak történni: PlayStation lesz benne, meg világítani fog a teteje. Kívülről is kap egy kis ráncfelvarrást, úgyhogy brutális lesz

    – magyarázta az egykori szépségkirálynő, akinek férje az autó kapcsán úgy fogalmazott:

    Nekem mindig volt sofőrös kocsim, mert nem akarok a nagyon drága autókkal menni koncertekre. Ez is nagyon drága egyébként, de nem annyira, mint a többi. Ezzel járunk majd fellépni

    – tudatta G.w.M, aki akkor is vett egy autót nejének, amikor az a kis Amarával volt várandós. Választása akkor egy Porsche Macanra esett, melyet végül üzleti okokból eladtak a Ripost szerint.