Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Twitch egyik legnagyobb nevének számító Amouranth, aki meglehetősen túlfűtött streamjeivel hamar belopta magát a nézők szívébe, de ő volt az is, aki saját fürdővizét árulta egy időben.

  A most 29 éves videós nemrég bevallotta, hogy egy bántalmazó kapcsolatban élt eddig, és főként az agresszor férje irányíotta őt a háttérből, illetve kezelte a pénzügyeit is. Amouranth egy időre visszavett a streamelésből, ám nemrég visszatért, aminek valaki annyira örült, hogy 27 millió forintnak megfelelő dollárral támogatta meg a lányt. 

  A csomagba még elfért egy iPhone 14 Pro Max is, illetve egy gigászi tévé, nem mellesleg pedig egy privát testőrszolgálat is rendelkezésére áll, ha valami gond adódna.

 • A transzneműek támogatásáért éltetik ezt a karácsonyi whisky reklámot.

  A spanyol J&B skót whiskey márka karácsony közeledtével egy olyan reklámmal rukkolt elő, amiben egy idős házaspár a főszereplő, azonban egy ponton a férj elveszi a felesége rúzsát, és bezárkózik a fürdőszobába, hogy magára kenje azt.

  transzn
  Fotó: YouTube

  A történet előrehaladtával a férfi elkezdi bővíteni a titkos gyűjteményét, miközben egyre magabiztosabban megtanul sminkelni.

  Karácsonykor pedig vendégségbe érkezik az unokájuk, aki történetesen transznemű, de Alvaroként mutatkozik be. A nagypapa egy ponton beviszi magával a fürdőszobába, együtt kisminkelik Alvarot, aki immáron Anaként mutatkozik be a családnak, akik elfogadják őt annak, aki.

  A reklám hatalmas népszerűségnek örvend az LMBTQ+ közösségben, a J&B pedig úgy nyilatkozott,  hogy ezzel akarták megmutatni az elfogadás fontosságát.

 • Kedden folytatódott a Páros hét a villában, a játékosok pedig azt a feladatot kapták, hogy egy humoros köntösbe csomagolt levélben mutatkozzanak be jövendőbeli kedvesük szüleinek, de persze ez sem sikerült balhé mentesen.

  VV11
  Fotó: RTL KETTŐ

  Sajti azzal poénkodott, hogy évente csak egyszer fogja megcsalni a drága anyósék lányát, azonban Melina és Dani sorai síráshoz vezettek.

  Dani egy ponton még azt is megjegyezte, hogy "ennél még egy rákos daganat is jobbindulatúbb."

 • Megérkezett a Mickey 17 első teasere.

  Képernyőfotó 2022-12-06 - 23.15.50.png
  Fotó: Instagram

  Robert Pattinson főszereplésével érkezik Bong Joon-ho, az Élősködők Oscar-díjas rendezőjének legújabb sci-fije! A Mickey 17-re ugyan még jó sokat kell várniuk a nézőknek (egész pontosan másfél évet), hiszen még a forgatás is tart, mindenesetre most befutott egy igazán rövid, mindössze 30 másodperces ízelítő a filmhez, ami így is elég ahhoz, hogy kellőképp átadja a készülő mozi hangulatát.

  A történet egy "feláldozható" űrhajós, Mickey (Robert Pattinson) történetet mutatja majd be, akinek missziója egy új bolygó gyarmatosítása. Mivel az ilyen típusú asztornauták élete valóban semmit sem ér a felsőbb vezetés számára, helyüket haláluk után klónjuk veszi át – egészen addig, amíg Mickey ezt meg nem elégeli, és úgy dönt, nem fogja átadni a helyét utódjának.

  A Mickey 17 március 29.-én érkezik az amerikai mozikba, európai premierjéről egyelőre nincs pontos információ.

  (via IGN)