Illés
16 °C
32 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • "Köszönjük, Tommy Cash! Életed utolsó fellépését Electric Castle-ön!" – írták ki a bonchidai Bánffy-kastélynál megrendezett fesztivál szervezői az észt rapper pénteki fellépése után a Facebook-oldalukra.

  A Főtér.ro szerint Tommy Cash bűne az volt, hogy a koncert végén atombombát dobott a bulira, pontosabban betett egy számot a román mulatós, a manelé sztárjától, Adrian Minune-tól.

  Az Asa sunt zilele mele felcsendülésének nem mindenki örült: a tömeg egy része lemerevedve nézte a színpadot, egy másik része azonban azonnal énekelni kezdte Minune dalát, miközben a telefonok természetesen végig a magasban voltak.

  Tommy Cash-koncertet egyébként már az Index is látott: itt írtunk az észt rapper tavalyi szigetes bulijáról. (Spoiler: mi imádtuk.)

 • Megérkeztek az első fényképek a kínai gázüzemi robbanás helyszínéről, ahol legalább tíz ember vesztette életét, kb. húsz ember súlyosan megsérült, többeket pedig eltűntnek nyilvánítottak az MTI legfrissebb információ szerint.

  Ahogy az Index is beszámolt róla, miután péntek délután a Kína középső részén fekvő Jima város gázüzemének kazánja felrobbant, a gyár 2-3 kilométeres körzetében sok épület sérült meg, ablak tört ki ,illetve autó rongálódott meg.

  A robbanás után a gyár környékét lezárták, az ott élőket pedig felszólították, hogy hagyják el lakhelyeiket.

 • Harapós ruhatolvajt fogtak a rendőrök Kalocsán: a 27 éves nő az egyik helyi üzletben előbb eltávolította a lopásgátló címkéket a kiszemelt cikkekről, majd megpróbált velük meglépni (mármint nem a lopásgátlókkal, hanem a hőn áhított ruhákkal), csakhogy a boltban dolgozók a lopást észlelve értesítették a rendőrséget, illetve ezzel egyidőben megpróbálták a bejáratnál feltartóztatni a nőt.

  N3324537
  Fotó: Police.hu

  És ezen a ponton csúcsosodott ki a történet: előbb szóváltás, majd dulakodás alakult ki, végül a ruhatolvaj harapással próbált meg kiszabadulni az üzlet fogságából. A Police.hu beszámolója szerint az alkalmazott ettől úgy meglepődött, hogy elengedte a tolvajt, aki a ruhák egy részével elmenekült. A nő az ellopott ruhadarabokat azonban nem sokáig élvezhette, mert a kalocsai rendőrök beazonosították, majd néhány órán belül elfogták őt.

 • XEON IS THE BEST FIGHTER IN SCOTLND

  what you gonna do phone the police? - gcv & xe3 xx

  FREE DIGGA D ON FOENEM GANG

  Ilyen furcsa, nehezen érthető, vagy teljesen értelmetlen szövegeket posztolt péntek este 11 óra után majdnem egészen éjfélig a londoni rendőrség, azaz a Scotland Yard Twitter-fiókja. Az 1,2 millió követő közül sokan törhették azon a fejüket, hogy vajon mit akar üzenni a rendőrség azzal, hogy

  gcv dd ddd

  de csak egy rövid ideig, mert miután a rendőrség tudomást szerzett a bejegyzésekről, mindegyiket letörölték, és közleményt adtak ki a fiók feltöréséről.

  Valószínűleg csak egy ártalmatlan hekkelés történt, aminek a különös posztok megírásán túl semmilyen más célja nem volt. A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy vajon ki, miért, és hogyan írta meg ezeket a bejegyzéseket, de az eddigi információk alapján a hekkerek a rendőrség titkos, belső rendszeréhez nem szereztek hozzáférést. (Guardian)