Farkas
10 °C
16 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mint egy párás-melankolikus fotórealista Turner-festmény.

  Melancholia (1)
  Fotó: Fényes Lóránd

  https://fenyeslorand.hu/

 • Nem mindenki tudja, hogy a szombaton 90 éves korában elhunyt Oscar-díjas színész, Sean Connery ifjúkorában tehetséges futballista volt, a skót kiscsapatban, a Bonnyrigg Rose Athleticsben játszott, és 23 évesen hajszál választotta el attól, hogy a Manchester United labdarúgója legyen. „Megkerestek a klubtól, de úgy gondoltam, a színészi pálya nagyobb perspektívát tartogatott számomra, és így inkább utóbbi mellett döntöttem. Jó döntés volt”, emlékezett később. 

  Íme egy csapatkép 1952-ből, az első sorban jobbról a második a későbbi James Bond.

  https://twitter.com/BonnyriggRose/status/1322519907645480960?s=20
 • Humoros történetet osztott meg Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat: a mentők egy ideig azt hitték, hogy kabalaállatkájuk eltűnt, így nyomozni kezdtek. 

  A KOCKÁSFÜLŰ NYÚL ELTŰNÉSE MIATT NYOMOZTAK A MENTŐK❗️😲❤️🚑🇭🇺 Maga “A kockásfülű nyúl” írónője ajándékozta megmentőinek...

  Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2020. október 29., csütörtök

  Szerencsére kiderült, hogy a plüssállatot csak az egyik doktornő vitte haza véletlenül, aki aztán kárpótlásképp varrt a plüssnek szövetből egy maszkot, hogy ne kelljen az egyszer használatosakat viselnie.

  A poszt alá kommentelők egyike ugyanakkor okkal jegyezte meg: a nyuszi nem jól viseli a maszkot, mert nem fedi az orrát.

 • Devin Booker elkezdte dobálni a hármasokat csapata, a Phoenix Suns edzésén, és nyilván elhatározta, hogy addig dobál, amíg nem hibázik. Elég sokáig tartott a dobóedzés, mert a 23 éves hátvéd 45 triplát vert be hibázás nélkül.

  Mondjuk, ez csak a papírforma volt, hiszen Booker két éve megnyerte a tripladobó versenyt az All-Star hétvégén.