Rafael
17 °C
29 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem mindennapi jelenetet vettek videóra Máté Bence fotós erdélyi medvelesén - számolt be a lest üzemeltető Szín János, medvepásztor.

  A videón jól látszik, ahogy a farkas a két nagy medvével incselkedik, feléjük ugrik, próbálja játékba hívni őket, mint egy kölyökkutya, aztán végül inkább kereket old, mielőtt túlságosan felidegesítené valamelyik megtermett állatot. 

  farki.png
 • dog-interrupts-church-service-nossa-senhora-das-dores-2-5d0a06ae
  Fotó: Facebook

  A brazil Fájdalmas Anya Templomban június elején, mise közben egyszer csak beállított egy hívatlan vendég, nevezetesen egy kutya, ami annyira nem akarta tiszteletben tartani a helyzetet, és elkezdett randalírozni, húzta le az oltárról az anyagokat, szétszedett pár virágot, aztán odament a paphoz, José Geraldo Sobreira, hogy kicsit őt is zrikálja. A kutya játszani akart, de valahogy azért sikerült gatyába rázni annyira, hogy Sobreira be tudja befejezni a dolgát. Később kiderült, hogy a kutya elszaladt otthonról, de nem sokkal később visszakerült az egyébként Alzheimer-kórban szenvedő gazdájához. És az is kiderült, hogy a kutya neve: Herman.

  Itt a videó az esetről:

  (Bored Panda)

 • Egy tanévben általában három hiányzást igazolhatnak a szülők úgy, hogy ahhoz nem kell orvosi papír, efölött vagy orvosi igazolást kell vinni, vagy igazgatói engedély kell. Ennek természetesen sem a szülők, sem a háziorvosok nem örülnek, de nincs mit tenni.

  Illetve van. A 444 szúrta ki, hogy a pomázi Sashegyi Sándor Általános Iskola és Gimnázium, Rendészeti Szakközépiskola még 2017-ben háromról tizenötre növelte a szülők által igazolható napok számát, és hogy - döbbenet - de úgy tűnik, a kísérlet egyelőre teljes siker. 

  Két egész tanév tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy minden ugyanolyan rendben működik, mint eddig. A szülők nem élnek vissza a lehetőséggel, teljes mértékben partnerek. Ez az új gyakorlat mindenkit tehermentesít: a szülőt, pedagógust valamint a gyermekorvost egyaránt

  - írja Nagy Koppány Lászlóné igazgató.

 • Elnézést, ha kicsit kattintásvadásznak tűnik ez a cím, de talán mindenki megbocsátja, ha meglátja ezt a fényképet, amit Sir Patrick Stewart (vagy a közösségi oldalakért felelős embere) posztolt ki a minap a Twitterre. 

  Erről lenne szó:

  stewart dog.png
  Fotó: Twitter

  A színész rendszeresen kampányol az állatok örökbefogadása mellett, és megpróbál jó példával elöl járni. Feleségével 2019. áprilisában például a Wags & Walks menhely Emma nevű pitbullját fogadták be otthonukba. Tessék megnézni azt a mosolyt: