Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A következő Marilyn Monroeként emlegetik ezt a 23 éves lányt, akit az interneten kezdtek ki a trollok, és halálos fenyegetéseket is kapott már a megjelenése miatt.

  Leylah Dobinson, aki magát modellként, illetve tartalomgyártóként definiál, több mint 20 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, saját bevallása szerint pedig a szexszimbólum, Marilyn Monroe természetes szépsége, és személyisége inspirálja őt.

  Azonban a Monroe hasonmás kénytelen volt azzal is szembesülni, hogy sokan vannak a neten, akik elítélik őt, és "kamunak", vagy épp "nárcisztikusnak" nevezik, de az is előfordult már, hogy halálosan megfenyegették őt. Leylah ezzel szemben nem adja fel, mindig is modell akart lenni, és azt mondja, hogy az ilyen támadásokkal csak azt érik el, hogy még keményebben dolgozzon az álmaiért. 

 • Angus Cloud karaktere az egyik legnépszerűbb figura az Eufória rajongói között, azonban a színészt nagyon zavarja, hogy sokan azt gondolják, önmagát alakítja az HBO sorozatában, ennek pedig hangot is adott.

  "Zavar, amikor az emberek azt mondják, hogy milyen könnyű nekem, hiszen csak önmagamat kell adnom. Mégis miből gondolják ezt? Ez egyáltalán nem ilyen egyszerű. Nagyon sokat teszek bele a figurába. Gondoljon mindenkit amit akar, de semmi köze hozzám." - fakadt ki Angus, aki hamarosan visszatér Fez szerepében az Eufória harmadik évadában.

 • Ruben Östlund filmje, a Szomorúság háromszöge nem az a mozifilm, amit mindenkinek lehet nyugodt szívvel ajánlani.

  WH
  Fotó: youtube

  A film főszereplője, egy luxushajó alkoholista és cinikus kapitánya ( Woody Harrelson), aki egy celebekkel, influenszerekkel és a felsőbb tízezer krémjével indul útnak, akiket egytől egyig megvet. Azonban minden a feje tetejére áll, amikor hajótörést szenvednek, a kapitány pedig kénytelen lesz megtanulni összedolgozni az általa annyira gyűlölt figurákkal, ha életben akar maradni.

  Az biztos, hogy a Szomorúság háromszöge nem közönségfilm lesz, ugyanis már az előzetes is bővelkedik gusztustalan jelenetekben.:

 • Nem egyszer vádolták már kannibalizmussal a 35 éves amerikai színészt, a Discovery+-on hamarosan megjelenő dokumentumfilm pedig még több szörnyűséget tervez leleplezni.

  Mint arról az Index is beszámolt, Hammer ellen még 2021-ben indított eljárást a Los Angeles-i Rendőrkapitányság, miután egy akkor 24 éves, Effie nevezetű lány azt állította, hogy a színész 2017-ben négy órán keresztül erőszakoskodott vele, nem ez volt azonban az első eset, hogy baljós felhők jelentek volna meg Hammer feje fölött – pár hónappal korábban ugyanis az a hír kezdett el terjedni, hogy a színész arról fantáziál, hogy törné össze majd enné meg egyik barátnője bordáit

  Az ügy mostanra odáig fajult, hogy Hammer életéről egy egész dokumentumfilm is készülőben van, mely az előbb leírtakat bizonyítékokkal készül alátámasztani és még több szörnyűséget tervez leleplezni. Az előzetest alább nézheti meg: