16:00, November 29.
Ecuador 1
Szenegál 2
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29.
Hollandia 2
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29.
Wales 0
Anglia 0
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29.
Irán 0
Egyesült Államok 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Érdekesen alakult a népszerűségi rangsor.

  Megkapták az első, nézőktől érkező visszajelzésüket a ValóVilág 11 játékosai, a szerkesztők ugyanis megmutatták nekik, ki milyen népszerű az Instagramon. A listát a friss, napi új követők száma alapján állították fel, mivel alapjáraton nagy különbség volt fiókjaik feliratkozói között.

  A dobogón szoros küzdelemben VV Bibi, Reni és Barna végzett, majd egy erős középmezőny után az utolsó helyekre Rico és Henrik szorult. Nekik mindössze ötödannyi új követőjük lett, mint népszerűbb társaiknak.

  Bibi és Reni sikongatva, teljesen megdöbbenve fogadták a diagramot, és még az sem lombozta le őket, hogy Ákos arra hívta fel a figyelmet, az előző évadok tapasztalatai alapján népszerűségük nem feltétlenül egyenlő a nézői szimpátiával. 

  „Legutóbb is voltak utált karakterek, és azokat is nagyon sokat követték” – magyarázta a srác, de szavai süket fülekre találtak.

 • Erről maga a fiatal színésznő mesélt most.

  wednesday
  Fotó: Instagram

  Még egy hete sincs, hogy megérkezett a Netflix kínálatába a Wednesday, az Addams family spinoffsorozata, de azonnal a közönség kedvencévé vált, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, több rekordot is behúzott rögtön. A hatalmas érdeklődés közepette a figyelmes nézők ki is szúrtak nemrég egy elég aprócska, de annál ijesztőbb részletet: Wednesdayt, pontosabban az őt alakító Jenna Ortegát szinte lehetetlen pislogáson kapni az egész évad alatt. Ennek okáról most maga az ifjú színésznő mesélt.

  „Egy jelenetet úgy csináltam végig az első forgatási hetek egyikében, hogy egyáltalán nem pislogtam, ami után Tim [Burton] azt mondta: »Nem akarom, hogy többé pislogj«” – kezdte Ortega a TeenVogue-nak, hozzátéve: ez egyébként nem volt tudatos lépés tőle, még csak fel sem tűnt addig neki, annyira ellazította az arcizmait. Ennek segítségével próbálta a későbbiekben is folyamatosan nyitva tartani a szemét.

  „Timnek nagyon tetszett a Kubrick-féle bámulás, amikor a szemöldökömön keresztül néztem, egy kicsit ijesztő volt. Azt hiszem, valami ilyesmit vált ki a nem pislogás is” – mesélte a színésznő.

 • A zsűri vette észre a szokatlan látványt, kiderült, Kármán Odett céklája kapott lángra.

  konyhafon
  Fotó: RTL

  Érdekes látványra kapták fel a fejüket a Konyhafőnök VIP zsűritagjai a hétfői adás alatt: felgyulladt ugyanis a stúdióban lévő mikró. A tűzről is ők szóltak a munkába belefeledkezett versenyzőknek, mint kiderült, Kármán Odett használta épp az eszközt, aki rögtön odaszaladt, hogy mentse a menthetőt.

  „Én nem is láttam még ilyet. Füstöl, lángol, mi történt?” – kérdezte Fördős Zé, miközben az Éjjel-Nappal Budapest színésznője kimenekítette a mikróból megpörkölődött cékláját. Az nem derült ki, hogy mi miatt égett meg a zöldség, mindenesetre ehhez foghatóval még a sokat látott Rácz Jenő sem találkozott.

  „Az utolsó elemem, ami szép volt, azok is tönkrementek. Fel tudtam volna úgy robbanni, mint az a cékla” – mesélte Kármán, aki a baki ellenére is megmenekült a kieséstől, így folytathatja  a versenyt.

 • Nemrég az ugandai Queen Elizabeth Nemzeti Parkban készültek izgalmas felvételek két rivális vízilóról, amint harcba keveredtek. A felvételeken két többtonnás hím látható, ahogy egymásnak ront, és félelmetes összecsapásba keveredik. A gigászi harc drámaian néz ki – ne felejtsük, hogy a vízilovak a leghalálosabb nagytestű szárazföldi emlősök.

  Ezeket a képeket Mark Fernley készítette az Ishasha folyón.