Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Több mint három hónapja már, hogy csatornát váltott Szabó Zsófi. A műsorvezető most kolléganőjének, Lékai-Kiss Ramónának mesélt ennek előzményeiről Titkok Ramónával harmadik részében.

    Ha tök őszinte akarok lenni, akkor nem éreztem magam a helyemen az előző csatornámnál már. Ez az érzés már jó sok évre megy vissza részemről. Néha kérdezték tőlem emberek, hogy miért nem a Mokkában vagy?”, és akkor mondtam, hogy hát, amúgy tényleg, jó kérdés

    – kezdte a tévés, hozzátéve: hiába hat meghökkentőnek, szerinte természetes, ha egy ember munkahelyet vált.

    „És akkor valahogy ez a gondolat már megszületett a fejemben, és szerintem én ezt bemanifesztáltam. Egyre többször beszélgettem erről, hogy miért nem itt, miért ott, de még nagyon kötődöm oda, azokhoz az emberekhez. És aztán, amikor átjöttem, akkor meg magától értetődő volt, hogy a Mokkában folytatom.”

    Mint mondta, első napján ugyan nagyon izgult, de a beilleszkedés gyorsan ment neki. Pedig a Reggeli és a Mokka ég és föld.

    Ott egy ilyen nagyon röhögős, nagyon felszabadult, nagyon családi közeg volt, a Mokka viszont pont a hírek miatt sokkal keményebb reggelre. Tehát itt ez a röhögős része elmarad, viszont itt is érzem az összetartást, amikor összekacsintunk a kollégákkal, amikor reggel megkérdezzük, hogy telt az előző nap, hogy ébredtél, mit csináltál. Egyből összekovácsolódsz a többiekkel” – idézte Szabó szavait a 24.hu.

  • Jackman már végleg elbúcsúzott a karaktertől, mikor újra lehetőséget kapott.

    Képernyőfotó 2024-07-03 - 20.22.27.png
    Fotó: instagram

    Már csak pár hét, és megérkezik a mozikba az év egyik legjobban várt filmes nagydobása, a Deadpool és Rozsomák. Az X-Men karaktere az utóbbi évtizedekben összenőtt már Hugh Jackman nevével is, pedig a színész az első szereplőválogatáson csúnyán elvérzett. Visszaemlékezése szerint a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige producer a balul elsült casting után azért elvitte őt étterembe, ezt a gesztust pedig sosem fogja elfelejteni. 

    Mondtam is neki, hogy Kevin, tudjuk mind, hogy nem kapom meg a szerepet, nem kell a vacsora. De nem, ott maradt velem steaket enni és kivitt a reptérre is. Ez volt a legkedvesebb gesztus. Azt hittem, sosem látom őt többé

    – magyarázta Jackman. A szerep végül Russel Crowe-t találta meg, aki nem élt a lehetőséggel, maga helyett Jackmant ajánlotta a stábnak.

    Nem, ez még nem a happy end helye, Crowe kérésére figgyet hányva, a filmesek ekkor Dougrey Scott neve mellett tették le a voksukat, és már le is szerződtettek az X-Menre, amikor kiderült, a csúszó munkálatok egybefolynak másik filmje, a Mission Impossible 2. forgatásával. Dougrey kihátrált, Rozsomák pedig újra színész nélkül maradt: ekkor hirdették meg az újabb válogatást, ahol már valóban Jackman lett a befutó.

    „Ez volt a második szerep, amit Russel elutasítása miatt kaptam meg. Olyan jó volt hozzám!” – árulta el Jackman. 

  • Az énekesnő igyekszik inkább kettesben lenni kislányával vagy párjával, a hármas programokat nem erőlteti annyira.

    Továbbra is dúl a szerelem Völgyi Zsuzsi és kedvese, Kökény Tamás között, akik idén augusztusban ünneplik majd harmadik évfordulójukat. Az énekesnő ennek ellenére még mindig kettesben él elsős kislányával, és ezen nem is tervez változtatni.

    „Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt, mind a kettőnknek megvan az otthona. Így nálunk nincsenek szürke hétköznapok, mindenki szervezi a saját életét. Nem múlik a vágyakozás a másik iránt, és minden egyes találkozásra nagyon készülünk, várjuk, és amíg nem látjuk újra egymást, addig hiányzunk egymásnak” – kezdte a hot! magazinnak Völgyi, más alapelvekről is lerántva a leplet.

    Persze vannak közös programjaink hármasban is, de ez a ritkább; inkább kettesben vagyunk, vagy a lányommal vagy a párommal. Így Glória nem érzi azt, hogy Tomi „elveszi az anyukáját”. Nagyon odafigyelek, hogy minőségi időt töltsünk együtt. A nyaralást is úgy kell elképzelni nálunk, hogy nyaralunk kettesben Glóriával, majd Tomival is. Ez mind a hármunknak megfelel! Nem mondom, hogy könnyű egyedülálló édesanyának lenni, de élvezem minden pillanatát

    – magyarázta az énekesnő.  

    (via Bors)

  • Ezen nevet a TikTok népe.

    Immár több mint két évtizede hagyomány, hogy Kiszel Tünde minden évben kiadja glamúrnaptárját, amikor pedig új hónapot kezdünk, azaz lapoznunk kell a kalendáriumban, azok a rajongók is betekintést nyerhetnek a kiadványba, akik amúgy nem vásárolták meg maguknak azt. A mindig mosolygós naptárdíva ugyanis az Instagram-oldalán minden hó elején megosztja az aktuális fotót. Így volt ez most, július 1-jén is.

    Mivel ezt a kiadást legfőképpen Disney-mesék ihlették, Kiszel Tünde júliusnál Arielként, azaz A kis hableányként pózol egy pikkelyes hatású, uszonyos ruhában és vörös parókában. Az Instagramon megosztott bejegyzés a jelek szerint Kajdi Csabához, azaz Cylához is eljutott, aki sajátos, sokakat szórakoztató stílusában egy rövid videót is gyártott Kiszel Tünde naptáráról. 

    A modellügynökség-vezető, influenszer, aki sosem rejti véka alá a véleményét, eredetileg a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében tette közzé reakcióját, ám az végül a TikTokra is felkerült. Kajdi, miközben Kiszel posztját nézte, be is kapcsolta a tévén A kis hableány című mesét, s meglehetősen egyedi módon kezdte el énekelni annak egyik betétdalát. Kajdi akkor ugyanis, amikor nem a képébe mondja másoknak, mit csinálnak rosszul, vicces sztorikkal szórakoztatja követőit. Így történt, hogy Kiszel naptára miatt átköltötte a dalt.

    A humor Kiszel Tündétől sem áll távol. Ezt bizonyítja az a videófelvétel is, amely olaszországi nyaralásán készült a naptárdíváról, amint a viharos idő ellenére mosolyogva integet, közben a hullámok ide-oda dobálják. Kiszel ugyan próbált egyensúlyozni, de váratlanul elérte egy nagyobb hullám és a víz alatt találta magát. Ezt a részt persze nem vágta ki a videóból.