Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Teljesen megváltozott az élete azóta. 

    A Puskás-Dallos házaspár még 2020-ban a barátaikkal közösen döntöttek úgy, hogy létrehoznak egy faültető egyesületet, a Woodapestet. Mint kiderült, megalakulásuk óta töretlenül ültetik a fákat Budapest-szerte az önkéntesekkel. A Storynak Puskás-Dallos Bogi elmondta, hogy számára is rejtély, hogyan tud férje „a tökéletes apaság, a színészet, tévés szereplések mellett” mindenre időt szakítani.

    Számomra legalább 7-8 éve nagyon fontos az állat- és természetvédelem, amióta lett egy kiskutyám és vegán lettem, de igazán, amikor az életemre nagy hatással volt, amikor elindult a faültető egyesület. Érdekes volt, ahogy átgondolta az ember: oké, hogy ültetek fákat, de akkor mivel tudom megóvni a fákat, és mit tudok átnézni a fogyasztásomban, ami miatt nem kell azokat kivágni

    – mondta Puskás-Dallos Peti, aki többekkel mostanra közel 300 fák ültettek el Budapest szerte.

  • Évekig tűrt a párjának, majd betelt a pohár.

    Képernyőfelvétel (956).png
    Fotó: TV2

    Ahogy arról korábban írtunk, Molnár Anikó új kapcsolata a 49. születésnapja előtt nem sokkal zátonyra futott. Az erotikus tartalomgyártó most a Tények Pluszban kitálalt titokzatos szerelméről. Évekig szenvedett az korábbi Nagy Ő a se veled, se nélküled-kapcsolatban, pedig volt barátja alázta, elárulta, megcsalta és kihasználta.

    Mint mondta, többet sírt az egykori párja mellett, mint az egész életében együttesen. Eközben a nyilvánosság erről mit sem tudott, hiszen Molnár nem fedte fel, hogy kapcsolatban élne. Évekig tűrt, sőt, küzdött, hogy megmentse a viharos szerelmi életüket.

    Bármit tettem a kapcsolatunkért, egyszerűen úgy éreztem, hogy kevés. És akkor annál többet és többet tettem, szinte már erőmön felül érte, saját magamat alárendelve

    Az OnlyFans-modell életében viszont eljött a felismerés: végleg pontot tett az egészségtelen párkapcsolata végére, és kiadta a férfi útját. Mindennek ellenére nem szomorkodik, a szőkeség továbbra is keresi élete párját.

  • Ma este dől el, hogy ki lesz a Sztárban Sztár All Stars győztese.

    döntősök
    Fotó: TV2

    Több héten át tartó versengés után, ma este kiderül, hogy ki lesz a Sztárban sztár jubileumi évadának, a Sztárban Sztár All Stars győztese. Sok izgalom és átalakulás vár a versenyben lévő négy énekesre, akik döntőben egy-egy szólóprodukcióval és duettel is készülnek. Múlt szombaton kialakult az All Stars évad TOP 4-es mezőnye, melynek értelmében végül Gubik Petra, Péter Srámek, Oláh Gergő, és Puskás-Dallos Peti száll versenybe a végső győzelemért. Bár az elmúlt hetekben mindegyiküknek sikerült felejthetetlen pillanatokat szerezniük mind a nézőknek, mind a zsűritagoknak, de végül csak egyiküké lehet az ország legsokoldalúbb előadójának járó cím.

    A TV2 műsorának ma esti fináléjában az egyéni produkciók után Gubik Petra Rúzsa Magdival énekel duettet, méghozzá úgy, hogy közben Marsalkó Dávid bőrébe bújik és közös dalukat, a Szeretni, akit nem lehet-et éneklik majd el. Péter Srámek Szinetár Dórát utánozza, és Kasza Tibivel közös dalát, a Nézz rám Istenem című slágert adják elő. Puskás Peti Majka lesz és Curtis-szel lép színpadra a Füttyös című dallal. Oláh Gergő pedig Emilionak öltözik és duettpartnerével, Radics Gigivel a Ne nézz vissza rám 2019-es verzióját elevenítik fel.

    Ön szerint ki lesz a Sztárban Sztár All Stars győztese?

  • Mesés szertartáson mondta ki a boldogító igent.

    Sydney van den Bosch szeptember végén hivatalosan is összekötötte életét szerelmével, Kaszás Benjáminnal. A műsorvezetőnő és a teniszedző a Balatonnál keltek egybe egy különleges ceremónia keretein belül, melyről most egy újabb csodás felvételt osztottak meg a nyilvánossággal.

    Azt hiszem csak MA 20x néztem vissza

    – írta a tévés videója mellé, amit ide kattintva tekinthet meg. A Szerencsekerék szerencselánya azóta egy igazi egzotikus helyen, a Maldív-szigeteken is járt, ahol a nászútjukat töltötték kedvesével.