Szilárda
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Clipboard57
  Fotó: Viasat3

  Ésszel tessen félni, javasolja a bulvársajtóban mostanában lecserélt melleivel haknizó Luxusfeleség Vivien, akit felhívtak telefonon, és azt mondták neki, hogy nyert 400 000 forintot. Namármost, ha ln Luxusférj Attila lennék, akkor nevetve csaptam volna rá a telefont a hívóra, fiam, a pedikűröm többe kerül naponta rongyos 400 000 forintnál felkiáltással, de Vivien, luxusfeleségség ide vagy oda, a kicsit is becsüli, és megadta a bankkártyája adatait a hívónak.

  De nem kapott pénzt. döbbenet.

  Aztán észbe kapott, és letiltatta a kártyát, amit egyébként nem nagyon használt eleve, hogy a csalók ne tudjanak vele mit kezdeni, bár alapesetben a számsorral nem is tudnának, ahhoz, hogy pénz legyen belőle, kell a 3 jegyű biztonsági kód a hátuljáról,

  AZT MEG ÉPESZŰ EMBER TELEFONON NEM ADJA KI, UGYE.

  A történet legszebb része a lecsengése, miszerint ezek a gazok utána még hívogatták is Luxusfeleség Vivient, hogy te, figyu, a kártyával baj van. A Blikknek elmesélt történetben ráadásul az szerepel, hogy többször is hívták, ezt sem értem teljesen miért nem vette fel és küldte el őket a picsába?

  A lényeg: bankkártyaadatot telefonon NEM adunk ki, oszt kalap.

 • A Mashable gyűjteményének köszönhetően ma is átélheti azt a borzongató, nyomasztást, hogy mennyire öreg. A lap ugyanis összeszedett 17 filmet, ami 2019-ben lesz pontosan 20 éves, és szinte biztos, hogy van köztük legalább egy, amiről önnek is olyan élménye van, mintha csak tegnap lett volna, hogy látta. Íme néhány cím a listáról:

  1. 10 dolog, amit utálok benned
  2. Mátrix
  3. Amerikai pite
  4. A csaj nem jár egyedül
  5. Harcosok klubja
  6. Kegyetlen játékok
  7. A múmia
  8. Ideglelés
  9. Csillagok háborúja I: Baljós árnyak
  10. Notting Hill

  És, akkor indulhat is a sírás azon, hogy régen minden jobb volt!

  ytWYcAfRQeSks4vt872rHK
 • A 21. század egyik legjelentősebb rappere, a majdnem Magyarországon is koncertező Pitbull, egy személyéhez hasonlóan fontos slágerhez nyúlt, hogy elkészítse az év egyik legértelmezhetetlenebb felvételét: a saját verzióját a Toto együttes Africa című dalából. 

  toto-africa-1982-9

  A kubai származású zenész egyébként nem teljesen csak a saját szórakoztatására dolgozta fel az internet kedvenc számát, hanem az Aquaman című filmhez. Az eredményt a videóban meghallgathatja, de előre szólunk: utána már semmi nem lesz olyan, mint korábban. 

 • Másfél év múlva be lehet menni a földrengéstől és cunamitól megrongált fukusimai erőmű miatt 2011 óta üresen álló Futaba településre – írta a Japan Times. Igaz, az egykor hatezres kisváros ekkor még nem kezdhetné újra az életet. Az 50 négyzetkilométeres városból most csak 2 négyzetkilométere látogatható. Ezen a korlátozáson enyhítenének 2020 tavaszán, amikor az egykori lakók nappal megközelíthetnék otthonaikat. 

  Egyúttal megkezdődnének a helyreállítási munkálatok is, így az ígéret szerint az egykori lakók 2022-ben visszaköltözhetnének Futabába.