Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • „Mexikónak két arca van” – olvasható Ördög Nóra legfrissebb videója mellett, amelyben azt mutatja be, hogy bizony a hely, ahol az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsor forog, nem éppen veszélytelen, akár el is rabolhatják őket. 

  Képernyőkép 2023-03-28 145810.png
  Fotó: Facebook

  Van egy település, ahol nem szabad megállni nekünk sem meg a versenyzőknek sem. Ha véletlenül ott kirakják őket, akkor azonnal megy értük a securityautó 

  – magyarázza a felvételen a műsorvezetőnő. A bejegyzésben azt is hangsúlyozta, bármennyire is elrabolja a szívüket a nappali színes világ, este 10 után egy egészen másik élet bontakozik ki a szemük előtt. Azt is megjegyezte:

  soha nem volt még ennyi biztonsági ember a stábjukkal, mint most.

 • GettyImages-634060350
  Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

  Matt Damon és ritkán látható felesége, Luciana nyilvános szereplésen jelent meg egy vörös szőnyeges eseményen. A színész és kedvese három lányukkal, a 16 éves Isabellával, a 14 éves Giaval és a 12 éves Stellával volt látható legújabb filmje, az AIR hétfő esti Los Angeles-i premierjén.

  Az április 6-án megjelenő film történetében feltárja az akkor még újonc Michael Jordan és a Nike kosárlabdarészlege közötti nagyszabású partnerséget, amely az Air Jordan márkával forradalmasította a sport és a divat világát. A filmsztár az alkotásban régi barátja és gyakori munkatársa, Ben Affleck oldalán fog játszani, aki a filmet is rendezte.

 • Nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben még nem kell búcsút mondanunk a John Wick-franchise-nak, hiszen egyes értesülések szerint további filmek is tervben vannak.

  GettyImages-1474940869
  Fotó: Monica Schipper / Getty Images Hungary

  Keanu Reeves népszerűsége továbbra is töretlen, sőt a John Wick 4. részére mondhatni soha nem látott magasságokba emelkedett. A világ kedvenc bérgyilkosaként a rajongók újra és újra szívesen látnák szerepelni a vásznon, ezért a Lionsgate stúdió még nem akar búcsút inteni a filmsorozatnak. Joe Drake, a cégcsoport elnöke annyira megörült a hírnek, hogy a negyedik felvonás 137 millió dollárt hozott a nyitó hétvégén, hogy el sem tudja képzelni, hogy vége szakadjon a szériának.

  A 4. fejezet a Rotten Tomatoeson jelenleg több mint kétszáz kritika után 95 százalékos értékelést ért el, ezzel a franchise legjobbra értékelt filmje lett. Azt egyelőre nem lehet biztosra tudni, hogy folytatás vagy spinoff van-e készülőben, mindenesetre várhatóan nagyobb megújulás fog bekövetkezni a John Wick-univerzumban.

  (via Ladbible)

 • A kis Amelia Ling megmentette idős szomszédja, Maureen Franklin életét, miután az otthonában váratlanul összeesett. A 11 éves lány meglátta, hogy a 74 éves nő otthonában égnek a fények: az idős nő elesett, és három napja a földön hevert, mert nem tudott mozogni.

  Amelia és Maureen korábban is beszélgettek már a lépcsőházban, így a fiatal lány benézett az ablakon, és meglátta az asszony papucsos lábát a padlón heverni. Rögtön hazarohantak barátaival, és riasztották az édesapját, a 40 éves Craig Linget, majd visszatértek a lakásba, és kénytelenek voltak betörni, miután az asszony segélykiáltásait hallották. A mentősök megerősítették, hogy a figyelmes kislánynak köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj. A képen a megmentő és a megmentett látható, ahogy először találkoznak az eset óta.