Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közös fotóval jelentkezett be a házaspár.

  Az Operett Színházból jelentkezett be követőihez Vastagné Domján Evelin, aki, mit kiderült, most járt életében először színházban. Erről a férjével közösen készített szelfije alatt írt a Nyerő Páros korábbi versenyzője.

  „Ciki vagy nem, de én még nem voltam színházban. Talán amikor óvodás voltam, akkor elmentünk közösen, de arra egyáltalán nem emlékszem, hogy mit néztünk meg. 

  Nagyon érdekes, hogy ahogy az ember idősebbé válik, egyre jobban érdeklik olyan dolgok amik korábban meg sem fordultak a fejében.

   Velem is ez történt. Így hát megnéztük ezt a fantasztikus színdarabot, ami egyszerűen csodálatos volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük, hogy részesei lehettünk egy ilyen gyönyörű estének” – fogalmazott bejegyzésében Vastag Csaba felesége, hozzátéve: a Monte Cristo grófja című darabot látták párjával, ami mindkettőjüknek nagyon tetszett. Sorait olvasva nem lenne meglepő, ha Vastagékat legközelebb is  valamelyik színház nézőterén szúrnák ki rajongóik.

 • Rácz Béla, azaz Young G az RTL Reggeli című műsorában indította a csütörtököt a feleségével, Rácz-Mészáros Norinával valamint közös kislányukkal, Rebeka Ninával. A stúdióba a kiskutyájuk is velük tartott, aki két hete csatlakozott családjukhoz. A ValóVilág negyedik szériájának játékosa a fajtiszta eb, Snacky kapcsán elmondta: miért és hogyan esett rá a választásuk, de azt is kifejtette, miért nem tartja minden esetben jó ötletnek menhelyről befogadott kutyákat.

  A rappert és nejét sokan kritizálták, amiért fajtiszta ebet akartak, de a menhelyen élő négylábúakkal kapcsolatban volt némi fenntartásuk.

  Én megmondom őszintén, nem tudom, hogy ki ajánlja, lehet, hogy sokan így vannak vele – én baromira nem ajánlom azt, hogy menhelyről hozzál el kutyát egy kisgyereknek. Ha nekünk kettőnknek lett volna, nem is lett volna kérdés, nyilván onnan hozzuk. Féltettem volna Rebekát, még csak 3 éves, hogy olyan kutyát, ami erőszak által került oda... sokkal több odafigyelést igényel. Nekünk ez így egyszerűbb volt. Van egy nehézségi faktor a kicsivel és a naggyal is, nem akartunk még egyet, bár ő se könnyű eset, de sokkal egyszerűbb, mintha menhelyről hoztuk volna

  – magyarázta a kétgyermekes édesapa.

 • Le sem tagadhatná híres édesapját Jude Law legidősebb fia, Rafferty. A zenészi szakmába is belekóstoló, modellként dolgozó férfi most épp annyi idős, 27 éves, mint amikor édesapja egyik leghíresebb karakterét, A tehetséges Mr. Ripley Dickie Greenleafjét keltette életre a filmvásznon, ez a tény pedig magát a színészt is igen csak meglepte.

  Visszanézve arra a filmre furcsa belegondolni, hogy 25 éve volt. A legidősebb fiam, Raff 27 éves, én sem voltam sokkal idősebb... sőt, pont ennyi idős voltam akkor 

  – magyarázta Law a People magazinnak, akik egymás mellé is tették a fotóikat. Tény és való, az apa-fia páros megtévesztésig hasonlít egymásra, így nem is lenne kérdés, ki játszhatná egy esetleges előzményfilmben karakterét – pláne, hogy Raff színészként is bontogatja már szárnyait.

  „Nagyon jó! Imádtam A levegő uraiban” – dicsérte gyermeke legfrissebb alakítását a brit filmsztár.

 • Az üzletember szerint szigorra van szükség.

  Ha Balogh Leventén múlna, akkor a mai fiataloknak biztosan fel kellene kötniük a gatyájukat, a Cápák között befektetője ugyanis úgy véli, vissza kellene állítani a kötelező sorkatonaságot. Az üzletember szerint szigorra lenne szükség.

  A Szentkirályi ásványvíz alapítója továbbra is sok energiát szán arra, hogy felkutassa a tehetséges fiatalokat: az utóbbi időben több száz egyetemi előadást tartott meg. Bár a magyar oktatás színvonaláról jó véleménye van, a nyugati iskolarendszerről kevésbé: úgy véli, túlságosan enyhe követelményeket támasztanak a diákok elé.

  Bizonyos szintű szigorra szükség van. Én még voltam katona 18 hónapig. Nem örült neki senki, hogy elvesznek ennyi időt az életünkből, de nagyon jót tett nekünk. Kellett, mert embert faragott belőlünk. Megtanultuk kimosni, összehajtani a ruhánkat. Vissza is hoznám, mert szükség van rá. Mondjuk nem 18 hónapot, de 12-t biztos. Én abba a rendszerbe, ahol nincs egyes vagy bukás, nem hiszek. Akkor mi az ösztönző erő arra, hogy jobban teljesítsek? Ilyen jegyek vannak, hogy ejnye-bejnye, meg ügyes voltál. Hagyjuk már!

  – akadt ki a Talk TVZWorld podcast című műsorában Balogh, aki azt is elárulta, miért nem szeretné, ha gyermekei külföldön tanulnának. 

  „Szimi még belesett ebbe a téves Kelet-Európai őrületbe, hogy minden jobb, ami külföldön van. A Bólyaiba járt, remek jegyei voltak, aztán kitalálták, hogy a Kingstonra megy Londonba. Bejutott, de három év alatt rájött, hogy nem akar külföldön élni. Volt egy felesleges körünk Anglia és Magyarország között. De utána nem sokkal megálmodta magának a pszichológiát, és most ezt végzi. A középső lányom, Tiffany nem igazán szeret tanulni, ő inkább vállalkozó fajta, még bontogatja a szárnyait. A legkisebb lányom, Szofi pedig már 13 éves kora óta nemzetközi jogász akar lenni. Nála még megy a küzdelem, hogy külföldön vagy itthon fog-e tovább tanulni, de remélem, én fogok győzni és itthon marad” – magyarázta a vízkirály, akinek szavait a Story idézte.