Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az egykori valóságshow-szereplő is megerősítette a hírt.

  vvmerciesparja.png
  Fotó: RTL

  Az rtl.hu szerint istenhozzádot mondott egymásnak Balázs Mercédesz, azaz Cedes és párja, Krisztián. A követők egy ideje már pedzegették, hogy nincs rendben valami a ValóVilág korábbi játékosának kapcsolatával, hiszen annak közösségi oldaláról az összes közös fotó eltűnt.

  Igen, vége.

  Ne kérdezzetek erről többet.

  kÖsZi

  – írta ki a BeleValóVilág műsorvezetője angolul a korlátozott ideig megtekinthető Instagram-történetében, vélhetően a kapcsolatára célozva. 

  Korábban a Fókusz riportjából az is kiderült, hogy a rapper nem a szokásos fehér, hanem rózsaszínű ruhát visel majd a nagy napon, és a fiatalembernek is egy ehhez illő, rózsaszínes árnyalatú öltönyt szeretnének. Azt mondták, 150 fős lesz a lagzi, mellyel addig szerettek volna várni, míg VV Merci fogszabályzója le nem kerül, mert a lány nem szeretett volna azzal szerepelni a képeken. A fiatalok eljegyzésére egyébként tavaly júliusban került sor Párizsban, az Eiffel-toronynál.

  A fiatalok egyébként az OnlyFansen is megtalálhatóak, ahol korhatáros képeket árulnak magukról. 

 • „Kétezer forint, az elég kemény” – csodálkozott rá.

  Nemrég költözött vissza Magyarországra Horváth Éva, aki férjével és két gyermekével, Kristóffal és Alexszel huzamosabb időt töltött Balin, Indonézia egyik legnépszerűbb üdülőhelyén, ezért első hazai bevásárlásakor eléggé meglepődött néhány termék árán. A modell-műsorvezető azt mondja: míg az üzemanyag meglehetősen olcsó, sok terméket hasonlóan áraztak be, mint Magyarországon, tejfölt azonban nem lehet kapni a szigetországban. A kétgyermekes édesanya ezért is lepődött meg annyira a tejtermék kétezer forintos árán.

  Tejfölt kint nem lehet kapni, nincs összehasonlítási alapom. Most bementem, és vettem egy ilyen nagy tejfölt, kettőezer forint. Mondjuk, az elég kemény volt számomra

  – mondta Horváth a Fókusz inflációról szóló riportjában, amit a 24.hu szemlézett, és amelyben más hazai hírességek is mesélnek arról, hogyan érinti őket a folyamatos drágulás. A drasztikus áremelkedés ugyanis mindenkit érint – még a sztárokat is, akikről sokan azt hiszik, hogy nekik kolbászból van a kerítés.

 • Megfogadta: soha többé nem nyúl zöldséghez.

  Egy brit nő azt állítja, hogy egy igen kivételes étrendnek, pontosabban a nyers húsok fogyasztásának köszönheti, hogy élete legjobb formájának örvend. A 19 éves India Castley, aki az angliai Southport városában él, éppen egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy kiiktatja életéből a zöldségeket, s helyettük jóformán csak steaket és belsőségeket eszik, jóllehet ez igencsak rizikós vállalkozás. Mióta ehhez tartja magát, állítása szerint 31 kilótól szabadult meg, leküzdötte depresszióját, megszűntek a gyomorproblémái, és a pattanásai is eltűntek. 

  Castley, akinek étkezési szokásai megosztják az internetezőket, gyümölcsöt sem fogyaszt, a tojásról és a velőről, valamint a nyers tejtermékekről azonban nem mondott le.

  Az emberek azt gondolják, unalmas az étrendem, de én ettől még változatosan étkezem. Ha az ember belevág, nem is akarja majd abbahagyni. Máj, vese, főtt vagy éppen nyers tojás, velő, sajt és a tej is jöhet

  – mondta a Wales Online riportjában Castley, aki boldogabbnak érzi magát, mint valaha.

   A barátaim és a rokonaim rám sem ismernek. Mióta elsősorban nyers húst eszem, mindenhez elég motivált vagyok, ez régen nem volt így. Az ágyból sem tudtam kikelni, mindenen nagyon szorongtam

  – tette hozzá.

  Nem India Castley az egyetlen, aki a nyers húsra esküszik; ez lett az utóbbi évek egyik diétaőrülete. Korábban egy Brian Johnson nevű férfit is bemutattunk, aki úgy véli, kőkemény izmait annak köszönheti, hogy húsz éve nyers húson él. Egy másik férfi pedig azért vágott bele egy bizarr kísérletbe, mert ki szerette volna deríteni, hány napig tud úgy életben maradni, ha a húst kizárólag nyersen, hőkezelés nélkül eszi.

 • Először érkezik Magyarországra a Hollywood Vampires. Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen július 18-án a Papp László Budapest Sportarénában áll színpadra. 

  Képernyőkép 2023-06-09 074756.png

  Az esemény kapcsán a zenekar tagjai közül Alice Cooper és Joe Perry videóban üzent, tudatva, mennyire várják, hogy találkozzanak a magyar közönséggel.

  A Hollywood Vampires nem csupán egy rockzenekar, hanem igazi élő legendák csapata, akik ötvözik a vámpírok kifogyhatatlan erejét a rock energiájával. Zenéjük és performanszuk vérpezsdítő, dinamikus, intenzív, energikus, katartikus és rendkívül izgalmas. Az új, „Rise” című stúdióalbumukon méltóképpen tisztelegnek a zenetörténet kiemelkedő alakjai előtt, Budapestre egy csomó zenei ínyencséggel érkeznek, köztük a The Who, Led Zeppelin, David Bowie és a Motörhead dalaival.