11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 0
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Helyére két új játékos érkezett.

  Képernyőfotó 2022-11-27 - 8.19.59.png
  Fotó: RTL

  Szombat este azonnali hatállyal, párbaj nélkül távoznia kellett a Való Világ 11. luxusbörtönéből az egyik játékosnak, aki a nézői szimpátiaszavazatok alapján VV Lamin lett. A 27 éves férfi mindössze egy hetet töltött a VV-villa falai között, balhés viselkedése azonban a jelek szerint így is soknak bizonyult a képernyők előtt ülők számára.

  A hírrel Nádai Anikó jelentkezett be a versenyzőkhöz, akik őszinte döbbenettel hallgatták a műsorvezetőt, többen pedig sírva is fakadtak.

  „Én tudtam, hogy ez lesz. Ez van, ez ilyen” – reagálta le a helyzetet Lamin, akinek mindössze egy perce volt elbúcsúznia társaitól. Bár VV Piros felvetette, hogy átadja neki a védettséget biztosító piros kendőjét, hátha ezzel változtathat a dolgokon, ez sem bizonyult mentőövnek, Lamin a tegnap estét már a villán kívül töltötte.

  „Az első két nap nagyon megindultunk. Túl sokat ittam, kicsit elvesztettem a fejem” – fejtegetette a VV11 első kiesője később a stúdióban távozása lehetséges okait. Utólag már bánja, hogy így tett, a leginkább pedig barátait fogja hiányolni a játékból.

  A villa bejárati ajtaja azonban Lamin távozását követően hamarosan újra kinyílt, ugyanis helyére  mindenki legnagyobb meglepetésére két új versenyző, VV Márió és VV Dani költözött be.