2024. június 24. 21:00
Albánia
Spanyolország
Düsseldorf Arena III. forduló
2024. június 24. 21:00
Horvátország
Olaszország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szűk körben mondták ki a boldogító igent.

  Megnősült Thomas Brodie-Sangster, akit a legtöbben az Igazából szerelem Samjeként ismerhetnek, de szerepelt később többek között Az útvesztő-filmekben és a Vezércsel című sorozatban is. A 34 éves színész kolléganőjét, a 38 éves Talulah Riley színésznőt egy angol faluban, Anstey-ben vezette oltár elé, hangulatos és meghitt esküvőjükön mindössze csak a család és pár barátjuk vett részt. A szerelmesek 3 éve alkotnak egy párt, egy közös sorozat forgatásán, 2021-ben találkoztak először.

  Riley-nak ez volt a harmadik házasságkötése: korábban kétszer is hozzáment Elon Muskhoz, ám végül kapcsolatuk mindkétszer zátonyra futott. A nő ennek ellenére jó kapcsolatot ápol exférjével, aki eljegyzésük híréhez is gratulált korábban a Twitteren.

 • Már több millióan látták a kellemetlen felvételt.

  mma
  Fotó: Twitter

  Vannak olyan napok, amikor azt érzi az ember, hogy egyszerűen semmi sem akar összejönni – nos, valami hasonlót élhetett át Lukas Bukovaz is az előző hétvégén. A cseh MMA-harcos először elvesztette aktuális mérkőzését, majd úgy döntött, innen szép győzni, ha már a meccs nem sikerült jól, legalább megkéri barátnője kezét.

  A ringben féltérdre ereszkedő férfi valószínűleg nem számított arra, hogy szerelme kosarat ad neki, pedig pontosan ez történt, méghozzá a lehető legkellemetlenebb módon. 

  A lány hosszas habozás után, 20 ezer néző füle hallatára utasította vissza a felé nyújtott gyűrűt, utalva arra, párja hűtlen lehetett hozzá korábban.

  „A történtek után azt hiszem, valószínűleg nem. Nem hiszem” – érkezett a szintén rendkívül zavarban lévő hölgy válasza, a szituáció csúcsaként pedig nem csak csúnyán kifütyülték őt, de valaki (talán párja edzője) oldalról jól le is öntötte vízzel.

  Természetesen a ritka kínos jelenetről videó is készült, ami, ha alapjáraton nem lenne elég baja a párnak, most el is szabadult az interneten. A Twitteren már több mint 10 millióan látták a felvételt, és valószínűleg ez a következő órákban csak növekedni fog. Az, hogy a férfinak aztán sikerült-e rendezni viszonyát barátnőjével, egyelőre nem tudni.

 • Először mesélt szerelméről Galambos Bolgárka, Galambos Lajos 25 éves lánya. A divattervező egy nála 29 évvel idősebb üzletemberrel, Csipák Péterrel alkot egy párt hónapok óta, kedvesével egy közös munkának köszönhetően ismerkedtek meg.

  A párom szakmabeli, úgyhogy nagyon sokat segített nekem az álmaim elérésében. Értékes, hasznos tanácsokkal látott el, és egyfajta védőhálóként végig mellettem állt. Ha ő nincs, nem biztos, hogy ezt meg tudom így valósítani. A ruhák tervezéséért teljes mértékben én felelek, az illusztris környezet viszont az ő érdeme. Nagyon hálás vagyok neki a támogatásért, azért, hogy szakmailag lát bennem potenciált, és hitt, hisz bennem

  – mesélte aStory.hu-nak Galambos, méghozzá ruhamárkája, a BGA Style bemutatóján. Az eseményen kedvese mellett édesanyja is jelen volt, ez volt hosszú idő után az első nyilvános rendezvény, ahol megjelent. Lánya emiatt rendkívül hálás neki.

  „Anya rettentő büszke rám, és meg kell jegyeznem, hogy nagyon nagy dolog, hogy ma eljött a bemutatóra. A jelenlétével apát is képviselte, aki ugyan nem lehetett itt az eseményen, mégis mindenről tudott, naprakész volt, és a távolból drukkolt nekem. Sokat ötleteltünk közösen, de amire a legbüszkébb vagyok, azok a régi fúvós hangszerei, amiket az ő hozzájárulásával hoztam el otthonról, majd állítottam ki az üzletemben.”

 • Idén már negyedik alkalommal szervez tábort a tanyasi életre való nevelés jegyében Kucsera Gábor. Az olimpikon a Mokka riporterének a helyszínen, Nagyvázsonyban mesélt programjaikról, például, hogy minden reggelük tornával és állatetetéssel kezdődik, azt követi csak a reggelizésük, de a hét folyamán például egy veszprémi állatotthonba is ellátogatnak majd. A mobil és más elektronikai eszközöktől mentes vakáció népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint a tény, hogy a legtöbb gyerek már nem először jár a helyszínen. 

  „Már nem is kell nekik mondani, tudják, hogy mi a menet, meglátják a ládikát, mindenki rakja bele a telefont, a töltőt, mindenféle kütyüt, amit hozott magával.

  Én nem győzőm hangsúlyozni, hogy azt gondolom, hogy ez kell a gyerekeknek, hogy tényleg egy kicsit kiszakadjanak az internet világából.

  Kicsit vissza a természetbe, az állatok közé, a tanyasi életbe, szerintem nekikis olyan nyarat tudunk adni, amire tényleg öröm visszagondolni. Nekem tényleg a legnagyobb visszajelzés, hogy akik most itt vannak gyerekek, abból mindenki kábé az első tábortól itt van” – mesélte Kucsera, aki épp ezért idén már négy turnust is indít, ebből három teltházas, sőt egy felnőtt-kiadás gondolatával is eljátszott már.

  „Tegnap mérföldkőhöz értünk a Kucsi-tanyán. Kütyümentes ugye a tábor, de a magyar meccsre való tekintettel négy év után először a tévé bekapcsolásra került, de ahogy vége volt a meccsnek, tévé kikapcs, tovább nincsen” – árulta el a sportoló, majd átadta a szót kisfiának, Beninek, aki szintén örömmel mesélt élményeiről.