Timót, Xénia
-5 °C
3 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ha iPhone X-ed van, akkor szerencsétlen esetben már biztosan találkoztál a típusra jellemzően előforduló zöld sávos problémával. Viszont ha Star Wars-rajongó vagy, könnyen felhasználhatod egy háttérképhez is az új skillt, így tett legalábbis az egyik ilyen telefontulajdonos, akinek posztja a Design Taxin bukkant fel. Mutatjuk, mit is kezdett vele:

  • DMZ címmel rendelt pilotot az HBO MAX (ami nem HBO GO vagy HBO NOW és nem is HBO OD, hanem a Warner Bros. saját streamingplatformja, csak sokkal sikkesebb az HBO-val azonosítani, mint teszem azt a Supergirllel) az Emmy-díjas és Oscar-jelölt Ava  DuVernay gyártó cégétől, és már a szinopszis alapján is csak annyit tudunk rá mondani, hogy helyes, csak így tovább.

    A DMZ, azaz demilitarizált zóna a jövőben játszódik, a II. Amerikai Polgárháború után, az alapja pedig egy DC Comics égisze alatt kiadott képregény (a DC a Warneré, ahogy a Mavel a Disney istálló tagja). A főhős Alma Ortego (a szerepre Rosario Dawson írt alá), aki a polgárháború után hivatalosan senki földjévé minősített Manhattanben dolgozik mentősként, de csak azért, mert így nagyobb esélye van megtalálni a háborúban eltűnt lányát, mintha kosarat fonna naphosszat. Manhattan kábé olyan lehet, mint a Menekülés New York című remek B-filmben volt, és ha van Isten, Dawsonnak is csak fél szeme lesz, mint Snake Plisskennek.

  • A Last Thing He Wanted című krimi egy oknyomozó újságírónő története, aki fegyverkereskedők, a CIA, a hadügyminisztérium, kontrák, banánköztársaságok, drogcsempészek és rémesen sok rosszarcú statiszta nyomába eredve arra döbben rá, hogy a Nagy Ügy, amit felgöngyölíteni készül, az bizony a faterja (Willem Dafoe) bulija. Február 21-től a Netflixen.