Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A német másodosztályban a Braunschweig fogadta a Darmstadtot, a meccset pedig a vendég Darmstadt nyerte meg 1–0-ra. Nem is ez az érdekes a találkozóval kapcsolatban, hanem az 59. percben látott jelenet, mely inkább egy cirkuszi mutatványra emlékeztetett, mintsem egy futballmeccsre. 

  A félpályán ugyanis a Darmstadt csapatkapitánya, Fabian Holland, és a Braunschweig középpályása, Bryan Henning viaskodtak egy magas labdáért, ám végül egy furcsa attrakció született az egészből. Persze, ha jobban megnézzük a felvételt, a fehér mezes Fabian Holland egy csúnya eséstől mentette meg ellenfelét, aki talán félreértette az akciót, és nem eresztette utána Hollandot. A mutatványt lefújta a játékvezető, de mindkét játékos egy jót nevetett az egészen, és lepacsizott egymással.

 • Ugyan a közelgő Sárkányok Háza több dologban is különbözni fog az anyasorozattól, Matt Smith szerint egy valami nem fog változni, az pedig a szexjelenetek mennyisége.

  A Doktor Who egykori főszereplője a Rolling Stone-nak adott interjút, amiben arról mesélt, hogy a karaktere hány ilyen jelenetben vesz részt, ami szerinte már egy kicsit túlzás is.

  00523970 000002
  Fotó: HBO via Bestimage / Northfoto

  "Enyhén sok, ha engem kérdezel. Azon kapod magad, hogy felteszed a kérdést, tényleg szükségünk van-e még egy szexjelenetre? A készítők pedig bólogatnak, hogy igen, szükségünk van." - mondta Smith, aki szerint a színészek dolga ettől függetlenül, hogy hűen reprezentálják azt, amit George R.R. Martin papírra vetett.

  A Trónok Harcát korábban is érte kritika amiatt, hogy sok benne a meztelenség, sőt, maguk a színészek is szót emeltek a témában. Ilyen volt például Emila Clarke is, aki kijelentette, hogy a sorozat miatt nem vállal több meztelen jelenetet sehol.

 • Egy nő biztosra veszi, hogy létezik a másvilág és a természetfeletti, miután a biztonsági kamerájának felvételén egy barátságos macska szellemét vélte felfedezni.

  A 31 éves Laura Herrington arra lett figyelmes, hogy a biztonsági kamerák felvettek valami mozgást a kertjében, amiről értesítést kapott, így visszanézte a felvételeket a férjével, Justinnal. 

  A házaspár állítja: a felvételen egy szinte áttetsző macska szellemét látni, ami keresztül rohan a kertjükön, majd eltűnik a semmibe.


  Természetesen nem lehet kizárni, hogy valóban egy kóborló kísértetet vett videóra a kamera, de valószínűbb, hogy egy szimpla macska vágott keresztül a ház udvarán, mindenesetre Laura meg van győződve arról, hogy szellemet láttak.

 • A hőség a négylábú barátainkat sem kíméli, épp ezért Japánban kitalálták, hogy mivel lehetne megvédeni a kutyusokat a melegtől.

  kutyqa
  Fotó: CNN video

  Elemmel működő, ventilátoros ruhákat lehet vásárolni Japánban, amit kifejezetten kiskutyáknak terveztek, hogy könnyebben át tudják vészelni a nyári hőségben a sétákat.

  Rei Uzawa, a Sweet Mommy cég elnöke, azután rukkolt elő az ötlettel, hogy a kiskutyája minden séta után teljesen kimerült a meleg miatt.

  "Szinte semmi csapadék nem esik, a melegebb napok pedig a vártnál előbb érkeztek.  Épp emiatt készítettük el azt a terméket, amire szüksége van a piacnak." - mondta Uzawa a ventilátoros ruháról.