Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Chris Hemsworth születésnapja alkalmából Instagramján mutatta meg rajongóinak, hogy gyerekkorában bizony másik szuperhős felé húzott a szíve.

  A Marvel-filmek Thorja ugyanis kisfiúként imádta Batmant, aki ugyebár a DC Univerzum egyik, hanem legismertebb figurája. 

  "A fiatalkori énem csalódott lenne a szuperhős választásom miatt" - írta a képhez Chris, aki egy Batman logós felsőben mosolyog a kamerába.

  A rajongók persze elözönlötték kommentekkel a képeket, mondván ugyan Batmanre nem is hasonlít, de egy fiatalabb Jack Nicholsonnak simán elmenne.

  "Ne aggódj! Thor úgyis menőbb, mint Batman!" - írta egy követője.

 • Egy koreai nő annyi plasztikai beavatkozáson esett át, hogy Kim Kardashianra hasonlítson, hogy az emberek nem akarják elhinni róla, hogy egyébként ázsiai.

  A 28 éves Cherri Lee Kim Kardashianon nőtt fel, akit egész családjával együtt példaképnek tekint, olyannyira, hogy 20 éves korában eldöntötte, hogy mindent megtesz azért, hogy hasonlítson a celebre. Nagyjából 15 műtéten esett át 8 év alatt, mostanra pedig teljesen máshogy néz ki, mint korábban.

  Cherri annyira megváltozott, hogy az emberek nem hiszik el róla, hogy Koreában született, de mint mondta, minden pénzt megért, hogy elérje mostani alakját.