Buda, Richárd
-3 °C
15 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Budapesten is lelassult az élet, a turisták eltűntek, autós-, és gyalogosforgalom is alig van, a tömegközlekedők száma is töredéke a korábbinak.

  Fotós olvasónk, Horváth Dániel végigfényképezte a budapesti metrót, és most komor hangulatú képeken mutatja be sokak életének hétköznapi helyszíneit, ahogy szinte sosem látjuk a tömegtől.

  Danit az Instagramon is meg lehet találni, épületeket és embereket is fotóz.

 • Az indiai Raipur városban az akkor három hete tartó kijárási tilalom idején született meg egy ikerpár, egy fiú és egy lány, akiknek a szülei a nehézségekre való emlékeztetőként adták a Covid és Corona nevet. A szülők szerint a vírus veszélyes, ám a hatására az emberek elkezdtek jobban odafigyelni a higiéniára, és más jó szokásokat is felvettek.

  EUrmf7mU4AELmSu
  Fotó: benigbakpa / Twitter

  (via BBC)

 • A Forma-1-et korábban irányító Bernie Ecclestone a svájci Blicknek újságolta el, hogy legújabb felesége, a brazil Fabiana, akivel nyolc éve házas, a nyár végére babát vár.

  A 89 éves Ecclestone Sao Paolótól északra él a farmján, és mivel a Forma-1 már nem köti le, volt ideje gyakorolni. 44 éves feleségével sok munkájuk van a birtokon, elsősorban a kávéval.

  A brit milliárdos Isten adományaként tekint az újszülöttre, és szeretne végre egy fiút, mert eddig három lánya született.

 • sandra
  Fotó: Twitter

  Futótűzként terjedt Facebookon, twitteren és máshol is egy rövidke videó Sandráról, az orangutánról, aki a hírportálok által is megosztott, majd később törölt posztok szerint 20 másodpercnél is tovább sikálja mancsát, és ezt

  a gondozóitól leste el, akik a koronavírus miatt mosnak ilyen hosszan és sűrűn kezet.

  Imádni való sztori, sajnos nem igaz, a kezét sikáló Sandráról ez a videó még tavaly novemberben készült, és jelent meg a Centre for Great Apes (CGA) Facebook oldalán:

  A leírás szerint Sandra nem csak a kezét, hanem minden mást imád szappanos vízben sikálni, például a játékait is. De nézzük a dolog pozitív oldalát, mit NEM csinál Sandra?

  • nem találkozik a többiekkel
  • nem utazik a tömött Combinón
  • nem lehel a többiek tarkójába a közértben
  • és nem lófrál összevissza

  Ön se tegye ezeket, legyen ön is Sandra!