Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csak úgy hömpölygött a víz luxusotthonában.

  Hatalmas áradások sújtották Torontót a napokban, a víz pedig Draket és villáját sem kímélte. A rapper Instagram oldalán mutatta meg követőinek, hogy tört be luxusotthonába a sár, ami szabályszerűen hömpölygött díszes bútorai között.

  Ajánlom, hogy ez Espresso martini legyen!

  – írta viccelődve felvételéhez Drake, miközben a bokáig érő sárgás-barnás latyakban gázolt át. Közben egyik alkalmazottja gumicsizmában állva próbálta a világsztár gardróbja üvegajtaját tartani, nem sok sikerrel, a víz gondtalanul átszivárgott alatta.

  A természet nem csak Drake otthonával, a kanadai nagyváros autópályáival sem volt kegyes:

 • Az énekesnő számított hasonló jelenetre.

  Pomázon tart jelenleg is gyermektábort Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence, szerda délelőtt azonban a helyszínre érkezett a Nébih is, hogy egy névtelen bejelentést követően ellenőrzést végezzenek.

  Az énekesnő épp íjászoktatáson vett ekkor részt, de a Borsnak felidézte a részleteket.

  „Tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket. Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába. Mi örültünk ennek. Megkínáltuk őket hideg vízzel, és jó érzés volt hallgatni, hogy mindennek megfeleltünk, sőt nagyon meg is dicsérték a körülményeket.”

  Mint mondta, nem lepődött meg a a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal látogatásán.

  Várható volt, hogy lesz valami...

  De aki névtelenül feljelentget, az nem gondol bele abba, hogy felkészült vagyok rosszindulatból. Sajnos sokat tapasztaltam.

  Így hát nekem Tóth Gabiként kétszer annyit kell teljesítenem az élet minden területén csak azért, hogy egyszer elfogadjanak, hogy ne találjanak fogást rajtam és a munkámon a rosszakarók. De semmi baj ezzel” – magyarázta a Tóth, aki negyven gyermeket táboroztat többek között a lovaglás, éneklés és tánc jegyében.

 • Közel 30 kilót adott le.

  Néhány hónappal ezelőtt még 110 kilót mutatott Király Viktor alatt a mérleg, az énekes azonban megelégelte a felesleges kilókat. Korábban úgy fogalmazott, hízásának nagyrészt lelki okai voltak, hiszen házassága nehéz időszakot élt meg. Király-Virág Anitával végül meg tudták oldani problémáikat, a dolgok így a Megasztár 4 győztesének életében lassan a helyükre kerültek.

  Az énekes életmódváltása a sérvműtétjét követően lett igazán drasztikus. Most pedig, aSztárboxra való felkészülés miatt nem keresheti a kifogásokat. Mint kiderült, eddig összesen 26 kilót adott le. Instagram-oldalán meg is mutatta a változást.

  A bal oldalon láthatod azt a férfit, aki 110 kg-ot tolva, összetört önbecsüléssel gondolkodik inkább arról, hogy milyen sört fog inni, minthogy rendbe hozza az életét. Ez volt az régi énem. A jobb oldalon láthatod az új énem, aki 84 kg-ot nyomva, önbecsülete magas, visszanyerte minden motivációját, termelékenységét és ihletét, remélve, hogy ez másokat is inspirál majd

  – fejtette ki a Solo című dal előadója.

 • Geri pár perc alatt került a közönség soraiból a színpadra.

  Kedd este Veszprémben adott koncertet a Milky Chance német rockegyüttes, amely pár perc erejéig plusz egy fővel is kiegészült. Egy ifjú rajongó, történetesen Gurisatti Gréta olimpiai vízilabdázó öccse, Gergő csatlakozhatott a duóhoz, miután a közönség soraiból egy plakátot tartott a magasba, az alábbi felirattal:

  El tudom játszani a Stolen Dance és a Flashed Junk Mind számokat gitáron!

  Édesapja, a szintén világbajnok sportoló Gurisatti Gyula Facebook-bejegyzéséből kiderült, a fiatal srác akciója sikeres volt, a banda tagjai ugyanis nem csak észrevették az üzenetet, de a színpadra is invitálták őt, hogy közösen adhassák elő egyik leghíresebb slágerüket. A nagy pillanatról fotó és videófelvétel is készült.

  „Köszönöm a Milky Chance együttesnek, hogy Geri fiamnak egy életre szóló emléket adtak! Kedvenc együttese inspirálta arra, hogy 8 hónappal ezelőtt gitárt fogjon a kezébe, és minden nap gyakoroljon. Gondolt egy merészet, csinált egy táblát, és a tegnapi veszprémi koncertjükön az első sorba állva várta, hátha rá ragyog a szerencse! És bejött! A többi a videón!” – fogalmazott a paralimpikon, fia tehetségéhez pedig rengetegen gratuláltak a hozzászólások között.