Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Pál
-9 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mint arról korábban az Index is beszámolt, eljegyezték Hosszú Katinkát, a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónőt.

  A lánykérésre egy spanyolországi tengerparton került sor, itt mondta ki az úszónő a boldogító igent kedvesének, Gelencsér Máténak. A történtekről persze Katinka édesapja, Hosszú István még mindenki más előtt értesült, az azonban még őt is váratlanul érte, hogy a fiatalok az interneten jelentették be a nagy hírt.

  Persze, beavattak a fiatalok, de be kell vallanom, számomra is új volt, mi több, meglepett, hogy a neten jelentették be. Megtették az első lépést azon az úton, hogy egyszer férj és feleség legyenek

  – jegyezte meg a Borsnak Hosszú István, amit a Blikk szemlézett. Az édesapa elmondása szerint természetesen repes az örömtől, látja a páron, hogy szeretik egymást, és azt, hogy kiegyensúlyozottak együtt, szerinte ugyanis az utóbbi nagyon fontos az életben.

  Végezetül megjegyezte, hogy egyelőre még nem kíván nagypapa lenni, hiszen úgy véli, az úszónőnek akadnak elintézetlen ügyei az uszodában.

 • Az 1940-ben bemutatott Disney rajzfilm élőszereplős változatai után itt az új Pinokkió feldolgozás.

  giphy.gif
  Fotó: giphy.com

  A Netflix gondolt egyet és úgy döntött, ideje egy modern animációs változatot készíteniük az életre kelt fabábu történetéből, Guillermo del Toro és Mark Gustafson rendezésében. 

  A film a klasszikus olasz mese újragondolása lesz, egy stop-motion musical film formájában.

  Főbb szerepekben olyan színészeket hallhatunk majd, mint Ewan McGregor (Tücsök), David Bradley (Geppetto) és Gregory Mann (Pinokkió). A további karakterek szinkronhangjaként pedig olyan nagy színészeket kértek fel, mint Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz és Tilda Swinton.

  A film 2022 decemberére várható, a hivatalos előzetes megjelenése előtt pedig itt a mese első beharangozója.

 • Goldie, a kis-sünhal folyamatosan vesztett a súlyából, félő volt, hogy éhen hal, ugyanis a szájában a foga túl nagyra nőtt.

  A gazdája, Mark Bayett egyre jobban aggódott az 5 éves kedvence egészségéért, ezért elvitte egy fogorvoshoz, ahol le kellett faragni a fogból, hogy rendesen tudjon enni.

  Goldie azóta köszöni szépen, jobban van.

 • Lassan, de közeleg a Jurassic World: Világuralom bemutatója, a marketing gépezet pedig beindult.

  JW
  Fotó: YouTube

  Egy ütős tv-spot keretén belül reklámozták egy kicsit a Jurassic World sorozat legújabb darabját, ráadásul a téli olimpiával egybe kötve.

  Olyannyira, hogy a videóban látható síelő előbb Blueval a raptorral, majd magával a széria igazi sztárjával, a félelmetes Rexyvel kerül szembe.