Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagy Alekosz a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy egy hetedikes fiú miatta kapott beírást az ellenőrzőjébe, de a celeb egyből a védelmébe vette a fiatalt.

  Mostanában sok baj van a tanárokkal. Mint hogyha a nagypolitizálás közepette megfeledkeztek volna hivatásuk lényegéről. Mindenkiben az ellenséget vélik fölfedezni. Mindenhol fideszeseket látnak

  – kezdte a bejegyzését Nagy Alekosz.

  Ezzel Peter Srámek, Kokó, Majka, Tóth Andi és Szabó Zsófi után a tanároknak is beszólt. Egyúttal a diák védelmére kelt, aki csupán egy poént eresztett el a témazáró dolgozatában.

  Tudomásomra jutott, hogy a napokban – szaktanári figyelmeztetésben részesítettek egy tanulót, mert a földrajz témazáró dolgozata 7. megoldásához a következőket írta – Nagy Alekosz koronaherceg, testépítő, BRFK által megfigyelt, lehallgatott személy, a Karinthy gyűrű várományosa

  – írja.

  Alekosz szerint a fiatal pusztán tényeket állapított meg, sőt úgy véli, „az adatok a nagynyilvánosság számára és előtt nem titkolt valós információk”.

  Ezért kéri a kisdiák azonnali rehabilitálását.

  Ellenkező esetben „ombusdmanhoz – Pintérhez” fordul a valóságshow hős. Nagy Alekosz az elköszönésében azt is tudatta a nagyvilággal, hogy elsőtől negyedikig kitűnő tanuló, majd négyes, hármas, kettes volt. Emellett „nyolcadikban félévkor számtanból és nyelvtanból bukott, mára pedig könyvet író vármegyei Sakkmester, tévészereplő”.

 • Egy rekordidős nőstény barna medvét fotóztak le, ahogy nemrégiben a Grand Teton Nemzeti Parkban bújt elő kölykével a téli álmából. Frank van Manen, a park vezetője elmondta, hogy a korábbi legidősebb ismert szaporodási kor egy vadon élő grizzly esetében 25 év volt, de egyébiránt a természetben amúgy is elenyésző százalékuk éri meg ezt a kort. A rekordot megerősítő csodás felvételeket Jorn Vangoidtsenhoven természetfotós készítette Wyomingban, az Egyesült Államokban. A vadőrök szerint már önmagában az a tény, hogy az említett medve még mindig életben van, elképesztő. Az meg végképp, hogy új kölyke született röviddel azután, hogy megjelent a téli álmából.

  „Az első rövid észlelés a nemzeti park Pilgrim Creek-i törzshelyén történt. Csak később sétált ki egy lombhullató mezőre, és mutatta meg új kicsinyét a park boldog látogatóinak. Mind az anya, mind az új utódja remekül néz ki, a kölyke egészségesnek és elég nagynak tűnik. Maga Grizzly 399 egyáltalán nem tűnik soványnak, amire az ember számíthat, miután épp most jött ki a téli álomból és szült.”

 • A 27 éves Maddison Milton dietetikus és párja, a 29 éves Kyle Markham fogták a hároméves kisfiúkat és úgy döntöttek, hátrahagyják az ausztráliai Adelaide-ben lévő otthonukat, és azóta egy furgonban élnek. A kis család azóta már beutazta egész Ausztráliát, több ezer mérföldet megtéve a furgonjukban. A család tavaly november óta él a Mercedes típusú furgonban, amit eredetileg 2020-ban vásárolták, és két évet és egymillió forint körüli összeget szántak arra, hogy álmaik otthonává alakítsák át. 

  „Számunkra a legnagyobb kiadás az élelmiszer és az üzemanyag. – mondta Maddison. – A költségeink természetesen ingadoznak, és attól függnek, hogy az adott héten milyen messzire utazunk. Viszont elég lassan szoktunk haladni, hogy igazán megtapasztalhassuk az egyes helyeket. Elég szerencsések vagyunk ahhoz, hogy a legtöbb területen, ahová ellátogatunk, rengeteg ingyenes kemping áll rendelkezésünkre. Napenergiával működünk és sikerült szinte a felére csökkentenünk a megélhetési költségeinket azáltal, hogy nem kell bérleti díjat vagy közüzemi díjakat fizetnünk.”

 • A 31 éves Sofia Black archeológus és techszakértő tíz évet töltött a skóciai Edinburghban, de nemrég visszaköltözött Bulgáriába. A fiatal lány kintléte alatt növesztette meg a haját teljesen kopaszból 110 centi hosszúra, amelyet egy nap le akar vágatni, hogy a befolyó pénzt egy jótékonysági szervezetnek adományozza. 

  Sofia korábban elég gyakran borotválta le a haját, hogy teljesen kopasz legyen. 2013-ban azonban abbahagyta, mert a hajkoronája olyan gyorsan nőtt, hogy naponta kellett volna visszavágnia, hogy fenntartsa a kívánt frizurát. Miután először borotválta le a fejét, valaki megemlítette, hogy a haját egy jótékonysági szervezetnek kellett volna adományoznia, amiről Sofia nem tudott, mivel akkoriban még új volt az Egyesült Királyságban. Így miután erről tudomást szerzett, megfogadta, hogy olyan hosszúra növeszti a haját, amilyen hosszúra csak tudja, és ha egyszer eljön a nap, amikor levágja, az egész befolyó összeget egy rákellenes jótékonysági szervezetnek fogja adományozni.